Connect with us

Στοίχημα

Αρνητική παράδοση η Μαρσέιγ στην Γερμανία. Παιχνίδι σκοπιμότητας στο Βέλγιο!

Καλημέρα φίλοι μου, δεν ξέρω τι να πω για εχθές και για τον απίθανο τρόπο που χάσαμε ένα καλό ταμείο. Όσοι είδαν τον αγώνα της Σέλτικ με την Σαχτάρ, καταλάβαν αμέσως τι εννοώ. Δεν ασχολούμαστε άλλο με τα χθεσινά και πάμε στα σημερινά, όπου υπάρχουν παιχνίδια, που βγάζουν καλές αποδόσεις για ποντάρισμα. Τρεις επιλογές σήμερα πάλι και πάμε να τις δούμε.

19:45 Κλαμπ Μπριζ – Πόρτο

Πρώτη επιλογή για σήμερα είναι από έναν όμιλο, όπου ως στιγμής το αουτσάιντερ κάνει «πάρτι». Πρώτη, καλύτερη και χωρίς ήττα η Μπριζ στον όμιλο, έχοντας βάλει από «κάτω» της Πόρτο, Ατλέτικο και Λεβερκούζεν, κάνει «πλάκα» και με δέκα βαθμούς, είναι με το «ενάμιση» πόδι στον επόμενο γύρο. Απόψε κόντρα στην Πόρτο εντός έδρας, της αρκεί και η ισοπαλία, όπου της δίνει και την πρώτη θέση στον όμιλο. Μία Πόρτο, που θέλει μόνο το «τρίποντο», ώστε να έχει το «πάνω» χέρι για την πρόκριση. Δεν περιμένω σήμερα αγώνα με ρυθμό και ένταση. Πιο πολύ αναμένεται αγώνας σκοπιμότητας. Οι γηπεδούχοι «βολεύονται» με ισοπαλία, ενώ και  η Πόρτο θα πάει το ματς με ηρεμία. Αν δεν χάσει πάλι μέσα στο στόχο της είναι. Αμφίσκορο και τίποτα άλλο λοιπόν.

22:00 Άγιαξ – Λίβερπουλ

Περνάμε τώρα σε έναν όμιλο, όπου υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις. Η πρώτη και καλύτερη είναι η Νάπολι, όπου έχει κάνει το τέσσερα στα τέσσερα είναι ήδη στον επόμενο γύρο. Η άλλη έκπληξη είναι τραγική εικόνα που βγάζει στον όμιλο ο Άγιαξ. Μόλις τρείς βαθμούς έχουν οι Ολλανδοί σε τέσσερα παιχνίδια και αν απόψε δεν κερδίσουν την Λίβερπουλ, λένε «αντίο» στον θεσμό.

Η ομάδα του Κλοπ τώρα, πάει για δύο αποτελέσματα απόψε, αφού και το «Χ» της δίνει την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν θα ψάξει την νίκη. Δώδεκα γκολ έχει δεχτεί η γηπεδούχος ομάδα ως τώρα στον όμιλο και αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο στην πορεία της. Έχει και κάποιες σημαντικές απουσίες απόψε και ένα ποντάρισμα στο 2Χ με over 2,5 είναι εφικτό και πληρώνει καλά.

22:00 Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Μαρσέιγ

Η τελευταία μας επιλογή έρχεται από ένα παιχνίδι πολύ «κομβικό». Τόσο η Αϊντραχτ όσο και η Μαρσέιγ θα παίξουν για την νίκη και μόνο απόψε, που θα τους δώσει  το «πάνω» χέρι για την πρόκρισή στον επόμενο γύρο.. Από έξι βαθμούς αμφότερες οι δύο ομάδες ως τώρα στον όμιλο και τα πάντα είναι «ρευστά», αφού είναι ο μοναδικός που όλες οι θέσεις είναι ανοικτές. Τότεναμ με επτά βαθμούς και Σπόρτινγκ με τέσσερις συμπληρώνουν το «παζλ»

Η Μαρσέιγ στις δύο «κολλητές» νίκες που έκανε με την Σπόρτινγκ, είχε και την τύχη με το μέρος της (με δέκα παίκτες για πολλή ώρα και στα δύο ματς οι Πορτογάλοι), κάτι που την έβαλε στο «κόλπο» της πρόκρισης από το πουθενά.

Η ομάδα της Γερμανία τώρα, είναι πολύ καλύτερη σαν ομάδα. Πληρώνει όμως, ότι είναι «πρωτάρα» στον θεσμό. Αυτός είναι και  ο λόγος που με τέσσερις βαθμούς είναι «ουραγός» στην βαθμολογία. Μπορεί η Μαρσέιγ να είναι μέσα στον στόχο της, αλλά η Αϊντραχτ όσο άπειρη και να είναι στον θεσμό, δεν είναι «αφελής» σαν την Σπόρτινγκ. Το έδειξε αυτό και στην Γαλλία, όπου και κέρδισε (η μοναδική της νίκη ως τώρα). Ή Μαρσέιγ και πριν τις δύο νίκες με την Σπόρτινγκ είχε ένα σερί μεγάλο χωρίς νίκη στον θεσμό και όχι άδικα. Σε Γερμανικό «έδαφος» ειδικά,  με ρεκόρ 1-2-7 και 4-24 τέρματα «χάνετε». Εδώ μιλάει παράδοση λοιπόν και πάμε στον «άσσο» με over 2,5.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα