Connect with us

Ποδόσφαιρο

Αναταράξεις στον Εθνικό Πειραιά

Ο Εθνικός Πειραιώς γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-1 από τον Αλμυρό Γαζίου, ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Χαντές υπέβαλε την παραίτηση του στην στην διάθεση της Διοίκησης της ομάδας μας. Οι Πειραιώτες δεν έκαναν αποδεκτή την παραίτηση του και εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση:

Μετά από συζήτηση που είχαν ο Γενικός Διευθυντής Γιώργος  Βατίστας, ο Γενικός Αρχηγός Αντώνης Βολικάκης, με τον Βαγγέλη Χαντέ,. αποφασίστηκε ότι η παραίτηση του προπονητή δεν γίνεται αποδεκτή.  Αποτελεί όμως εφαλτήριο για εξελίξεις που θα αφορούν το κλείσιμο της τρέχουσας περιόδου αλλά κυρίως τον σχεδιασμό και την χρηματοδότηση της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Βαγγέλης Χαντές

Σήμερα 13/04, με ανακοίνωση της στην επίσημη σελίδα της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η ομάδα ανέφερε ότι Γενικός διευθυντής Γιώργος Βατιστας  και ο Γενικός αρχηγός Αντώνης Βολικακης είναι αμετάκλητη στην παραίτηση τους.

Η Ανακοίνωση:

Ο Γενικός διευθυντής  του Εθνικού Γιώργος Βατιστας  και ο Γενικός αρχηγός Αντώνης Βολικακης δηλώνουν την αμετάκλητη παραίτηση τους λέγοντας: “Δημιουργήσαμε και παραδίδουμε μια πολύ καλή ομάδα με ένα πολύ καλό προπονητή.

Καλούμε όλους όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια αλλά και όσους μας πολέμησαν λυσσαλέα να αναλάβουν την ευθύνη να την κάνουν ακόμη καλύτερη.”

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο