Connect with us

Στοίχημα

Βγάζει «μάτια» ένα σημείο στο «αιώνιο» ντέρμπι της Ρώμης. Μία από τα ίδια για την «μηχανή» της Μπάγερν!

Σημαντικές αναμετρήσεις και σήμερα σε όλη την Ευρώπη, περιλαμβάνει το πρόγραμμα και θα πάμε με μία «τριάδα» , όπου θα ψάξουμε κέρδος στα γκολ. Γερμανία και Ιταλία είναι τα πρωταθλήματα που θα ασχοληθούμε και δεν υπάρχει λόγος να σας κουράσουμε. Πάμε γρήγορα στα ματς που ξεκινάνε σε λίγο.

16:00 Τορίνο – Νάπολι

Ακόμα ένα «βήμα» τίτλου θέλει να κάνει σήμερα στο «Τορίνο» η Νάπολι. Η ομάδα του Σπαλέτι που την Τρίτη «ντούμπλαρε» τις νίκες (3-0) της κόντρα στην Αϊντραχτ και «τσέκαρε» το «εισιτήριο», για πρώτη φορά στην ιστορία της στους «οκτώ» του Τσάμπιονς Λιγκ (την περιμένει η Μίλαν), θέλει να πάει στην διακοπή με «τρίποντο».

Την αγωνιστική που πέρασε τώρα, κέρδισε και την Αταλάντα 2-0 και πλέον το ρεκόρ της είναι στο 22-2-2 με 60-16 και φυσικά μόνη πρώτη με «χαώδης» διαφορά (στο συν δεκαοκτώ) από την δεύτερη Ίντερ.

Η Τορινό από την μεριά της και με ρεκόρ 10-7-9 και 29-29 τέρματα, είναι δέκατη στην βαθμολογία και με την νίκη της εκτός έδρας με 2-0 επί της Λέτσε, μπήκε για τα καλά στον δρόμο που οδηγεί στην Ευρώπη.

Σε τρομερή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση η Νάπολι που πάει με σπασμένα τα «φρένα» από την αρχή της σεζόν. Ο τίτλος δεν χάνεται ούτε με «θαύμα», αλλά ο Σπαλέτι θέλει να βλέπει την ομάδα του σε υψηλούς ρυθμούς, όσο πλησιάζει το τέλος της σεζον.

Σε καλή κατάσταση και η Τορίνο που ξέρει, πως με νέο «τρίποντο» σήμερα θα έχει κάνει το μεγαλύτερο «βήμα» από όλα, για έξοδο στην Ευρώπη. Είναι ικανή να βάλει…δύσκολα στην Νάπολι και θα μείνουμε μακριά από σημεία, ποντάροντας στο over 2,5 που το βρίσκουμε από 2,35 μέχρι και 2,50!

18:30 Μπάγιερ Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου

Στην Γερμανία τώρα και ύστερα από την νίκη της Ντόρτμουντ επί της Κολωνίας εχθές, Η Μπάγερν «έπεσε» στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και σήμερα στο «Λεβερκούζεν», θέλει μόνο νίκη, ώστε να βρεθεί μόνη πρώτη και πάλι. Στο 15-7-2 με 71-25 το ρεκόρ της, ύστερα από το 5-3 επί της Άουγκσμπουργ.

10-4-10 με 43-39 η Λεβερκούζεν, μετά το μεγάλο «διπλό» επί της Βέρντερ με 3-2 και η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο είναι και πάλι σε «τροχιά» Ευρώπης. Ένατη και στο μείον «τέσσερα» από την έβδομη θέση. Λογικό φαβορί η ομάδα του Νάγκελσμαν στο σημερινό ματς, αλλά οι αποδόσεις είναι «Χαμηλές» πολύ.

Το «71» στην επίθεση όμως, δείχνει μια «μηχανή» των γκολ που δεν σταματάει πουθενά. Βέβαια και οι γηπεδούχοι σκοράρουν πολύ συχνά τώρα τελευταία και ειδικά στην έδρα τους. Πάμε με το over 1,5 ημιχρόνου λοιπόν που σε τιμές άνω του 2,15 είναι ιδανικό για ποντάρισμα.

19:30 Λάτσιο – Ρόμα

Κλείνουμε με το ντέρμπι στην Ρώμη. Λάτσιο εναντίον Ρόμα σε ένα ματς, όπου και οι δύο ομάδες «καίγονται» για την νίκη και μόνο, μιας και οι αγωνιστικές λιγοστεύουν και ο στόχος της «τετράδας» είναι εφικτός ακόμα. Και για τις δύο.

14-7-5 με 41-19 για την Λάτσιο, ύστερα από το 0-0 στην Μπολόνια, τρίτη και στο συν «δύο» από την «μισητή» Ρόμα. Η ομάδα του Μουρίνιο τώρα και ύστερα από την ήττα-σοκ με 3-4 από την Σασσουόλο πριν λίγες μέρες, βρέθηκε πέμπτη στην βαθμολόγιά και με ρεκόρ 14-5-5 και τέρματα 35-25 πλέον.

Εντελώς αμφίρροπη αναμέτρηση στο «Ολύμπικο» απόψε, αφού θα πέσουν «κορμιά», όπως πάντα. Είχα σαν πρώτη σκέψη το «διπλό», αλλά κοιτώντας το over 2,5 που υπάρχει από 2,80 μέχρι και 3.00! Θα πάω σε αυτό και ας το χάσω!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα