Connect with us

Super League

Έκκληση της ΑΕΚ για προσέλευση στα εγκαίνια από τις 17:00

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα αυριανά εγκαίνια του νέου της γηπέδου.

Η ανακοίνωση:

“Aγαπητοί μας φίλαθλοι, η στιγμή που περίμενε όλη η οικογένεια της ΑΕΚ για σχεδόν δύο δεκαετίες έφτασε! Η ομάδα μας επιστρέφει αύριο (30/9 – 20.00) στη φυσική της έδρα, τη Νέα Φιλαδέλφεια για να εγκαινιάσει το νέο της σπίτι, την OPAP ARENA.
Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την απίστευτη ανταπόκρισή σας και τη δίψα σας που οδήγησε στην εξάντληση των εισιτηρίων μερικές, μόνο, ώρες από την κυκλοφορία τους.
Σας περιμένουμε με την ίδια αγωνία και την ίδια ανυπομονησία που νιώθετε κι εσείς για να ζήσουμε όλοι μαζί αυτή την ιστορική βραδιά. Μια βραδιά που είναι δεδομένο ότι θα χαραχθεί για πάντα στην καρδιά και την ψυχή κάθε ΑΕΚτζή.

Οι πύλες του γηπέδου μας θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, δηλαδή, στις 17.00. Με δεδομένο ότι πρόκειται για μια νέα εγκατάσταση, που καλούμαστε να την «γνωρίσουμε» από την αρχή, είναι σημαντική η προσέλευσή σας χρονικά κοντά στο άνοιγμα των θυρών. Το ίδιο και η συνεργασία σας στα σημεία ελέγχου. Η προσέλευση στις εξέδρες θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 19.00.
Παράλληλα, για την όσο το δυνατόν πιο ομαλή άφιξη και αποχώρηση όλων, θα διευκόλυνε πολύ όσοι έχουν τη δυνατότητα να προτιμήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για την μετάβασή τους στο γήπεδο.
Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αδιάκοπα, ώστε σε κάθε σας επίσκεψη στο γήπεδο να το βρίσκεται ακόμη πιο εντυπωσιακό και ακόμη πιο λειτουργικό, προκειμένου να φιλοξενήσει τις μεγάλες στιγμές που βρίσκονται μπροστά μας. Ραντεβού στο Ναό!”

Advertisement

Must See

More in Super League