Connect with us

Super League

Αγκαλιά με το πρωτάθλημα η ΑΕΚ μετά το διπλό επί του Άρη

Η ΑΕΚ βρίσκεται με το πρωτάθλημα στο χέρι και με το 2-1 στο “Βικελίδης” επί του Άρη μόνο με θαύμα θα χάσει τον τίτλο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν αυτός που προηγήθηκε στο 17ο λεπτό με το εύστοχο πέναλτι του Γκρέι, ο Πινέδα σε μαρκάρισμα έριξε τον Γκαρσία και μετά από έλεγχο του VAR ο Έλληνας ρέφερι έδειξε τον πέναλτι. Η ΑΕΚ απάντησε άμεσα και συγκεκριμένα στο 23ο λεπτό ο Φαν Βέερτ έκανε το 1-1. Ο Τσούμπερ μέσα σε 3 λεπτά απείλησε την εστία τον γηπεδούχων και μετά από 2 χαμένες ευκαιρίες στο 40′ και το 41’, στο 43′ έκανε το 2-1 για την Ένωση.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δυο ομάδες έπαιξαν στην άμυνα και ο ρυθμός έπεσε με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πολλές φάσεις για γκολ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με τον Χριστοδουλόπουλο, αλλά, το σουτ δεν βρήκε στόχο, ο Χατζισαφί στο 54’ προσπάθησε να κάνει το 3-1 χωρίς όμως και αυτός να βρει στόχο. Η ΑΕΚ απείλησε ξανά με τον Φαν Βέερτ στο 63’. Μέχρι και το τέλος του αγώνα καμία από τις δυο ομάδες δεν έκανε κάποια ουσιαστική φάση. Το τελικό 2-1 έστειλε την ΑΕΚ με τα χαμόγελα από το αποτέλεσμα του ντέρμπι των Αιωνίων στο “Καραϊσκάκης”.

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά, Μαζικού, Πίρσμαν, Ενκουλού, Ντουκουρέ (58′ Καμάτσο), Νταρίντα, Ρουπ, Χριστοδουλόπουλος (58′ Ιτούρμπε), Γκαρσία, Γκρέι (86′ Καμαρά).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα (67′ Γιόνσον), Ελίασον (59′ Άμραμπατ), Γκατσίνοβιτς (83′ Ζίνι), Τσούμπερ (67′ Μάνταλος), Φαν Βέερτ (83′ Φερνάντες).

Advertisement

Must See

More in Super League