Connect with us

Super League

Ανακοίνωση της ΕΠΟ σχετικά με την συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Super League

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση μετά την συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος με τον Πρόεδρο της Super League 1 και Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η Ανακοίνωση:

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι διεξήχθη συνάντηση του Προέδρου της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου με τον Πρόεδρο της Super League 1 και Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, σχετικά με την έλευση ξένων διαιτητών στους χθεσινούς αγώνες και ενόψει των υπολοίπων εννέα αγωνιστικών των play off.

Ο κ. Μαρινάκης πρότεινε να συνδράμει η SL1, με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ, ούτως ώστε να επιτευχθεί η έλευση elite διαιτητών ή διαιτητών Α’ κατηγορίας από τα έξι προηγμένα πρωταθλήματα. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανταπάντησε ότι η παραπάνω πρόταση τελεί υπό την αυτονόητη προϋπόθεση ότι η επιλογή και ο ορισμός των διαιτητών θα γίνεται πάντα από την ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Για το θέμα αυτό, αυτονόητα επίσης, λόγω της συλλογικότητας ως προς τη λήψη αποφάσεων της ΕΠΟ θα συγκληθεί και θα συζητήσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για να ληφθεί σχετική απόφαση, θετική ή αρνητική. Το ίδιο θέμα θα συζητηθεί τη Δευτέρα 27/3 στην συνάντηση του κ. Μπένετ με τους προέδρους των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο.

Advertisement

Must See

More in Super League