Connect with us

Στοίχημα

Έτοιμη για τα «μεγάλα» σαλόνια η ιστορική Κουίνς Παρκ. Η παράδοση βγάζει σημείο στον αγώνα της Λιλ με την Λυών;;

Καλημέρα φίλοι μου, πολύ κοντά στο 3/3 φτάσαμε εχθές, αλλά για ακόμα μία φορά η τύχη έπαιξε τον ρόλο της. Εύκολα ήρθε το over (4-1) στον αγώνα της Γιουνάιτεντ με την Μπέτις και μας πλήρωσε. Μέσα πέσαμε και στον αγώνα της Ρόμα με την Σοσιεδάδ, καθώς η εκτίμηση μας, ότι θα γίνει ένα «σφικτό» παιχνίδι ήταν σωστή. Δύο με τρία τέρματα ήταν το σημείο μας και το τελικό 2-0 υπέρ της Ρόμα, μας πλήρωσε.

Στον αγώνα που μας τα «χάλασε» τώρα, Η Λεβερκούζεν κέρδισε 2-0 την Φερεντσβάρος. Αμφίκσορο και over 2,5 μαζί θέλαμε, αλλά οι Ούγγροι δεν βρήκαν τον στόχο, αν και είχανε σημαντικές ευκαιρίες. Τα έχει το ποδόσφαιρό αυτά όμως. Πάμε στα σημερινά παιχνίδια, όπου έχω επιλέξει τρία σημεία, από  παιχνίδια σε Γαλλία, Σκωτία και Πορτογαλία.

21:45  Κουίνς Παρκ – Κόουβ Ρεϊντζερς

Στον δρόμο για την άνοδο στα «χρυσά» σαλόνια βρίσκεται η Κουίνς Παρκ. Η ιστορική ομάδα της Σκωτίας (ιδρύθηκε το 1867 και είναι η πρώτη ομάδα στην ιστορία του αθλήματος), είναι ασταμάτητη στην «Τσάμπιονσιπ» και με ρεκόρ 14-6-7 και τέρματα 55-37, είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Ενώ με την εικόνα που έχει, δύσκολα θα χάσει την ιστορική άνοδο για πρώτη φορά μετά από το  1958.

Η αντίπαλος της απόψε, η Κόουβ Ρεϊντζερς, προσπαθεί να παραμείνει στην κατηγορία και μαζί με τις Χάμιλτον και Αρμπρόουθ, θα δώσουν τεράστια μάχη. Την αγωνιστική που πέρασε πήρε σπουδαία νίκη πάντως, εντός έδρας επί της Νταντί με 2-1.

6-8-13 με 33-35 το ρεκόρ της, που εκτός έδρας είναι σχεδόν ακίνδυνη. Το 1-4-7 με 14-30 μιλάει από μόνο του εξάλλου. 7-4-2 με 25-15 για την Κουίνς Παρκ, που πριν λίγες μέρες, παραχώρησε ισοπαλία (2-2) στην Μόρτον.

Έτσι, πολύ δύσκολα θα κάνει δεύτερη σερί «γκέλα» μέσα στην έδρα της και εδικά με την Κόουβ που αγωνιστικά τις χωρίζει «χάος». Πάμε σε νίκη της Κουίνς Παρκ λοιπόν, από ημίχρονο και για να ανεβάσουμε την απόδοση θα πάρουμε και το over 1,5 (1,75 – 1,90) συνδυαστικά.

22:00 Λιλ – Λυών

Προσπάθησε πολύ, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με το «τρίποντο» από την έδρα της Λάνς, η Λιλ. Η ομάδα του Φονσέκα, αν και έμεινε πίσω στο σκορ και μέχρι ενός σημείου έδειχνε ακίνδυνη, ξαφνικά γύρισε τον «διακόπτη», ισοφάρισε, είχε μερικές καλές ευκαιρίες, αλλά δεν πήρε αυτό που ήθελε.

Έτσι, με το ρεκόρ της να είναι πλέον στον 13-6-7 με 46-33 βρίσκεται έκτη στην βαθμολογία και στο μείον «έξι» από την τέταρτη και τρίτη θέση αντίστοιχα (Λανς και Μονακό σε αυτές και στην πέμπτη η Ρεν, με ένα  βαθμό περισσότερο).

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς και με τα αγωνιστικά περιθώρια να «στενεύουν», θα γίνει τεράστια μάχη για τα «εισιτήρια» του Τσάμπιονς Λιγκ και κάθε λάθος πλέον θα είναι μοιραίο.

Έξοδο στην Ευρώπη ψάχνει και η Λυών όμως. Η ομάδα του Μπλαν και από την αρχή της χρονιάς, δεν μπορεί να βρει ισορροπία (11-6-9 με 39-28), με αποτέλεσμα να είναι δέκατη και στο μείον «έξι» από την σημερινή της αντίπαλο.

Πάντως και για να λέμε την αλήθεια, από την ημέρα που ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου ο Μπλαν, έχει κάνει κάποια «βήματα» ενθαρρυντικά. Μέχρι εκεί όμως, καθώς ακόμα χρειάζεται πολύ δουλεία. Από το 0-0 εντός έδρας με την Λορίαν πάντως, αδικείται η Λυών. Ήταν πολύ καλύτερη, αλλά άτυχη.

«Εξάποντο» το αποψινό παιχνίδι λοιπόν και περιμένω να δω δύο ομάδες που θα κοιτάξουν πιο πολύ να αμυνθούν και να «ψάξουν» γκολ στην κόντρα, παρά να ανοιχτούν. Αυτό βέβαια, είναι το μεγάλο τους μείον. Η άμυνα τους, αφού τις έχει «πληγώσει»  αρκετά φέτος και έχει παίξει τον μεγαλύτερο ρόλο στην πορεία τους ως τώρα.

Η πρώτη σκέψη μου είναι το αμφίσκορο γιατί έχουν και καλές επιθέσεις, μα δεν πληρώνει τόσο, όσο. Το σίγουρο είναι  ένα πάντως. Θα πέσει πολύ…ξύλο στον αγωνιστικό χώρο. Θα έχει και πολύ τακτική από τους δύο προπονητές φυσικά. Πληρώνει αρκετά καλά η ισοπαλία (ματς που δεν μπορείς να το κερδίσεις, κοιτάς να μην το χάσεις) και θα πάω σε αυτήν.

Σε αυτό το σημείο έχουμε σύμμαχο και την παράδοση στην συγκεκριμένη έδρα στα μεταξύ τους, καθώς στα τελευταια δέκα ματς, έχει επιβεβαιωθεί έξι φορές! Από 3,80 μέχρι και 4,00 υπάρχει στην «αγορά» και αν δεν αξίζει αυτό το σημείο, τότε πιο;;

23:15 Πόρτο – Εστορίλ

Τελευταία επιλογή για σήμερα έρχεται από την Πορτογαλία. Εκεί όπου η Πόρτο θα προσπαθήσει να «καθαρίσει» από νωρίς την Εστορίλ και να κάνει συντήρηση δυνάμεων, αφού λίγες μέρες μετά θα υποδεχθεί την Ίντερ στην «ρεβάνς» για τους «δεκαέξι» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ένα ματς, όπου θα ψάξει την ανατροπή (0-1 ήττα στην Ιταλία) η ομάδα του Κονσεϊσάο και να πάρει αυτή την πρόκριση. Πριν από την Ίντερ όμως και όπως γράψαμε πιο πάνω, πρέπει να τελειώσει την «δουλειά» με την Εστορίλ, καθώς το πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος των «δράκων».

Εκεί, όπου με ρεκόρ 17-3-3 και τέρματα 52-15 είναι δεύτεροι και μείον «οκτώ» από την Μπενφίκα. Έτσι, απόψε η νίκη είναι μονόδρομος.

Η Εστορίλ πάντως, δεν είναι ομάδα που μπορεί να βάλει «δύσκολα στην Πόρτο (ως ένα σημείο τουλάχιστον), αφού εκτός έδρας δεν μπορεί να κάνει τα βασικά. Στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή πάντως, δεν τα πάει άσχημα και με ρεκόρ 6-4-13 και τέρματα 19-34, είναι πάνω από την επικίνδυνη «ζώνη», με έξι βαθμούς διαφορά.

Ξεκάθαρο φαβορί η Πόρτο και δεν βλέπω τον τρόπο που δεν θα πάρει αυτό που θέλει σήμερα και όπως το θέλει. Πάμε στον «άσσο» από ημίχρονο με over 1,5 λοιπόν και μέχρι εκεί. ΥΓ. Καθόλου παράξενο να είναι 2-0 το ημίχρονο και μετά να δούμε «πασούλες».

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα