Connect with us

Ποδόσφαιρο

Αυτή η Εθνική μπορεί!

Η Εθνική μας ομάδα νίκησε με 2-1 την Ιρλανδία στο πρώτο της ματς στην OPAP Arena.

Μία πολύ ουσιαστική και ελκυστική Εθνική Ελλάδος, έπαιξε σύγχρονο ποδόσφαιρο και ταξιδεύει στη Γαλλία, έχοντας ξεκινήσει με 2 στα 2 τις υποχρεώσεις της στο Β’ όμιλο της προκριματικής φάσης για το EURO 2024. Οι διεθνείς μας μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπακασέτα. Οι Ιρλανδοί αντέδρασαν στο 29′ ισοφαρίζοντας με τον Κόλινς σε 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Ελλάδα πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και στο 49′ ο Μπακασέτας έβγαλε μαγική ασίστ στον Μασούρα και αυτός με σουτ στην απέναντι γωνία έγραψε το 2-1, δίνοντας παράλληλα τους 3 πολύτιμους βαθμούς στην Εθνική μας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ελλάδα (Πογιέτ): Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος (90′ Σιώπης), Μπακασέτας (94′ Τζαβέλλας), Πέλκας (71′ Φούντας), Παυλίδης (71′ Γιακουμάκης), Μασούρας.
Ιρλανδία (Κένι): Μπαζούνου, Λένιχαν (89′ Πάροτ), Ίγκαν, Κόλινς, Ο’Ντάουντα (53′ ΜακΛιν), Ντόχερτι, Μόλουμπι (81′ Ομπαφέμι), Σμόλμποουν (53′ Νάιτ), Κάλεν, Φέργκιουσον, Ίντα (46′ Τζόνστον).

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο