Connect with us

Uncategorized

Άσε μας ρε Νιούκαστλ!

Καλησπέρα φίλοι μου και καλό ΣΚ να έχουμε. Με 1/3 κλείσαμε την ημέρα εχθές και μάλιστα με το πιο δυνατό σημείο από τις επιλογές μας. Κέρδισε η Ντόρτμουντ την Λειψία με 2-1 και όσοι το παίξατε μονό, κάτι βγάλατε. Από 3,00 μέχρι και 3,30 έφτανε η νίκη της με πάνω από δύο γκολ. Οι άλλες δύο επιλογές μας τώρα, μας «πέταξαν» έξω. Πάμε στα σημερινά, όπου έχω επιλέξει μία «τετράδα» αγώνων, με εφικτά σημεία για ποντάρισμα, όπου βγάζουν μία απόδοση όλα μαζί, λίγο πιο πάνω από το 10,00!

14:30 Μάντσεστερ Σίτυ – Νιούκαστλ

Η πρώτη μου επιλογή έρχεται από Αγγλία και το…υποτιθέμενο ντέρμπι της Σίτυ με την Νιούκαστλ. Και το χαρακτηρίζω έτσι, καθώς η ομάδα του Γκουαρδίολα μετράει δεκατρείς συνεχόμενες νίκες επί της Νιούκαστλ. Μάλιστα οι εννέα τελευταίες εντός έδρας, είναι με τέρματα  36-3.

Ακόμα ένα στατιστικό που δεν το παραβλέπει κανείς δύσκολα, είναι ότι οι «καρακάξες» στα τελευταία τριάντα παιχνίδια τους στο Μάντσεστερ, έχουν μόλις ένα «διπλό» και μάλιστα σε εποχές, όπου η Σίτυ σαν ομάδα ήταν πολύ κατώτερη αγωνιστικά.

17-4-4 με 64-25 οι γηπεδούχοι και στο μείον «πέντε» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. 10-11-2 με 35-15 και πέμπτοι οι φιλοξενούμενοι. Άσε μας ρε Νιούκαστλ. «Άσσος» με over 1,5 και πάμε παρακάτω. Από 1,75 μέχρι και 1,90 το βρίσκουμε.

ΥΓ. Μεσοβδόμαδα και στον τελικό του «Λιγκ-Καπ», όπου ήταν και το πρώτο σοβαρό «τεστ» της Νιουκαστλ, για επιστροφή στους τίτλους,  έχασε 0-2 από την Γιουνάιτεντ. Άνετο «πέρασμα» για την Σίτυ με 4-1 στην έδρα της Μπόρνμουθ για το πρωτάθλημα και εύκολη πρόκριση με νίκη 3-0 εκτός έδρας επί της Μπρίστολ Σίτυ για το κύπελλο.

15:00 Τράμπζονσπορ – Ουμρανίγερσπορ

Δεύτερη επιλογή για σήμερα είναι από την Τουρκία. Την «ουραγό» της βαθμολογίας Ουμρανίγερσπορ υποδέχεται σε λίγη ώρα η «Τράμπζο» και θέλει με κάθε τρόπο την νίκη, ώστε να επουλώσει τις «πληγές» που της άφησε ο αποκλεισμός από την Βασιλεία, όσον αφορά την προσπάθεια που έκανε στο Κόνφερενς.

Η ομάδα της Τραπεζούντας κέρδισε 1-0 στον επαναληπτικό (έχασε πέναλτι ο Μπακασέτας), αλλά η ήττα (0-2) στην Ελβετία ήταν αρκετή, ώστε να πει «αντίο» στην Ευρώπη.

Πλέον η προσοχή της «Τράμπζο» στρέφεται στο πρωτάθλημα, εκεί όπου έχει μείνει πολύ πίσω στην διεκδίκηση του τίτλου, αλλά όχι από την μάχη για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. 11-5-6 με 34-29 και 8-3-0 με 19-4 εντός έδρας και κόντρα στην Ουμρανίγερσπορ, είναι το φαβορί και όχι άδικα.

3-6-13 με 27-41 και στον «πάτο» της βαθμολογίας οι φιλοξενούμενοι που έχουν κάνει ήδη check-in για την δεύτερη κατηγορία. Εφικτός ο «άσσος» με over 1,5 λοιπόν και θα ποντάρουμε σε αυτόν, όπου υπάρχει σε τιμές του 1,75 και φτάνει μέχρι και στο 2,00!

16:30 Γκλάντμπαχ – Φράιμπουργκ

Πάμε στην Γερμανία τώρα και στην αμφίρροπη αναμέτρηση της Γκλάντμπαχ με την Φράιμπουργκ. 8-5-9 με 38-39, δέκατοι στην βαθμολογία και στο μείον «οκτώ» από την Ευρώπη οι γηπεδούχοι. Πέμπτοι, με ρεκόρ 12-5-5 και 35-32 τέρματα και σε «τροχιά» Τσάμπιονς Λιγκ οι φιλοξενούμενοι.

Από ήττα (0-4) εκτός έδρας με την Μαϊντς προέρχεται η Γκλάντμπαχ, από ισοπαλία (1-1) με την Λεβερκούζεν οι φιλοξενούμενοι.  Έτσι, σήμερα θα γίνει μάχη μεγάλη, μίας και οι αγωνιστικές λιγοστεύουν και τα περιθώρια λάθους το ίδιο.

Πάμε στο over 2,5 λοιπόν και τίποτα άλλο. Εξάλλου και παραδοσιακά, οι δύο ομάδες το «έχουν» στα μεταξύ τους. Από 1,75 μέχρι και 1,90 υπάρχει στην «αγορά». ΥΓ. Πέρσι η Φράιμπουργκ έχει περάσει σαν «σίφουνας» από την έδρα της Γκλάντμπαχ, με το εμφατικό 6-0!

18:00 Λανς – Λιλ

Τελευταία επιλογή για σήμερα έρχεται από το Γαλλικό πρωτάθλημα και ακόμα ένα παιχνίδι που δεν υπάρχει φαβορί. Μπορεί η Λανς φέτος να κάνει καταληκτική χρονιά και με ρεκόρ 14-8-3 και 39-20 να βρίσκεται τέταρτη στην βαθμολογία, με την Λιλ όμως, μόνο εύκολο δεν θα είναι το παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει «φόρα» τον τελευταίο καιρό και έχουν μπει και αυτοί στο «κόλπο» της «τετράδας». 13-5-7 με 45-32 το ρεκόρ τους, έκτοι και στο μείον «έξι» από την Λανς. Οι αποδόσεις στο «σετ»  πάντως, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνται.

Ειδικά όταν μιλάμε για Γαλλικό πρωτάθλημα. Πάμε στο αμφίσκορο λοιπόν που είναι πιο εφικτή επιλογή και στην απόδοση που υπάρχει αξίζει το ποντάρισμα. 1,80 μέχρι και 2,00 φτάνει.

Advertisement

Must See

More in Uncategorized