Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ο Πολωνός εξτρέμ Φρανκόφσκι εντάχθηκε στη Γαλατασαράι ως δανεικός

Ο 29χρονος Πολωνός εξτρέμ Πρζεμίσλαβ Φρανκόφσκι εντάχθηκε στη Γαλατασαράι με δανεισμό από την RC Λενς, ανακοίνωσε την Τρίτη ο τουρκικός σύλλογος. Ο Φρανκόφσκι θα αγωνιστεί στη Γαλατασαράι μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς.

«Η αμοιβή για τον δανεισμό είναι ένα εκατομμύριο ευρώ καθαρά. Επιπλέον, η οψιόν αγοράς του παίκτη ανέρχεται σε 7 εκατομμύρια ευρώ. Εάν ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς, το συμβόλαιο του παίκτη θα ισχύει μέχρι το τέλος της σεζόν 2027/2028», ανέφερε ο τουρκικός σύλλογος.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο να αγωνίζεσαι σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου. Ανυπομονώ ιδιαίτερα για τους αγώνες που θα παίξουμε στην έδρα μας και την πρώτη προπόνηση με την ομάδα», δήλωσε ο Φρανκόφσκι μετά την υπογραφή του συμβολαίου.

«Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τους φιλάθλους μας και το γήπεδο. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που εντάσσομαι σε αυτή την μεγάλη οικογένεια. Οι φίλαθλοί μας είναι τρελοί, φυσικά με θετικό τρόπο», πρόσθεσε ο Πολωνός.

Ο Φρανκόφσκι αγωνίζεται στην RC Λενς από το 2021. Σε 141 αγώνες, έχει πετύχει 20 γκολ και 14 ασίστ.

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο