Connect with us

Στοίχημα

Ακομα ένα «βήμα» ανόδου ψάχνουν Νοτς Κάουντι και Μπράντφορντ!

Καλημέρα κόσμε. Σήμερα το «μενού» έχει πολλά παιχνίδια, μα είναι από εκείνες τις ημέρες που τα βλέπεις και τα ξανά βλέπεις, αλλά δεν βρίσκεις κάτι που να σε «τραβάει» αρκετά. Ημέρα κυπέλλου λοιπόν, αλλά εγώ βρήκα τρία παιχνίδια, ώστε να «σπάσουμε» την ατυχία της τελευταίας εβδομάδας. Γενικά στο νέο έτος, έχουμε κάνει μία φορά μόνο το απόλυτο και σήμερα πρέπει να επιστρέψουμε στα ταμεία. Από Αγγλία και οι τρείς επιλογές βέβαια!

21:45  Νοτς Κάουντι – Μπόραμ

Πρώτη επιλογή μας έρχεται από την Νάσιοναλ Λιγκ, εκεί που το  «τρένο» της κατηγορίας, η ιστορική Νοτς Κάουντι πάει από νίκη σε νίκη και ανεξαρτήτου έδρας. Τελευταίο «θύμα» της ήταν η Όλντερσοτ, όπου την κέρδισε εύκολα 3-0 στην έδρα της. Η Μπόραμ τώρα, ήρθε ισοπαλία (1-1) στην έδρα της με την Άγκρινγκτον και έχασε μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί πάνω από την μέση της βαθμολογίας για πρώτη φορά στην σεζόν.

Αυτό ήταν το δεύτερο 1-1 σερί (είχε προηγηθεί αυτό,  παλι εντός έδρας με την Μπαρνέτ). Στα του σημερινού αγώνα τώρα και με την τρομερή αγωνιστική κατάσταση της Νοτς Κάουντι, δεν κάνουμε καν λόγο για φαβορί. 18-7-1 με 68-24 και 9-3-0 με 26-5 στην έδρα της. Αυτή και η Ρέξαμ είναι οι μόνες ομάδες χωρίς ήττα στην έδρα τους. Δεν αξίζουν οι αποδόσεις όμως και για να τις ανεβάσουμε, θα πάρουμε τον «άσσο» με over 2,5.

21:45 Μπράντφορντ – Ρότσντεϊλ

Στην Λιγκ «δύο» τώρα, έχουμε και εκεί έναν αγώνα με φαβορί και αυτό είναι η Μπράντφορτν που έχει πάρει τα «πάνω» της, έχοντας μπει για τα καλά στο «κόλπο» της ανόδου. Στο τελευταίοι χρονικά παιχνίδι της, σε ένα «θρίλερ» πραγματικό, κέρδισε 3-2 την Σάλφορντ και βρέθηκε ξαφνικά στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Η Ρότσντεϊλ από την μεριά της και ύστερα από το εντός έδρας 1-1 με την Νιούπορτ, συμπλήρωσε επτά παιχνίδια χωρίς νίκη και δικαίως είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Η αλήθεια πάντως είναι, πως η εικόνα που δείχνει ως τώρα, είναι ομάδας για πιο….κάτω κατηγορίας.

Στα του αγώνα τώρα. Οι γηπεδούχοι έχουν σαφώς ποιοτικότερο ρόστερ και ένα από τα δύο-τρία καλύτερα της κατηγορίας, που τα τελευταία χρόνια ψάχνουν την άνοδο με «λύσσα». Φέτος πάντως έχουν περισσότερες ελπίδες, λόγο ρόστερ, ,όπως γράψαμε παραπάνω και αξίζουν την προσοχή μας. Οι φιλοξενούμενοι σε καμία περίπτωση δεν είναι ομάδα που θα «τρομάξουν» την Μπράντφορντ, που αν παρουσιαστεί «σοβαρή» θα μας πληρώσει. «Άσσος» και τίποτα άλλο!

21:45 Ντόβερ – Τόντον

Θα κλείσουμε τις επιλογές μας, με αγώνα από την Νάσιοναλ Λιγκ. Του νοτίου ομίλου όμως. Ντόβερ και Τόντον είναι βίοι παράλληλοι ως στιγμής στην κατηγορία και με μία αγωνιστική αστάθεια  που «βγάζει» μάτι, αν κοιτάξει κανείς την βαθμολογία και τα αποτελέσματα τους. 7-7-10 με 29-33 οι γηπεδούχοι, 6-7-5 με 18-17 οι φιλοξενούμενοι και όπως είναι λογικό, «βολοδέρνουν» κυρίως κάτω από την μέση της βαθμολογίας.

Κάπου εκεί θα τερματίσουν κιόλας, αφού οι ομάδες από την μέση και πάνω είναι ποιοτικότερες και με «μεγαλύτερα» ροστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας. Έτσι, είναι και απολύτως φυσιολογικό στην μεταξύ τους σύγκρουση να μην υπάρχει φαβορί. Το αμφίσκορο εδώ είναι η καλύτερη επιλογή, για όσους ψάχνουν το…συντηρητικό και χαμηλού ρίσκου παιχνίδι.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα