Connect with us

Super League

Ασταμάτητη πριν τον “τελικό”

Η ΑΕΚ σκόρπισε τον ΠΑΟΚ με 4-0 και πηγαίνει στη Λεωφόρο για το ματς της χρονιάς.

Η “Ένωση” μπήκε στο κατάμεστο “OPAP ARENA” από το πρώτο λεπτό με άκρως επιθετική διάθεση, απειλώντας μόλις στο 3′ με τον Τσούμπερ. Έξι λεπτά αργότερα οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν καθώς ο Κάργας με ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Γιόνσον στο κέντρο του γηπέδου, αποβλήθηκε. Μοιραία η πίεση που δεχόταν η εστία των “ασπρόμαυρων” αυξήθηκε κατακόρυφα.

Το σκορ άνοιξε ο Τσούμπερ στο 21′ και τρία λεπτά αργότερα ο Μουκουντί έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ για το πρώτο ημίχρονο.  Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ συνέχιζε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση αλλά το αριθμητικό πλεονέκτημα των γηπεδούχων δεν άφησε περιθώρια. Στο 77ο λεπτό ο Λιβάι Γκαρσία έκανε με σουτ το 3-0 και ο θρίαμβος ολοκληρώθηκε στο 86′ με ωραίο σουτ του Φερνάντες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ(Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Άμραμπατ (70′ Ελίασον), Πινέδα (58′ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (69′ Πάολο Φερνάντες), Τσούμπερ (79′ Γαλανόπουλος), Γκαρσία (79′ Φαν Βέερτ)

ΠΑΟΚ(Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Ίνγκασον (67′ Σάστρε), Κάργας, Σοάρες, Ντάντας (75′ Σοάρες), Σβαμπ, Ελ Καντουρί (75′ Ολιβέιρα), Κωνσταντέλιας (75′ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Μπράντον Τόμας (21′ Νάσμπεργκ).

Advertisement

Must See

More in Super League