Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Στην Ελλάδα η Μπαρτσελόνα!

Αγοράζει το Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο και ξεκινάει Ακαδημίες ποδοσφαίρου!

Του Γιάννη Δάρα
Αντιπροέδρου AIPS

H είδηση της χρονιάς μόνο από το skygoal.gr!

Ο κύβος ερρίφθη! Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα κ. Λαπόρτα αποφάσισε να ιδρύσει ποδοσφαιρικές Ακαδημίες στο Μαρκόπουλο Αττικής, αγοράζοντας το Κέντρο Ιππασίας, το οποίο έχει βγει προς παραχώρηση από το ΤΑΙΠΕΔ για χρονική περίοδο 40 ετών. Στην πρόσφατη μάλιστα επίσκεψη του στην Αθήνα για τα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο, εντυπωσιάστηκε από τον χώρο και τη δυνατότητα ανάπλασης του και συμφώνησε να φέρει τη μεγάλη ποδοσφαιρική σχολή της Μπαρτσελόνα στην Ελλάδα. Μάλιστα θεωρεί οτι η απόσταση από το αεροδρόμιο είναι πολύ μικρή, απέχει μόλις 18 λεπτά, κάτι που διευκολύνει το όλο εγχείρημα.


Η δυσκολία που υπήρχε για τις προσφορές ξεπεράστηκε, καθώς η καταληκτική ημερομηνία του Νοεμβρίου 2022 πήρε παράταση για τον Ιανουάριο του 2023. Ετσι ο επιχειρηματικός Ομιλος που θα καταθέσει την πρόταση του, θα έχει τον απαραίτητο χρόνο για να υποβάλλει ολοκληρωμένο φάκελλο.

Ως τώρα φαβορί για την αγορά της έκτασης θεωρείτο ο κ. Γ. Μυτιληναίος αλλά η εμφάνιση της Μπαρτσελόνα και του κ. Λαπόρτα, αλλάζει ασφαλώς τα δεδομένα και θα εκτοξεύσει την τιμή αγοράς του Κέντρου Ιππασίας.
Πληροφορίες από την Βαρκελώνη αναφέρουν πως η προσφορά του κ. Λαπόρτα θα είναι εξωπραγματική για τα ελληνικά δεδομένα και δεν θα μπορεί κανείς να τη συναγωνιστεί.

Κοντός ψαλμός αλληλούια!

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο