Connect with us

Αγγλία

Βοήθησε και εσύ την Clapton CFC να ολοκληρώσει το όνειρο της για το παλαιότερο γήπεδο του Λονδίνου

H Clapton CFC, η ομάδα της Middlesex County League Premier Division, ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, μέσω του Old Spotted Dog Ground Trust, έναν έρανο για να μπορέσει να καλύψει το έλλειμμα που υπάρχει στην ρευστότητα και την ολοκλήρωση των βασικών εργασιών του γηπέδου. Η ομάδα χάρη σε περισσότερους από 120 δωρητές έχει κάνει πολλά βήματα, αλλά χρειάζετε βοήθεια και ρευστό για να μπορέσει να ολοκληρώσει τις εργασίες του γηπέδου.

Πηγή: Clapton CFC

Η εταιρία High Five Construction εργάζεται σκληρά για την ανακατασκευή των αποδυτηρίων. Ενώ θεωρει ότι θα μπορέσει να ολοκληρώσει την κατασκευη μέχρι της 31 Μαρτίου. Η κατασκευή των αποδυτηρίων θα κοστίσει 51.000£. Επίσης, η ομάδα πρέπει να δημιουργήσει έναν διάδρομο παικτών από τα αποδυτήρια στο γήπεδο, επισκευή της περιμετρικής περίφραξης του γηπέδου, επιδιόρθωση των προβολέων του γηπέδου και μερικές ακόμη εργασίες.

Πηγή: Clapton CFC

Πηγή: Clapton CFC

Μέρος τον χρημάτων προέρχεται από το ταμείο του Old Spotted Dog Ground Trust, όπως και 293.130£ δεσμεύτηκαν από το υπάρχον ταμείο του OSDGT για την αγορά του κτιρίου στο οποίο θα στεγάζονται τα αποδυτήρια, βέβαια τα έξοδα της κατασκευης διπλασιάστηκαν. Μια προηγούμενη επιχορήγηση που έφθανε τις 50.000£ από το Ταμείο της Premier League για την βοήθεια των γηπέδων, για νέα αποδυτήρια έπρεπε να αποσυρθεί, καθώς ανακαινίζονται τα υπάρχοντα αποδυτήρια, για τα οποία δεν τους παρέχει οικονομική βοήθεια. Η ομάδα υπέβαλε αίτηση για διαφορετική, μικρότερη επιχορήγηση σε άλλο φορέα και περιμένει την έγκριση αυτής.

Πηγή: Clapton CFC

Για την ώρα στο γήπεδο αγωνίζεται μόνο η Γυναικεία ομάδα, ενώ η Ανδρική παίζει σε άλλο γήπεδο.

Αν θέλεις να βοηθήσεις την ομάδα κάνοντας μια δωρεά μπορείς να πατήσεις εδώ.

Αν θέλεις να μάθεις για την ιστορία του γηπέδου πάτησε εδώ.

Advertisement

Must See

More in Αγγλία