Connect with us

Κοινωνία

ΑΟ Άγιος Νικόλαος: Καλό ταξίδι Αντώνη…

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου Λασιθίου, ΑΟ Άγιος Νικόλαος, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον άδικο χαμό του 36χρόνου Αντώνη Καρυώτη, που έχασε την ζωή του άδικα στο τραγικό γεγονός που έγινε στο πλοίο Blue Horizon στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με βίντεο που ανέβασαν αυτόπτες μάρτυρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το πλήρωμα του πλοίου πέταξε τον 36χρονο στη θάλασσα, το βράδυ της Τρίτης (05/09), την ώρα που το πλοίο αναχωρούσε για την Κρήτη, ενώ δεν έκανε καμία προσπάθεια να τον σώσει.

Ο αδικοχαμένος 36χρονος, ήταν μέλος 10μελους οικογένειας, ζούσε στις εργατικές κατοικίες με τις δύο του αδελφές ενώ πρόσφατα είχε χάσει τη μητέρα του. Σημειώνεται, επίσης, πως ο 36χρονος είχε πληρώσει εισιτήριο το οποίο μάλιστα βρίσκεται στα χέρια των λιμενικών αρχών στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Το μήνυμα του ΑΟΑΝ:
Άπαντες είμαστε συγκλονισμένοι από τον αδόκητο θάνατο του συντοπίτη μας Αντώνη… Ενός αγαπητού ανθρώπου στην κοινωνία του Αγίου Νικολάου, ο οποίος ήταν δίπλα στην ομάδα μας σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, βοηθώντας στο λειτουργικό κομμάτι…
Η ομάδα μας αποφάσισε στο σημερινό φιλικό παιχνίδι στο στάδιο του Αγίου Νικολάου στις 18.00 απέναντι στη Νίκη Σητείας, να υπάρχει ένας κουμπαράς, στον οποίο το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στα μέλη της οικογένειας του Αντώνη τα οποία βοηθούσε…
Αντώνη καλό ταξίδι…

Advertisement

Must See

More in Κοινωνία