Connect with us

Στοίχημα

Ανοικτά παιχνίδια σε Ιταλία, Γαλλία. Έχει σχεδόν, «κλειδώσει» στην Γερμανία η «τετράδα»!

Πολύ άσχημη ήταν η μέρα εχθές για την στήλη και με 0/3 δεν μπορούμε να γράψουμε και πολλά. Παρασκευή σήμερα και στο κουπόνι υπάρχουν παιχνίδια με ενδιαφέρον, αφού τα πρωταθλήματα έχουν σχεδόν τελειώσει, αλλά υπάρχουν μερικές ομάδες που είναι μέσα στον στόχο τους ακόμα. Με Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία θα πάμε σήμερα για το κέρδος.

21:30 Φραϊμπουργκ – Βόλφσμπουργκ

Με «κάτω» τα χέρια έχασε η Φραϊμπουργκ πριν λίγες μέρες στην έδρας της Ουνίον Βερολίνου και το τελικό 2-4, ήταν και «τιμητικό» για αυτήν. Η εικόνα που έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο, ήταν πολύ «αστεία» και τα δύο τέρματα που πέτυχε, τα έβαλε σε στιγμές «χαλάρωσης» της αντίπαλης ομάδας.

Με την ήττα αυτήν η Φραϊμπουργκ έφτασε στο 16-8-8 με 48-42 τέρματα και βρέθηκε πέμπτη, στο μείον «τρία»  από την τέταρτη, Ουνίον. Έτσι και το δύο στα δύο να κάνει ως το τέλος, δεν εξαρτάται από αυτήν πλέον η συμμετοχή της στην «τετράδα», όπου έχει σχεδόν, «κλειδώσει», αφού η Ουνιόν έχει και την ισοβαθμία πλέον.    

Η Βόλφσμπουργκ τώρα, αν και έχει κάνει έναν καταπληκτικό δεύτερο και έχει φτάσει το ρεκόρ της στο 13-10-9 με 56-44, για να βγει Ευρώπης (μέχρι έκτη μπορεί να τερματίσει και να παίξει στο Κόνφερενς), θέλει δύο νίκες και τίποτα άλλο. Την αγωνιστική που πέρασε πάντως, κέρδισε την Χοφενχαϊμ 2-1, στο πιο κρίσιμο, μέχρι το αποψινό, παιχνίδι της.

Παιχνίδι τεράστιας σημασίας το αποψινό λοιπόν, αφού αμφότερες οι δύο ομάδες δεν θέλουν να το χάσουν. Υπάρχει ένα προβάδισμα στους γηπεδούχους στο «σετ» και αν με ρωτάτε, δίκαια θα έλεγα, αφού φέτος έκαναν καλή χρονιά και δικαιωματικά είναι στα «ψηλά». Και οι φιλοξενούμενοι όμως, δεν πήγαν πίσω.

Ειδικά από το μουντιάλ και μετά, όπου και έκαναν ένα καλό σερί και κρατάνε στα χέρια τους, το Ευρωπαϊκό τους μέλλον. Δε υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με σημεία σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι και επειδή έχουμε να κάνουμε με αγώνα της Γερμανίας, το over 2,5 είναι η πρώτη και η τελευταία μας επιλογή εδώ πέρα.

21:45 Σασσουόλο – Μόντσα

Στην Ιταλία τώρα, υπάρχει ένα παιχνίδι εντελώς αδιάφορο και όπως είναι λογικό no-bet. 12-8-15 με 43-54 το ρεκόρ της Σασσουόλο , όπου έχει «καθαρίσει» εδώ και καιρό με την παραμονή και παίζει τα ματς χωρίς άγχος. Αυτό έκανε και στο «Μιλάνο» πριν λίγες μέρες κόντρα στην Ίντερ, όπου σε ένα πολύ ανοικτό ματς, έχασε 4-2.

Ότι ισχύει για την Σασσουόλο, ισχύει και για την Μόντσα. Η «νεοφώτιστη» έχει κάνει μια καλή χρονιά ως στιγμής και μετά την νίκη 2-0 επί της Νάπολι, την αγωνιστική που πέρασε, έφτασε στο 13-10-12 με 44-45 το ρεκόρ της.

Αυτό την έχει και ένατη στην βαθμολογία! Δεν θα γράψω τίποτα άλλο για το ματς αυτό και το μοναδικό σημείο που «βλέπω» είναι το αμφίσκορο μαζί με το over 2,5 και τίποτα άλλο!

22:00 Λυών – Μονακό

Κλείνουμε με ακόμα ένα ματς, όπου έχει ενδιαφέρον, αλλά είναι…αδιάφορο. Πως γίνεται αυτό θα μου πείτε.  Εξηγώ αμέσως. 16-8-11 με 58-43 και έβδομη στην βαθμολογία η Λυών, στο μείον «τέσσερα» από τη Λιλ. Την πέμπτη Λιλ, όπου κρατάει στα χέρια της το τελευταίο «εισιτήριο» για την Ευρώπη.

Επίσης η ομάδα του Μπλάν και ύστερα από την εκτός έδρας ήττα (1-2) από την Κλερμόν, εκτός από την Λιλ έχει από πάνω της και την Ρεν. Οπότε, «αντίο» Ευρώπη, αφού οι ελπίδες είναι μόνο μαθηματικές.

Μαθηματικές ελπίδες για την έξοδο στο ΤσάμπιονςΛιγκ, έχει και η Μονακό. Η ομάδα του Κλεμάν, ύστερα από το 0-0 εντός έδρας με την Λιλ, είδε την Μαρσείγ να της «ξεφεύγει»  οκτώ βαθμούς. Έτσι, αν η Μαρσέιγ, πάρει δύο βαθμούς στο επόμενα τρία παιχνίδια τελειώνουν όλα.

19-8-8 με 68-51 για την Μονακό, όπου θέλει απλά μία νίκη στα επόμενα, ώστε να εξασφαλίσει την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Δεν χρειάζεται να γράψουμε ούτε εδώ κάτι άλλο, ούτε να ψάξουμε και πολύ, το τι θα παίξουμε.

Σίγουρα θα ψάξουν την νίκη αμφότερες οι ομάδες και θα πετύχουν γκολ. Θα φάνε κιόλας. Αφού οι άμυνες που έχουν φέτος είναι τραγικές. Πάμε και εδώ στο αμφίσκορο λοιπό μαζί με το over 2,5 και τίποτα άλλο!

Συνοπτικά προτείνω

Φραϊμπουργκ – Βόλφσμπουργκ : Over 2,5 (1,70 – 1,85)

Σασσουόλο – Μόντσα : G – G / over 2,5 (1,92 – 2,00)

Λυών – Μονακό : G – G / over 2,5 (1,72 – 1,85)

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα