Connect with us

Στοίχημα

Ασταμάτητη η «κυριά»!

Καλημέρα φίλοι και καλό τριήμερο. Βροχερός καιρός, κρύο έξω και λογικά έτσι θα πάει το τριήμερο (γίναμε και μετεωρολόγοι). Κανένα πρόβλημα αφού το κουπόνι αυτές τις μέρες, είναι τεράστιο και θα βαρεθούμε να βλέπουμε ποδόσφαιρο. Εχθές πάλι μας «χτύπησε» η ατυχία και ήταν δεύτερη μέρα σερί που χάνουμε το απόλυτο για ένα ματς.

Για ένα γκολ πιο συγκεκριμένα. Δεν το λέμε για δικαιολογία. Αυτή είναι η αλήθεια, αφού άλλο πράγμα να είσαι άστοχος σε μία επιλογή και άλλο άτυχος. Υπήρξαν και μέρες εδώ μέσα, που ήμασταν άστοχοι. Κέρδισε η Φέγενορντ (3-1) την Τσβόλε και με γκολ, όπως σωστά προβλέψαμε (νίκη με over 2,5  το σημείο μας), το ίδιο έκανε και η Ρόμα με την Τζένοα.

Επαγγελματική νίκη προβλέψαμε (με under 3,5) και πέσαμε μέσα, αφού η ομάδα του Μουρίνιο πέρασε στον επόμενο γύρο, με το δίκαιο και «σβηστό» 1-0.  Μας «στέρησε»  το απόλυτο η Σετούμπαλ όμως, που αν και πάλεψε το ματς με την Κάζα Πία, έχασε 0-1 και μας «έστειλε». Αμφίκσορο το είχαμε και θα μπορούσε να έχει έρθει, μιας και η Σετούμπαλ έιχε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.  Παρασκευή και 13 σήμερα λοιπό και τι καλύτερο από το «σπάσουμε» την «γκίνια»!

15:15 Α.Ε.Κ. Β΄ – Ολυμπιακός Β΄

Η πρώτη μας επιλογή για σήμερα είναι από Ελλάδα και τον παιχνίδι της Α.Ε.Κ. Β΄ με την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού. Ντέρμπι δηλαδή. Αμφότερες οι δύο ομάδες, δεν κάνουν καλή χρονιά, είναι χαμηλά στην βαθμολογία (ισόβαθμες) και φυσιολογικά με τα αποτελέσματα που έχουν φέρει ως στιγμής. 2-2-4 με 9-10 οι γηπεδούχοι και 2-2-4 με 4-7 οι φιλοξενούμενοι.

Η Α.Ε.Κ. πάντως έχει περισσότερες πιθανότητες για νίκη σήμερα, αφού μπορεί να είναι χαμηλά στην βαθμολόγια, να μην έχει τόσο ανταγωνιστικό ρόστερ (όπως πέρσι), αλλά ήταν και ατυχή σε ένα-δύο παιχνίδια της, όπου θα μπορούσε να είχε αποφύγει την ήττα και να ήταν λίγο πιο πάνω στην βαθμολογία.

Ο Ολυμπιακός τώρα, έχει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ και το «πλήρωσε» αυτό, σε σχεδόν όλα τα παιχνίδια του. Την δεδομένη χρονική στιγμή οι γηπεδούχοι είναι σε λίγο καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και θα τους εμπιστευτώ. Με κάλυψη όμως, αφού μιλάμε για Ελλάδα. 1Χ με under 3,5 το σημείο μας

19:00 Γαλατάσαραϊ – Χαταϊσπορ

«Βήμα» τίτλου και μάλιστα τεράστιο έκανε η «Γαλατά» την αγωνιστική που πέρασε στην χώρα της. Στο…υποτιθέμενο ντέρμπι με την «μισητή» Φενέρμπαχτσέ εκτός έδρας, ήταν «σίφουνάς», παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κέρδισε 3-0 και ξέφυγε τέσσερις βαθμούς. Νίκη με θέαμα θα ψάξει και σήμερα κόντρα στην Χαταϊσπορ, ώστε να αποδείξει πως δεν ήταν τυχαίο το αποτέλεσμα στην «Φενέρ».

Οι φιλοξενούμενοι τώρα και ύστερα από το 0-0 εντός έδρας με την Αντάλιασπορ, συμπλήρωσαν τέσσερα παιχνίδια χωρίς «τρίποντο», παραμένοντας μία «ανάσα» από τον «πάτο» της βαθμολογίας. Δύσκολη θα είναι η χρονιά βέβαια, αφού τόσο το «μικρό» ρόστερ που διαθέτουν όσο και τα πολλά οικονομικά  προβλήματα (απαγόρευση μεταγραφών), είναι πιο δυνατά από τις αντοχές τους.

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι το τελευταίο διάστημα, όπου μετράνε εννέα νίκες σερί, με την τελευταια τους ήττα, να είναι αυτή από την Καϊσέρισπορ, τον Οκτώβριο! 12-3-2 με 32-13 το συνολικό ρεκόρ τους και με 5-1-1 και 12-8 εντός. Έτσι, αν παρουσιαστούν «σοβαροί» και απόψε θα μας πληρώσουν. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο η Χαταϊσπορ και ο «άσσος» με over 2,5 είναι εφικτός.

21:45  Χαρτς – Σεντ Μιρέν

Στην Σκωτία τώρα, η Χαρτς υποδέχεται την Σεντ Μιρέν σε διάστημα μικρότερο από μία εβδομάδα. Για το πρωτάθλημα ήρθαν 1-1 πριν λίγα βράδια στην έδρα της Σεντ Μιρέν, για το πρωτάθλημα παίζουν και απόψε. Δίκαιο ήταν πάντως το αποτέλεσμα, αφού αμφότερες είχαν από ένα ημίχρονο. Το σημερινό παιχνίδι όμως, θα είναι διαφορετικό τελείως, αφού η Χαρτς στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και δίνει έναν «τρελό» ρυθμό κόντρα σε κάθε αντίπαλο.

Αυτό βέβαια, είναι το μεγάλο της «όπλο» φέτος και ως στιγμής. Αυτό την έχει «καθηλώσει» και μόνιμα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. 9-5-6 με 36-31 και 6-1-2 με 22-16 εντός έδρας. 7-6-6 με 22-2-6 οι φιλοξενούμενοι, που εκτός, έχουν πολλά προβλήματα. 1-2-5 με 7-18. Σωστές οι αποδόσεις στο «σετ», αλλά εγώ θα ψάξω κέρδος στα γκολ, που στο γήπεδο της Χαρτς πέφτουν «βροχή». Over 2,5 και πάμε παρακάτω!

21:45 Νάπολι – Γιουβέντους

Τέλος θα κλείσουμε τις επιλογές μας, με το μεγάλο ντέρμπι της Ιταλίας. Την Γιουβέντους υποδέχεται στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» η Νάπολι και θέλει την νίκη, που θα της δώσει και πάλι «αέρα» δέκα πόντων από την δεύτερη. Η ομάδα του Σπαλέτι και ύστερα από την ήττα (πρώτή στην σεζόν) στην Ίντερ, έβγαλε αντίδραση και κέρδισε (2-0) πολύ δύσκολα την Σαμπτόρια .

Η Γιουβέντους τώρα, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το σερί που «τρέχει». Οκτώ σερί νίκες για το συγκρότημα του μέχρι πριν δυο μήνες, «υπ΄ατμον», Αλέγκρι και μάλιστα χωρίς καν να δεχθεί τέρμα! Το τελικό 1-0 κόντρα στην Ουντινέζε, ήρθε δύσκολα αλλά δίκαια και μάλιστα πέντε λεπτά πριν την λήξη του αγώνα. Αυτό «έφτιαξε» ακόμα πιο πολλή την ψυχολογία της ομάδας. Έτσι, απόψε πάει για «διπλό», που θα την βάλει για τα καλά στο «κόλπο» του τίτλου.

Δεν ξέρω γιατί οι αποδόσεις υποτιμούν (την δεδομένη χρονική στιγμή) τόσο την Γιουβέντους και δίνουν φαβορί την Νάπολι στο 1,90 και 2,00. Ναι μεν έχει μία πολύ καλή ομάδα (την καλύτερη ως στίμης) φέτος και δίκαια είναι στην κορυφή, αλλά η Γιουβέντους έχει αλλάξει κατά πολλή την εικόνα της. Προς το καλύτερο φυσικά. Δεν ξέρω για εσάς, εγώ θα πάω στο «διπλό» και χωρίς πολλά-πολλά!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα