Connect with us

Europa Conference League

Παναθηναϊκός – Βίκινγκουρ 2-0: Αγχωτική πρόκριση στους «16»

Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει στους «16» του Conference League μετά και την νίκη με σκορ 2-0 επι της Βίκινγκουρ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ κακός με τους Ισλανδούς να βρίσκουν χώρους και να απειλούν, όμως, μπορεί να φωνάζει για λάθη της  διαιτησίας, αφού οι παίκτες διαμαρτυρήθηκαν για τρεις περιπτώσεις πέναλτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πράσινοι έβαλαν το ευρωπαϊκό τους κοστούμι και ξεκίνησαν να απειλούν τους Ισλανδούς, το 1-0 ήρθε με το γκολ του Μλαντένοβιτς στο 70′, το σου που εκτέλεσε από διαγώνια θέση κατέληξε στη δεξιά πλευρά των αντιπάλων διχτύων.

Η λύτρωση ήρθε στο 90+4′ με το Τετέ ο οποίος  πήρε το ριμπάουντ μετά το σουτ του Μλαντένοβιτς και την απόκρουση του Γιόνσον, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-0.

Σε έναν ακόμα αγώνα ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι δυσκολεύεται να νικήσει με την ομάδα να βρίσκεται σε «κακό φεγγάρι», η πρόκριση εναντίον ενός αδύναμου αντιπάλου όπως η Βίκινγκουρ με ανατροπή του σκορ μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο σίγουρα δεν βοηθάει, η ομάδα χρειάζεται αφύπνιση αν θέλει να έχει συνέχεια στην Ευρώπη, αλλά και στο πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός (Ρουί Βιτόρια): Ντραγκόβσκι, Κώτσιρας (56′ Βαγγιανίδης), Μαξίμοβιτς, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν (56′ Σβιντέρσκι), Σιώπης, Ουναχί, Τετέ, Τζούρισιτς (90+5′ Αράο), Ιωαννίδης.

Βίκινγκουρ (Σόλβι Ότεσεν): Γιόνσον, Ιμπραχίμαγιτς, Εκροθ, Θόρκελσον, Άτλασον (67′ Γκούναρσον), Άγκναρσον (66′ Χάνσεν), Χάφστεϊνσον (81′ Βάτναμαρ), Θράνταρσον (54′ Βίλιαλμσον), Γκούντιονσον, Σιγκούρπαλσον, Ινγκιμούνταρσον.

Advertisement

Must See

More in Europa Conference League