Connect with us

Super League

Ανακοινώσεις ομάδων σχετικά με την διαιτησία και την αρχική δήλωση από την Super League

Πριν την δεύτερη ανακοίνωση από την Super League, είχαμε τις ανακοινώσεις των ΝΠΣ Βόλου και τον ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Βόλος αντέδρασε στην αρχική ανακοίνωση από την Διοργανώτρια Αρχή, ενώ οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ διαχώρισαν τις θέσεις τους.

Η ανακοίνωση του ΝΠΣ Βόλου:

“Για πολλοστή φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα προχωρούμε στην εξαιρετικά δυσάρεστη διαπίστωση ότι πλέον η Super League διοικείται με αυταρχική και ιδιοκτησιακή αντίληψη και μάλιστα με την χείριστη μορφή του προσωπικού μαγαζιού.

Μπροστά, λοιπόν, στα όσα τραγελαφικά γεγονότα συμβαίνουν, που υποβαθμίζουν ακόμη περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο,  θεωρούμε  υποχρέωση μας να αντιδράσουμε και να πάρουμε θέση, με τρόπο ξεκάθαρο και αντρίκιο και σίγουρα όχι με το γνωστό σε κάποιους «λογοτιμήτικο» και γι αυτό  ζητούμε άμεσα τη σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας Επισημαίνουμε ότι η ΠΑΕ Βόλος έχει ζητήσει ήδη σύγκληση του Δ.Σ. με επιστολές της από 2/9/22 και 7/9/22, επιστολές που όχι μόνο δεν ελήφθησαν υπόψη, αλλά ούτε καν απαντήθηκαν.

Όταν μάλιστα με τη σημερινή, προσωπική ως φαίνεται, ανακοίνωση του Προέδρου, γίνεται λόγος για ανεξαρτησία της Λίγκας, τα πράγματα παίρνουν εξαιρετικά επικίνδυνη τροπή καθώς κάποιοι φαίνεται ότι ονειρεύονται εξουσίες τύπου Λουδοβίκου ή Αμιν Νταντά!

Καλούμε τη σημερινή ηγεσία της Super League να αναλογιστεί τις τεράστιες ευθύνες της έναντι του ίδιου του ποδοσφαίρου και να σταματήσει τέτοιες προκλητικές και απαράδεκτες ενέργειες που το υποβαθμίζουν και το εξευτελίζουν.

Και στην περίπτωση, δε, που δεν είναι ικανή να συνειδητοποιήσει τη ζημιά που προκαλεί, καλούμε τα άλλα μέλη του συνεταιρισμού να αντιδράσουν επιτέλους υπεύθυνα, σοβαρά και αποφασιστικά, βάζοντας στοπ στον κατήφορο διασώζοντας ό,τι έχει απομείνει από το κύρος και την αξιοπρέπεια του ποδοσφαίρου μας.

Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν τασσόμαστε υπέρ του ενός ή άλλου από τους λεγόμενους Βig4. Απλά επαναστατούμε γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Επιτέλους όλοι έχουμε υποχρέωση να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.“

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει ότι δεν είχε καμία απολύτως ενημέρωση για την τελευταία ανακοίνωση της Super League. Είναι αυτονόητο ότι για ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως αυτό της ανακοίνωσης κατά μέλους της Λιγκας, θεσμικά και αυτονόητα επιβάλλεται να προηγείται ψηφοφορία.”

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Έχουμε πλήρη άγνοια και είναι εκτός θεσμικών ορίων οποιαδήποτε ανακοίνωση της SL κατά μέλους της, πόσο μάλλον όταν δεν έχει προηγηθεί οποιαδήποτε συζήτηση και ψηφοφορία.”

Advertisement

Must See

More in Super League