Connect with us

Στοίχημα

Ακόμα ένα «βήμα» τίτλου για την Α.Ε.Κ. στο Περιστέρι. Το «βιολί» της η Ζιλουάζ στο Βέλγιο!

Καλησπέρα φίλοι μου. Με δύο στα τέσσερα κλείσαμε την χθεσινή μέρα στην στήλη και αν είχαμε λίγο τύχη, θα κάναμε το απόλυτο. Ήταν ανοικτό το ματς στην Τουρκία της Μπεσίκτας με την Σίβασπορ, αλλά οι ομάδες ήταν άστοχες πολύ. Έτσι, το τελικό 1-0, μας έστειλε «κουβά». Το ίδιο μας έκανε και ο αγώνας στην Σκωτία, όπου και αυτός τελείωσε με το ίδιο σκορ (1-0). Over 2,5 ήταν η επιλογή μας. Σε αντίθεση με αυτά τα παιχνίδια, τα άλλα δύο μας πλήρωσαν και πολύ εύκολα. Κέρδισε η Λέτσε την Κρεμονέζε (2-0) και πέρασε το σημείο μας (2χ Δύο με over 1,5 ), όπως και η Μπενφίκα, που κέρδισε εύκολα με 3-0.Να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα απέναντι στην Κάσα Πία, θέλαμε και το έκανε. Πάμε στα σημερινά παιχνίδια τώρα, όπου έχουν τεράστιο ενδιαφέρον και φυσικά σημεία με καλές αποδόσεις.

17:30 Ατρόμητος Αθηνών – Α.Ε.Κ.

Με παιχνίδι από το Ελληνικό πρωτάθλημα θα κάνουμε αρχή και τι παιχνίδι μάλιστα. Για πρώτη φορά στην κορυφή της βαθμολογίας βρέθηκε η Α.Ε.Κ. την αγωνιστική που πέρασε. Η ομάδα του Αλμέδια, δεν συνάντησε καμία δυσκολία κόντρα στον Άρη, τον κέρδισε 3-0 και συνέχισε την πορεία προς τον τίτλο. Δύσκολη «αποστολή» σήμερα όμως, καθώς ο Ατρόμητος και ειδικά στην έδρα του, έχει κόψει βαθμούς από όλους τόσους πάνε για πρωτάθλημα (1-1 με ΠΑΟΚ, όπως και με Ολυμπιακό).

Την αγωνιστική που πέρασε πάντως και στο εκτός έδρας ματς με τα Γιάννενα, θα πρέπει να νιώθει ευχαριστημένος, με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Και χάλια ήταν και ο οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στην «εκπνοή» του αγώνα. Για να το γράψουμε πιο σωστά όμως, το απέκρουσε ο Μανδάς. Οπότε, «λαμπάδα». Στα του αγώνα τώρα.

Οι γηπεδούχοι είναι η μοναδική ομάδα ως τώρα, που έβαλαν «δύσκολα» στην Α.Ε.Κ. στο καινούργιο της γήπεδο (έντεκα στα έντεκα εκεί), καθώς έχασαν με ένα πέναλτι στο «φινάλε». Επίσης στην έδρα τους, βγάζουν άλλη εικόνα. Προς το καλύτερο φυσικά.

Η «ένωση» από την μεριά της, έχει πάρει «φόρα» και μοιράζει «τριάρες», παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο (την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα έχει). Με νίκη σήμερα, εκτός ότι κάνει ακόμα ένα «βήμα» τίτλου, βάζει «πίεση» σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, που παίζουν αργά το βράδυ μεταξύ τους.

Η φιλοξενουμένη ομάδα πλέον, δεν έχει καμία σχέση με την περσινή και παίρνει τα ματς, με όποιο τρόπο θέλει. Το ίδιο πιστεύω θα κάνει και τώρα. Πάμε σε νίκη  της με under 2,5 και προχωράμε.

18:00 Γαλατάσαραϊ – Τράμπζονσπορ

Συνεχίζουμε με το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Τουρκία. Έντεκα σερί νίκες μετράει η Γαλατάσαραϊ, που βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Την αγωνιστική που πέρασε πάντως, κέρδισε πολύ δύσκολα (3-2), την «ουραγό» Ουμρανίγεσπορ και έχοντας αρκετή τύχη.

Η Τράμπζονσπορ όμως, δεν είναι Ουμρανίγεσπορ και παρά το ότι εκτός έδρας φέτος, είναι τραγική, θέλει μεγάλη προσοχή. Στην έδρα της βέβαια, είναι άλλη ομάδα, καθώς είναι αήττητη. Στο ντέρμπι με την «Γαλατά» απόψε, πάει με καλή ψυχολογία, αφού κέρδισε εύκολα 2-0 την Αντάλιασπορ.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να έχουν «φτιάξει» ένα καλό σερί και να είναι πρώτοι, αλλά έχουν πολλά «θέματα» στην άμυνα. Δέχονται γκολ με το παραμικρό. Οι φιλοξενούμενοι απο την μεριά τους, είναι ομάδα που διαθέτουν πολύ καλούς παίκτες μπροστά, όπου δεν συγχωρούν λάθη. Πάμε καλύτερα στο αμφίσκορο με over 2,5, παρά σε σημείο. Για Τουρκιά μιλάμε εξάλλου….

19:00 Φιορεντίνα – Μπολόνια

Από Ιταλία η επόμενη επιλογή μας και στον αγώνα της Φιορεντίνα με την Μπολόνια, δεν θα «ξεψειρίσω» πολύ το συγκεκριμένο «ζευγάρι». Οι πολλές και σημαντικές απουσίες που έχουν οι φιλοξενούμενοι, κάνουν ταυτόχρονα φαβορί τους γηπεδούχους.

Η Φιορεντίνα απο την μεριά της, προέρχεται από την μεγάλη πρόκριση κόντρα στην Τορίνο (2-1), όπου την έφερε στα ημιτελικά του κυπέλλου. Έτσι, δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστεί στο σημερινό ματς (συνήθως μετά από μεγάλες προκρίσεις, ακολουθούν…εκπλήξεις) και καλύτερα να μην πάμε σε σημείο. Νομίζω το γκολ-γκολ εδώ, είναι μια αρκετά καλή επιλογή για ποντάρισμα.

20:00  Πόρτο – Βιζέλα

Πάμε στην Πορτογαλία τώρα, εκεί, όπου η Πόρτο συνεχίζει την «καταδίωξη» στην Μπενφίκα. Έντεκα πλέον οι βαθμοί που την χωρίζουν από τους «αετούς», με αγώνα λιγότερο φυσικά και στο αποψινό ματς με την Βίζελα, μόνο η νίκη είναι το ζητούμενο. 7-0-1 με 28-5 στο «Ντραγκάο» η ομάδα του Κονσεϊσάο, που είναι το μεγάλο φαβορί και δίκαια.

Η Βιζέλα πάντως, κάνει καλή χρονιά για το δικά της «στάνταρ» και μάλιστα, είναι σε «τροχιά» Ευρώπης. Εκπληκτικό για μία ομάδα με τόσο χαμηλή δυναμική. Την αγωνιστική που πέρασε τώρα και με καλό ποδόσφαιρο, κέρδισε την Ρίο Άβε 3-1. Νίκη 2-0 εκτός για την Πόρτο κόντρα στην Μαρίτιμο.

Οι δύο ομάδες πριν λίγες μέρες, είχαν παίξει και για το κύπελλο, με τους «δράκους» να επικρατούς πολύ εύκολα με 4-0. Κάτι παρόμοιο λογικά θα δούμε και απόψε κατά την γνώμη μου, μιας και η Πόρτο στην έδρα της, σκοράρει τέσσερα γκολ μέσο όρο ανά αγώνα και ανεξαρτήτου αντιπάλου. «Πάμε σε νίκη τους λοιπόν με over 2,5.

20:15 Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ – Ζούλτε Βέρεγκεμ

Κλείνουμε τις επιλογές μας, με Βέλγιο. Συνεχίζει να τρελένει κόσμο η Ουνίον στην χώρα της, που ύστερα από το 1-0 επί της Σαρλερουά και το 1-0 μεσοβδόμαδα για το κύπελλο, απέναντι στην Αντβέρπ, έφτασε τα δεκαέξι παιχνίδια χωρίς ήττα. Το σερί αυτό φυσικά την έχει σε «τροχιά» πρωταθλήματος, αφού είναι στο μείον «επτά» από την πρωτοπόρο, Γκενκ.

Η Βάρεγκεμ τώρα και από την αρχή της χρονιάς δεν μπορεί να «σηκώσει» κεφάλι και να βγει από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. Ήττα μεσοβδόμαδα για το κύπελλο από την Μαλίν (1-2) εντός έδρας, ήττα με το ίδιο σκορ από την Κλαμπ Μπριζ, για το πρωτάθλημα λίγες μέρες νωρίτερα. Πάλι εντός έδρας.

Δύσκολο «έργο» σήμερα φυσικά, αφού η Ουνιόν είναι ασταμάτητη. Κακά τα ψέματα, είναι και πολύ καλύτερη ομάδα. Εφικτός ο «άσσος» λοιπόν και θα το «αγοράσουμε» μαζί με το over 2,5

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα