Connect with us

Super League

Αύριο 27/10, η απολογία του Ζερβίνιο

Αύριο 27/10, θα απολογηθεί ο Ζερβίνιο, στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, στον οποίο νωρίτερα σήμερα ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη για υβριστική συμπεριφορά προς τους θεατές, κατά τη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκό με τον Άρη, που έγινε την περασμένη Κυριακή 23/10 στη Λεωφόρο.

Ο έμπειρος άσος των «κιτρίνων» αναμένεται να παραστεί ο ίδιος στην εκδίκαση της υπόθεσης, αρνούμενος κατηγορηματικά ότι προέβη σε οποιαδήποτε χειρονομία προς την εξέδρα.

Ο ίδιος πάντως αρνείτε για όσα του καταλογίζονται:

“Είναι όλα ψέματα, ποτέ δεν έκανα κάτι που θα προσβάλει τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Δεν έκανα καμία άσεμνη ή προσβλητική χειρονομία. Υπάρχουν κάμερες στο γήπεδο, ας τις ανοίξουν να δουν τι έγινε ακριβώς. Όπως κατευθυνόμασταν στα αποδυτήρια μετά το ματς, οι φίλαθλοι μας αποδοκίμαζαν έντονα, έλεγαν διάφορα. Εγώ έκανα με το χέρι μου κίνηση να τους δείξω ότι ήμασταν καλύτεροι στο ματς και δεν άξιζε να κερδίσει η ομάδα τους. Καμία χειρονομία με το δάκτυλο όπως λέγεται. Ας ανοίξουν τις κάμερες.”

Advertisement

Must See

More in Super League