Connect with us

Στοίχημα

Άκρως επικίνδυνη η Ουνίον. Σε χαμηλό «τέμπο» πάει η Ρόμα τα παιχνίδια της στην Ευρώπη!

Καλημέρα κόσμε και να έχουμε μία μέρα με κέρδη. Εχθές «ψάξαμε» δύσκολο ταμείο, αλλά με μία επιλογή περασμένη στις τρείς δεν κάναμε τίποτα απολύτως. Μόνο η Σερβέτ μας πλήρωσε που κέρδισε την Βίντερτουρ (2Χ με over 1,5) 2-1. Η Ντόρτμουντ τώρα και στο παιχνίδι με την Τσέλσι ήταν καλύτερη κατά διαστήματα και αν ήταν πιο προσεκτική στις τελικές της, θα μπορούσε να μας πληρώσει. Να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα θέλαμε.

Το έκανε στο δεύτερο, όπου και πήρε την νίκη (1-0). Στο τελευταίο παιχνίδι που είχαμε δώσει τώρα, ψάξαμε μεγάλη απόδοση (5,00) και σας είπαμε να μείνετε μακριά από το φαβορί (Γουέστ Μπρομ), καθώς στην Αγγλία «άσσο» του 1,70 δεν τον ακουμπάμε. 1-1 ήρθε το ματς (νίκη της Μπλάκμπερν παίζαμε) για την ιστορία. Γιουρόπα και Κόνφερενς το «μενού» απόψε, αλλά εγώ έχω εστιάσει την προσοχή μου, μόνο σε αγώνες του Γιουρόπα!

19:45  Άγιαξ – Ουνιόν Βερολίνου

Με ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα κάνουμε την αρχή στις επιλογές μας. Εμπειρία εναντίον «φόρμας» συγκρούονται απόψε στο «Άμστερνταμ» ή Άγιαξ εναντίον Ουνιόν αν προτιμάτε. Οι γηπεδούχοι που φέτος δεν έχουν καμία σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, προέρχονται από μία «καταστροφική» πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό είναι κάτι που δεν το έχουν συνηθίσει, τόσο ο σύλλογος όσο και ο κόσμος τους.

Μόλις έξι βαθμούς (δύο νίκες με Ρεϊντζερς) πήραν οι Ολλανδοί στον όμιλο, τερματίζοντας στην τρίτη θέση πίσω από Νάπολι και Λίβερπουλ. Και αν αυτό δεν το λες έκπληξη, τα δεκαέξι γκολ που δέχτηκαν είναι.

Οι φιλοξενούμενοι τώρα, κάνουν εκπληκτικά πράγματα όλη την σεζόν. Όχι μόνο στο πρωτάθλημα, όπου μετά την διακοπή «τρέχουν» ένα σερί με έξι νίκες σε ισάριθμα ματς , αλλά και στην Ευρώπη. Εκεί που δεν άρχισαν καλά (δύο ήττες), αλλά στην συνέχεια έκαναν το απόλυτο και έφτασαν στο «σήμερα».

Σε αυτά που μας ενδιαφέρουν τώρα. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν καμία σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, καθώς το επίπεδο τους έχει πέσει. Έχει όμως την Ευρωπαϊκή «στόφα». Αυτό δεν φτάνει απόψε όμως, μίας και οι φιλοξενούμενοι είναι σε εκπληκτική κατάσταση και επικίνδυνοι.

Την δεδομένη χρονική στιγμή, ένα ποντάρισμα στα «δεξιά» θα ήταν ιδανικό, λόγο «φόρμας» των ομάδων, αλλά με την αλλαγή προπονητή ο Άγιαξ έχει κάνει ένα μικρό σερί και δείχνει, πως πάει να γυρίσει τον «διακόπτη». Έτσι, το αμφίσκορο και με τον τρόπο που παίζουν οι δύο ομάδες, είναι ένα σημείο χωρίς μεγάλο ρίσκο.

19:45  Σάλτσμπουργκ – Ρόμα

Πάμε στην Αυστρία τώρα. Την Ρόμα υποδέχεται η Σάλτσμπουργκ και θα προσπαθήσει να πάρει μία νίκη που θα της δώσει προβάδισμα πρόκρισης. Βέβαια, δεν θα έχει καθόλου εύκολο «έργο», μιας και η ομάδα του Μουρίνιο έχει στόχο να πάει πολύ μακριά στον θεσμό.

Κοιτώντας κανείς τις πορείες των δύο ομάδων στην Ευρώπη φέτος (από το Τσάμπιονς Λιγκ προέρχεται η Αυστριακή ομάδα) θα παρατηρήσει, ότι κρατάνε τα ματς σε χαμηλό ρυθμό. Ειδικά η Ρόμα, που και στα έξι παιχνίδια της στον όμιλο, ήταν όλα στα δύο με τρία τέρματα.

Κάτι ανάλογο έκανε και η Σάλτσμπουργκ, με εξαίρεση το τελευταίο της παιχνίδι στο «Μιλάνο», όπου έπαιξε ανοικτά και για την νίκη. Αν την έπαιρνε θα ήταν στους «δεκαέξι» του Τσάμπιονς Λιγκ εξάλλου. Έχασε 4-0 όμως και τερμάτισε τρίτη.

Ματς εντελώς αμφίρροπο το αποψινό, μιας και οι δύο ομάδες θέλουν την πρόκριση και είναι ικανές για όλα. Βέβαια και όπως είναι λογικό, επειδή υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι, όπως και το ότι το εκτός έδρας γκολ δεν μετράει πλέον, δύσκολα θα δούμε ανοικτό ματς και με «τρελό» ρυθμό.

Αυτό είναι κάτι που «βολεύει» πολύ την ομάδα του Μουρίνιο φυσικά, που έχει παίκτες μπροστά (Ντιμπάλα, Εϊμπραχαμ), που μπορούν να κάνουν γκολ την μία και μοναδική ευκαιρία που θα τους δοθεί. Πάμε στο 2Χ με over 1,5 λοιπόν και αναμένουμε.

22:00 Γιουβέντους – Ναντ

Στην Ιταλία τώρα, υπάρχει ένα παιχνίδι όπου το έχουν «επισκιάσει» δυο πράγματα. Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι η «παγωμάρα» που επικρατεί εδώ και μερικές ώρες στα «καναρίνια» από τον «χαμό» της κόρης του Γκανάγκο (επιθετικός).

Έτσι, όπως είναι απολύτως φυσιολογικό, το μόνο που δεν ενδιαφέρει αυτές τις ώρες τους ανθρώπους της Γαλλικής ομάδας είναι το αποτέλεσμα του αγώνα.

Το δεύτερο είναι όλα αυτά που συμβαίνουν στην «κυρία» έξω από το γήπεδο (μείον βαθμοί, τιμωρίες, διοικητικά προβλήματα) και που δύσκολα αφήνουν ανεπηρέαστη την ομάδα.

Στη Ευρώπη πάντως η πορεία ήταν τραγική, αφού πήρε μόλις τρείς βαθμούς στον όμιλο. Έτσι και με το πρωτάθλημα, να μην είναι εφικτό, όπως και η «τετράδα, η κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ αποτελεί μονόδρομο.

Είναι φαβορί η Γιουβέντους απόψε και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει την νίκη. Δεν «τρομάζει» επιθετικά όμως, ούτε εντυπωσιάζει με το παιχνίδι της. Έτσι, ένα ποντάρισμα σε νίκη της με over 1,5 είναι εφικτό σημείο και «νορμάλ».

 

22:00  Σεβίλλη – Αϊντχόφεν

Η Τελευταία επιλογή μου για σήμερα, έρχεται από ένα παιχνίδι που δεν βλέπω φαβορί. Η πορεία που κάνει η Σεβίλλη φέτος στην χώρα της είναι γνωστή. Να αποφύγει τον  υποβιβασμό παλεύει! Όχι ότι και στην Ευρώπη έκανε τίποτα της προκοπής. Με το ζόρι πήρε την τρίτη θέση στον όμιλο της, πίσω από Σίτυ, Ντόρτμουντ και είναι τώρα στο Γιουρόπα.

Σε αντίθεση με αυτήν, η Αϊντχόφεν κάνει μία καταπληκτική χρόνια. Εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα (μέσα στο κόλπο το τίτλου, αφού απέχει τέσσερις βαθμούς από την κορυφή), όπως και στον όμιλο της στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου και τερμάτισε δεύτερη, έχοντας μόλις μία ήττα.

Έτσι, πάει απόψε στην Σεβίλλη να εκμεταλλευτεί τα πάντα και να πάρει από το πρώτο ματς προβάδισμα πρόκρισης. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι, που έχουν το μυαλό στο ματς πρωταθλήματος με την Βαγιεκάνο και «μοιραία» το Γιουρόπα Λιγκ περνάει σε δεύτερη «μοίρα». Όχι ότι δεν θα προσπαθήσει για την πρόκριση φυσικά. Εξάλλου είναι η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις στον θεσμό.

Το μεγάλο «αγκάθι» φέτος για την Σεβίλλη είναι η άμυνα της. Δέχεται εύκολα γκολ και ειδικά όταν απέναντι της έχει αντιπάλους που βάζουν ταχύτητα στο παιχνίδι τους, όπως η Αϊντχόφεν. Μπροστά όμως, έχει πάικτες που σκοράρουν. Πάμε στο αμφίσκορο εδώ λοιπόν και τίποτα άλλο!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα