Connect with us

Super League

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-0 και το θρίλερ συνεχίζεται

Η λευκη ισοπαλία στο OPAP Arena μεταξύ την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό δίνει παράταση στο θρίλερ των φετινών play offs της Super League. H AEK δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τζολάκη που πήρε την θέση του τραυματία Πασχαλάκη.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε μια κατάμεστη έδρα, αλλά, όχι την ευστοχία στην τελική προσπάθεια, οι Ερυθρόλευκοι που έχουν χάσει το τρένο για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, χρωστούν ένα καλό φινάλε σε μια κακή χρόνια για αυτούς. 

Ο Ολυμπιακός μπορούσε να φύγει με το «διπλό», αλλά, το γκολ του Μπακαμπού στο 69’, αλλά, ακυρώθηκε σωστά μετά από έλεγχο του VAR ως οφσάιντ. 

O αγώνας ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να πατήσουν στο γήπεδο, μετά το 10ο λεπτό, η Ένωση προσπάθησε να ελέγξει καλύτερα τον αγώνα με τον Ολυμπιακό να κρατάει αμυντικά καθήκοντα. Όμως αυτός ήταν που απείλησε πρώτος στο 21’ με τον Μπακαμπού, οι γηπεδουχοι απάντησαν στο επόμενο λεπτό με τον Λιβάι. Μέχρι και το ημίχρονο η ΑΕΚ είχε τις πρωτοβουλίες και οι φιλοξενούμενοι την προσοχή τους στην άμυνα.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ απείλησε πρώτη χωρίς όμως να καταφέρει κάτι, στο 57’ απείλησε ξανα ο Ολυμπιακός με τον Μπιέλ, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν στο επόμενο λεπτό με τον Γκατσίνοβιτς. Στο 69’ ο Ολυμπιακός με τον Μπακαμπού σε κόντρα βρήκε τα δίχτυα παγώνοντας το γήπεδο, αλλά, ο διαιτητής μετά από έλεγχο του VAR, ακύρωσε το  γκολ γιατί ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης – Μοχαμάντι (81′ Φερνάντες), Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Γιόνσον (60′ Πινέδα), Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς (81′ Ελίασον), Άμραμπατ (90+3 Ζίνι)- Τσούμπερ (60′ Μάνταλος), Λιβάι

Ολυμπιακός: Τζολάκης – Ροντινέι, Σωκράτης, Μπα (46′ Ντόη), Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Χουάνγκ (89′ Βρουσάι), Σαμασέκου (76′ Κασάμι)- Φορτούνης, Μπιέλ (64′ Μασούρας), Μπακαμπού (76′ Ελ Αραμπί).

Advertisement

Must See

More in Super League