Connect with us

Champions League

Βαριές «καμπάνες» από την UEFA με κεκλεισμένων σε Μαρσέιγ και Νις

Βαρύς ήταν ο «πέλεκυς» της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA προς τις Μαρσέιγ και Νις για τα σοβαρά επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί τους στους τελευταίους ευρωπαϊκούς αγώνες τους με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την Κολωνία, σε Champions League και Europa Conference League αντίστοιχα.

Το πειθαρχικό όργανο της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας, τιμώρησε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και τους δύο γαλλικούς συλλόγους.

Η Μαρσέιγ θα να παίξει κεκλεισμένων των θυρών το επόμενο εντός έδρας ευρωπαϊκό της παιχνίδι κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, καθότι ο γαλλικός σύλλογος ήταν πολλαπλώς υπότροπος και είχε τιμωρηθεί πέρυσι με μερικό κλείσιμο του γηπέδου για τα επεισόδια των οπαδών της στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Η Νις θα παίξει χωρίς οπαδούς την προσεχή αναμέτρηση με την Σλοβάτσκο για τους ομίλους του Europa Conference League.

Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης θα πληρώσει πρόστιμο 45.000 ευρώ και δεν θα έχει το δικαίωμα να πάρει εισιτήρια στο επόμενο εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της, ενώ στο επόμενο εντός θα έχει 1.000 άδεια καθίσματα σε ένα από τα πέταλα του γηπέδου της.

Τέλος, η Κολωνία, θα πληρώσει πρόστιμο 100.000 ευρώ, ενώ θα της απαγορευτεί να πάρει εισιτήρια στα επόμενα δύο εκτός έδρας ευρωπαϊκά της παιχνίδια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Advertisement

Must See

More in Champions League