Connect with us

Μπάσκετ

Η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σχετικά με την ΕΟΚ και την δυσφήμιση του αθλήματος

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είναι πολύ ενεργός στο Instagram και με μία σειρά ιστοριών στο Instagram απάντησε στην στην κλήση του από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΟΚ για εξηγήσεις σχετικά με όσα αναρτήθηκαν από εκείνον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη διάρκεια και μετά από το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 15η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά όσα είπε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
«Για να καταλαβαινόμαστε για το τι εστί ΕΟΚ, καλούν εμένα για δυσφήμιση του αθλήματος επειδή παραπονέθηκα δημόσια για τη διαιτησία της Τσαρούχα και του Πιτσίλκα που κατ’ επανάληψη μας έχουνε ξεσκίσει ασταμάτητα, συνεχόμενα και επιδεικτικά αλλά αυτοί δεν καλούνται για λάθη συνεχόμενα κάθε χρόνο σε κάθε παιχνίδι από κανέναν. Ο κύριος Μπαρτζώκας που τον Χριστό και την Παναγία δεν ξέρω πόσες φορές τους έχει γ@@@ει στη δημόσια τηλεόραση, στον πάγκο που το ακούνε παίκτες, προπονητές, διαιτητές, όλη η Ελλάδα, δεν τον έχει καλέσει κανένας για δυσφήμιση του αθλήματος. Στο ΣΕΦ π@@@τη και π@@@κια Γιαννακόπουλε, ψ@@α από την π@@@α Γιαννακόπουλε που δεν έχει σηκωθεί κανένας να κάνει ένα νεύμα να σταματήσει, ούτε εκεί υπάρχει δυσφήμιση.
Ούτε είναι δυσφήμιση όλες αυτές οι εκρηκτικές, πώς να τις πω, ενέργειες του κυρίου Μπαρτζώκα στον πάγκο, που ο Ρόουαν Άτκινσον, ο Mr. Bean θα τις ζήλευε κάνοντας όλα αυτά που τον χτυπάει ηλεκτροπληξία συνέχεια, δεν είναι δυσφήμιση του αθλήματος. Δεν είναι δυσφήμιση του αθλήματος η αλαζονεία και ο τρόπος που μιλάει για αντιπάλους, αντίπαλες ομάδες κτλ. Και είναι δυσφήμιση του αθλήματος εγώ, που επενδύω τα χρήματά μου, την ενέργειά μου, τη φαιά μου ουσία, στο να υπάρχει ένας Παναθηναϊκός στο επίπεδο που είναι, με αστέρια στο γήπεδο, τον πάγκο. Που έχω καταφερθεί κατά των οργανωμένων face to face και έχω έρθει πάρα πολλές φορές σε κόντρα. Έχω προσπαθήσει να κάνω ό,τι μπορώ και δεν μπορώ. Ό,τι λάθη έχω κάνει στο παρελθόν έχω βγει και έχω ζητήσει συγγνώμη 100 φορές αναγνωρίζοντας το λάθος μου και καλούμαι για τη δυσφήμιση του αθλήματος. Εεε ρε πόσο καραγκιόζηδες είστε.
Δυσφήμιση του αθλήματος κύριοι και κυρίες στην ΕΟΚ είναι το να αλλοιώνεις πρωταθλήματα που βλέπει όλη η Ελλάδα μέσω γυμνού οφθαλμού, μέσα από την τηλεόραση. Δυσφήμιση είναι να έχεις προπονητές οι οποίοι συμπεριφέρονται όπως ο κύριος Μπαρτζώκας. Δυσφήμιση του αθλήματος είναι να έχεις προέδρους αντίπαλης ομάδας οι οποίοι όταν βρίζουν μέσα στο γήπεδό τους αντίστοιχους των άλλων ομάδων, το μόνο που κάνουν είναι να σφυρίζουν αδιάφορα. Δε θέλω να μπω στη σκέψη ότι μπορεί και να τα ζητάνε να γίνονται. Όλα αυτά δεν είναι δυσφήμιση, εγώ είμαι, δεν πειράζει, συνηθισμένος. Τόσα χρόνια όλοι βαράτε, τι καταφέρατε, μια τρύπα στο νερό.
Και για να το κλείσουμε, θα στα πω δημόσια κύριε Λιόλιο. Πίστευα πως όλο αυτό το μένος για μένα και τον Παναθηναϊκό είναι επειδή με είχες συνδυάσει προφανώς λανθασμένα με την προηγούμενη κατάσταση της ΕΟΚ και τον κύριο Βασιλακόπουλο. Και το γεγονός ότι εγώ δε θεωρούσα ότι εσύ είσαι το καλύτερο για το μπάσκετ, θεωρούσα ότι άλλοι υποψήφιοι είναι οι καλύτεροι. Και πίστευα πραγματικά ότι δεν είχες κάτι άλλο, ούτε συγκοινωνούντα δοχεία κάτω με τον Πειραιά. Και τι έκανα, εδώ και δύο χρόνια ό,τι ζητάς. Για την Εθνική; Καλά αυτό θα το έκανα έτσι και αλλιώς. Σου έχω δείξει με χίλιους τρόπους ότι εγώ δεν έχω τίποτα. Το καλό του μπάσκετ θέλω και αρκεί να μην παίζεις με την επένδυσή μου και τον ιδρώτα των αθλητών. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι δύο χρόνια με δουλεύεις και στο λέω ευθέως ότι είμαστε απέναντι».

Δείτε το βίντεο εδώ.

Advertisement

Must See

More in Μπάσκετ