Connect with us

Στοίχημα

Έδρες και παράδοσεις, μας πάνε ταμείο σήμερα!

Τελευταία μέρα που έχουμε «δράση» στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα η σημερινή (έχει και λίγα ματς αύριο) και ο καλύτερος τρόπος να επιστρέψουμε στις επιτυχίες φίλοι μου. Σημαντικές αναμετρήσεις έχει το πρόγραμμα σε Ιταλία, Γερμάνια, Γαλλία και από αυτές θα βγάλουμε κέρδος. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας λοιπόν.

16:00 Ρόμα – Τορίνο

Απογοήτευση «σκόρπισε» για δεύτερη σερί αγωνιστική στον κόσμο της η Ρόμα. Το συγκρότημα του Μουρίνιο και ύστερα από την ήττα (0-1) στο ντέρμπι με την Λάτσιο, ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας 1-1 με την Σασσουόλο, σε ένα ματς, όπου δεν έκανε και πολλά πράγματα. Έτσι, η νίκη σήμερα με την Τορίνο είναι το μοναδικό ζητούμενο, ώστε να πάει η ομάδα με ηρεμία στην διακοπή.

Η «Γκραντάτα» τώρα, έρχεται με φόρα στο «Ολύμπικο» για το ματς αυτό, καθώς έχει τρείς νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Άνετο 2-0 επί της Σαμπτόρτια πριν λίγες μέρες για την ομάδα του Γιούριτς, που σήμερα πάντως έχει δύσκολο «έργο». 50-13-11 κόντρα στην Ρόμα η Τορίνο και 11-0-1 στα τελευταία δώδεκα. Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς λοιπόν, η Τορίνο βλέπει ακόμα και στον «ύπνο» της την Ρόμα.

Αμφίρροπη αναμέτρηση πάντως, αφού από την μία έχουμε την Ρόμα που τελευταία δεν «πατάει» καλά, αλλά έχει με το μέρος της την παράδοση και από την άλλη την «φορμαρισμένη» Τορίνο, που στο γήπεδο αυτό «χάνεται». Ρίσκο ο «άσσος» την δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά η Ρόμα είναι αυτή που «καίγεται»….

16:00 Μονπελιέ – Ρεμς

Στην Γαλλία τώρα, υπάρχει ένα παιχνίδι, όπου δύσκολα μπορεί να βγάλει κάποιος σημείο. Γενικά, έτσι είναι το πρωτάθλημα αυτό, αν εξαιρέσει κανείς την Παρί. Στον αγώνα τώρα της Μονπελιέ με την Ρεμς, μιλάμε για δύο ομάδες που αγωνιστικά δεν έχουν τεράστιες διαφορές και όλα είναι ανοικτά, όσον αφορά το αποτέλεσμα. Πάμε στο αμφίσκορο λοιπόν, που είναι πιο εφικτό από κάθε άλλο σημείο και προχωράμε…

18:30 Φραϊμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου

Με ένα πολύ δυνατό παιχνίδι πέφτει η «αυλαία» στην «Μπουντεσλίγκα». Τόσο η γηπεδούχος Φραϊμπουργκ όσο και η Ουνιόν, κάνουν καταπληκτική χρονιά. Και στα εγχώρια και στην Ευρώπη. Ισόβαθμες στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας αμφότερες και αν υπάρξει κερδισμένος, θα βρεθεί στην δεύτερη  και στο «μείον» τέσσερα από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Πάμε στο γκολ – γκολ και τίποτα άλλο. Για Γερμανία μιλάμε εξάλλου…

19:00 Μίλαν – Φιορεντίνα

Κλείνουμε τις επιλογές μας με αγώνα για το Ιταλικό πρωτάθλημα και μάλιστα πολύ κρίσιμο για την γηπεδούχο ομάδα. Η «γκέλα» της περασμένης αγωνιστικής στην Κρεμονέζε (0-0) για την Μίλαν, την έχει ήδη στο «μείον» έντεκα (κέρδισε εχθές η Νάπολι) από την κορυφή και κόντρα στην Φιορεντίνα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, πέραν της νίκης.

Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους, προέρχονται από σημαντική νίκη (2-1) κόντρα στην Σαλερνιτάνα, που τους έβαλε όμως, σε «τροχιά» Ευρώπης. Έτσι, θα ψάξουν ένα αποτέλεσμα απόψε, που θα τους στείλει στην διακοπή «χαρούμενους».

Η Μίλαν όμως στην έδρα της έχει το «πάνω» χέρι παραδοσιακά στις αναμετρήσεις με τους «βιόλα»  και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει το ματς και να πάει στην διακοπή με ηρεμία. Σημαντικές οι επιστροφές των Ζιρού, Λεάο για τον Πιόλι, αφού είναι δυο παίκτες «καταλυτικοί» στο παιχνίδι της Μίλαν. 40-20-13 τα ματς στο «Μιλάνο».

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα