Connect with us

Ποδόσφαιρο

«Αστεράτο» ταμείο σήμερα!

Καλημέρα φίλοι. Επιτέλους έφτασαν οι καλές οι μέρες, αφού από σήμερα μπαίνουμε για τα καλά σε ρυθμούς ποδοσφαιρικούς. «Πρεμιέρα» για το Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου με αγώνες για τα προκριματικά. Εντάξει, «μεγαθήρια» δεν θα βρείτε στο κουπόνι, αλλά υπάρχουν ομάδες έμπειρες από  Ευρώπη και αυτές θα είναι το «στήριγμα» μας , σήμερα για να βγάλουμε κέρδος. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

18:30  Λίνκολν – Κάραμπαγκ

Αρχή θα κάνουμε με ένα «ζευγάρι», όπου έχει ξεκάθαρο φαβορί για να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ανάμεσα στην Λίνκολν και την Κάραμπακ είναι ξεκάθαρο πως οι φιλοξενούμενοι είναι το απόλυτο φαβορί.

Σαφώς πιο έμπυρη σαν ομάδα (δέκατη χρονιά σερί που θα παίξει Ευρώπη) αυτή του Αζερμπαϊτζάν, που φέτος έχει βάλλει στόχο να μπει στους «χρυσοφόρους» ομίλους. Κάτι που το έχασε στο «πάρα-πέντε» πέρσι.

Αυτός είναι και ο λόγος που ενισχύθηκε σημαντικά το καλοκαίρι εξάλλου. Από την άλλη μεριά τώρα, η ομάδα του Γιβραλτάρ (πρωταθλήτρια) θα διεκδικήσει ότι μπορεί από αυτά τα ματς, αφού ξέρει πως είναι το «αουτσάιντερ» και δεν έχει άγχος. Εξάλλου μιλάμε για ομάδα που δεν έχει μπει ποτέ σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, παρά το ότι είναι η μόνιμη πρωταθλήτρια στην χώρα. Πάμε σε σημείο τώρα.

Δεν μπορώ να βρω τρόπο να μην περάσει η Κάραμπακ στον επόμενο γύρο, όπως και να μην κάνει δύο νίκες απέναντι σε μία ομάδα, υποδεέστερη. Βέβαια, με τις αποδόσεις σε τόσο χαμηλά επίπεδα το 1,33 1,40 δεν αξίζει. Αν προσθέσουμε και το over 2,5 μέσα, σχεδόν «διπλασιάζουμε» την απόδοση.

21:45 Κλάκσβικ – Φερεντσβάρος

Και το δεύτερο «ζευγάρι» που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά, έχει φαβορί ξεκάθαρο, αλλά….Την Κλάκσβικ από τα Φερόε θα βρει πρώτο αντίπαλο της η Φερεντσβάρος, στην προσπάθεια που θα κάνει για να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ.

Ξεκάθαρο φαβορί οι Ούγγροι που τα τελευταία χρόνια παίζουν ανελλιπώς σε Ευρωπαϊκούς ομίλους. Τόσο στου Τσάμπιονς Λιγκ όσο και στου Γιουρόπα. Σαφώς και είναι ποιοτικότερη ομάδα από την Κλάκσβικ, αλλά εδώ έχουμε ένα στατιστικό που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε.

Σε δεκαέξι παιχνίδια φέτος στην έδρα της, η ομάδα από τα Φερόε, έχει ισάριθμες νίκες με τέρματα 44-8! Κάτι που δείχνει από μόνο του, πως είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ στο παρελθόν έχει κάνει και «κηδείες» σε ομάδες όπως η Μπόντο Γκλίμιντ και η Σλόβαν Μπρατισλάβας στο γήπεδο της.

Δεν αξίζουν οι αποδόσεις στο φαβορί λοιπόν, ειδικά τώρα που είναι το πρώτο ματς της νέας χρονιάς. Υπάρχει και η «ρεβάνς» στην Ουγγαρία σαν «μαξιλαράκι» και ίσως να υπάρχει μία μικρή…χαλάρωση στην ομάδα του Κουρμπάτοφ. Πάμε καλύτερα στο over 2,5 που και εφικτό είναι και πληρώνει καλύτερα.

21:45 Μπαλκάνι – Λουντογκόρετς

Τρίτη και τελευταία επιλογή μας, έρχεται από ένα «ζευγάρι», όπου υπάρχει φαβορί για την πρόκριση, αλλά θα επιβεβαιωθεί πολύ δύσκολα κατά την γνώμη μου. Την Μπαλκάνι από το Κόσοβο θα βρει μπροστά της η Λουντογκόρετς, στην προσπάθεια που θα κάνει, για να βρεθεί στους ομίλους και αν και είναι το φαβορί δεν θα τα βρει «ρόδινα».

Η καλύτερη ομάδα στην χώρα της είναι τα τελευταία χρόνια η Μπλακάνι, όπου έχει πάρει δύο σερί πρωταθλήματα και έχει μαζέψει ότι καλύτερο υπάρχει από παίκτες. Έχει εμπειρία από Ευρώπη και πρόσφατη μάλιστα, αλλά όχι και τόσο καλή. Σε όμιλο με Σίβασπορ, Κλουζ και Σλάβια Πράγας πέρσι στο Κόνφερενς πήρε μόλις τρείς βαθμούς και φυσικά αποκλείστηκε πολύ εύκολα.

Οι Βούλγαροι τώρα, έχουν περισσότερη εμπειρία σε τέτοιου είδους καταστάσεις, καθώς έχουν βρεθεί πολλές φορές σε ομίλους Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Πέντε σερί χρόνια εξάλλου παίζουν στο Γιουρόπα.

Πάμε στο σημείο τώρα που θα ποντάρουμε. Από την μία μεριά έχουμε την πιο έμπειρη (όπως γράψαμε πιο πάνω) και σαφώς ποιητικότερη Λουντογκόρετς και από την άλλη μία ομάδα  φιλόδοξη που αν και «αουτσάιντερ» δεν θα το βάλει κάτω και θα διεκδικήσει ότι της αναλογεί μέσα στο «χορτάρι». Και στα δύο παιχνίδια. Θα πάμε στο φαβορί με κάλυψη λοιπόν και στο 2Χ με over 1,5.

Συνοπτικά προτείνω

18:30  Λίνκολν – Κάραμπαγκ: 2/ Over 2,5 (2,00-2,15)

21:45 Κλάκσβικ – Φερεντσβάρος: Over 2,5 (1,85-2,00)

21:45 Μπαλκάνι – Λουντογκόρετς: 2X / Over 1,5 (1,70-1,85)

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο