Connect with us

Uncategorized

«Αλισβερίσι» να γίνεται….

Με 2/4 κλείσαμε εχθές την μέρα και θα μπορούσε να είναι και 4/4. Εύκολα ήρθε η ισοπαλία στο Μπράιτον, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Σίτι, με το τελικό 1-1 να μας πληρώνει σε αποδόσεις άνω του 4,00! Ακόμα πιο εύκολα πέρασε το αμφίσκορο στον τελικό κυπέλλου Ιταλίας και πληρωθήκαμε σε αποδόσεις άνω του 1,90. Για την ιστορία, η Ίντερ κέρδισε 2-1 την Φιορεντίνα και κατέκτησε το τρόπαιο. Στις άλλες δύο επιλογές μας τώρα, ήμασταν κοντά. Η Α.Ε.Κ. κέρδισε τον ΠΑΟΚ 2-0, σε ένα ματς όπου θα  μπορούσε να «βγει» και το over 2,5, ώστε να μας πληρώσει. Νίκη της «ένωσης» παίζαμε με over 2,5. Η τελευταία επιλογή μας τώρα, αν και πέρασε το σημείο, χάσαμε τα γκολ, αφού «έβρεξε». 1Χ με under 3,5 ήταν το σημείο μας στο Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μαδρίτης, 3-3 ήρθε!

20:30 Μαγιόρκα – Βαλένθια

Από Ισπανία η πρώτή επιλογή για σήμερα και δεν θα σας κουράσω καθόλου. Μαγιόρκα εναντίον Βαλένθια το «ζευγάρι», σε ένα παιχνίδι, όπου αυτοί που «καίγονται» είναι οι φιλοξενούμενοι. Έτσι και για να μην πάει «στράφι» η μεγάλη νίκη (1-0) επί της Ρεάλ την αγωνιστική που πέρασε, δεν πρέπει να χάσουν.

Αν πάρουν και την νίκη, ακόμα καλύτερα, αφού θα «κλειδώσουν» την παραμονή στην κατηγορία. 11-7-17 με 39-41 το ρεκόρ τους ως στιγμής. Η Μαγιόρκα τώρα, έχασε εύκολα με 0-3 στην Αλμερία, αλλά αυτό λίγο την ένοιαξε και την νοιάζει φυσικά, αφού έχει σωθεί.

12-8-15 με 33-40 το ρεκόρ της και δωδέκατη στην βαθμολογία, με τους παίκτες της, να σκέφτονται ήδη τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Στα του σημείου μας τώρα.

Τις τελευταίες αγωνιστικές και όταν παίζουν…αδιάφορες ομάδες, με ομάδες που «καίγονται», είναι…παράδοση να υπάρχει «χαλάρωση». Εκεί ποντάρουμε και εμείς για να πληρωθούμε. 2Χ με over 1,5 και «αλισβερίσι» να γίνεται…..

21:30 Σερβέτ – Βασιλεία

Από την Ελβετία η δεύτερη επιλογή μας και ένα ματς, όπου το θέλουν και οι δύο ομάδες. 13-15-6 με 49-45 για την Σερβέτ, όπου με νίκη απόψε κόντρα στην Βασίλεια «κλειδώνει» την δεύτερη θέση και μαζί την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

10-13-11 με 45-46 για την… «άδεια» ψυχολογικά, από τον αποκλεισμό στους «οκτώ» του Κόνφερες, Βασιλεία, που ψάχνει δύο νίκες στα επόμενα δύο παιχνίδια της, ώστε να κερδίσει ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο».

Βέβαια και δύο στα δύο να κάνει, ίσως δεν της φτάσει, αφού η Λουκέρνη έχει το «πάνω» χέρι ως στιγμής, με τέσσερις βαθμούς διαφορά. Σε αυτά που μας ενδιαφέρουν τώρα. Την δεδομένη χρονική στιγμή, οι φιλοξενούμενοι δεν δείχνουν ικανοί να κάνουν το απόλυτο ως το τέλος, αφού η Ευρώπη και όπως γράψαμε παραπάνω, τους «άδειασε».

η Σερβέτ από την μεριά της, κάνει μία πολύ καλή χρονιά, είναι δίκαια στην δεύτερη θέση, αφού έχει παίξει και καλό ποδόσφαιρο. Έτσι, λογικό είναι να δίνεται ως φαβορί απόψε. Οι αποδόσεις όμως, δεν….. Πιο μικρό ρίσκο το αμφίσκορο με το over 2,5 και με τις «αεράμυνες» που έχουν αμφότερες οι ομάδες (δέχονται μέσο όρο κάτι παραπάνω από 1,5 τέρματα ανά αγώνα), αξίζει το ποντάρισμα.

22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι

Τώρα «δέσαμε»! Και πως να μην το λέμε, όταν έχουμε να κάνουμε με τον αγώνα της Γιουνάιτεντ με την  Τσέλσι. Έναν βαθμό θέλουν οι γηπεδούχοι, ώστε να εξασφαλίσουν την τέταρτη θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, στα δύο τελευταία παιχνίδια τους και μόνο με «αυτοκτονία» δεν θα τα καταφέρουν.

Η Τσέλσι από την μεριά της, «τσίρκο» Medrano φέτος και εκτός στόχων από πολύ νωρίς. Η δωδέκατη θέση και το 11-10-15 με 36-42, μιλάνε από μόνα τους εξάλλου. 21-6-9 με 52-41 η Γιουνάιτεντ που την περασμένη αγωνιστική, κέρδισε 1-0 στην Μπόρνμουθ.

Τα γνωστά για την Τσέλσι. Ήττα δηλαδή, με 0-1 από την αδιάφορη και με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, Σίτι. Τραγικές οι αποδόσεις στο «σετ», αλλά δίκαιες. Επειδή μιλάμε για Αγγλία όμως, θα πάμε σε ένα ποντάρισμα με κάλυψη.

Σε αποδόσεις άνω του 1,80 το 1Χ με under 3,5 και εφικτό. ΥΓ. ένα βαθμό θέλουν οι γηπεδούχοι, καμιά φορά η μπάλα και να θέλεις δεν μπαίνει στα δίχτυα, οπότε μικρό το ρίσκο, κάπως μεγαλύτερη η απόδοση από τον σκέτο «άσσο».

Συνοπτικά προτείνω

Μαγιόρκα – Βαλένθια : 2X / over 1,5 (2,10 – 2,25)

Σερβέτ – Βασιλεία : G – G / over 2,5 (1,78 – 1,85)

Μάντσεστερ Γιουν – Τσέλσι : 1X / under 3,5 (1,85 – 1,95)

Advertisement

Must See

More in Uncategorized