Connect with us

Στοίχημα

Βροχή και κρύο σημαίνει Αγγλία!

Καλημέρα κόσμε. Βροχερή μέρα πάντως και ο καιρός αυτός είναι….Αγγλίας. Έτσι, όπως εύκολα μπορείτε να αντιληφθείτε θα ασχοληθούμε με αγώνες από το «νησί». Ένα «νησί» που από εχθές κιόλας είναι στους ρυθμούς της boxing-day. Δεν αργεί καθόλου αυτή πάντως, αφού το Σάββατο είναι πολύ κοντά. Στα χθεσινά παιχνίδια τώρα, ήμασταν πολύ άτυχοι και χάσαμε ένα καλό ταμείο. Όποιος είδε μάλιστα τα παιχνίδια και ειδικά της Νιουκάστλ  με την Μπόρνμουθ (αμφίσκορο το είχαμε 1-0 έληξε), θα είδε και πόσο άτυχοι ήμασταν, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες για ένα τέρμα. Ευκαιρίες είχε και η Γουλβς όμως κόντρα στην Τζίλιγχαμ, αλλά έβαλε τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (γκολ και στα δύο την είχαμε). Τέλος, η «μίνι» έκπληξη που σας είχαμε δώσει στην Πορτογαλία, πέρασε εύκολα. 2-1 Βισέου την Μποαβίστα και με γκολ. 1Χ over 1,5 ήταν η επιλογή μας και πλήρωνε πολύ καλά.

21:45 Σέλτικ – Λίβινγκστον

Με το «φτωχό» 1-0 κέρδισε η Σέλτικ το Σάββατο την Αμπερντίν στην έδρα της. Οι παίκτες του Ποστέκογλου μπήκαν με «φόρα» στο ματς αυτό και έδειξαν ότι η διακοπή του Μουντιάλ, δεν τους επηρέασε καθόλου. Αντιθέτως, δημιουργούσαν την μία ευκαιρία μετά την άλλη και τελικά «λυτρώθηκαν» τρία λεπτά πριν την λήξη του αγώνα, ενώ δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε, ότι το ματς έπρεπε να τελειώσει τουλάχιστον 4-0.

Με «φόρα» πάντως θα μπει και απόψε κόντρα στην Λίβινγκστον η Σέλτικ. Αυτό κάνει εξάλλου σε όλα τα παιχνίδια στην έδρα της που είναι «κάστρο». Με 7-0-0 και τέρματα 22-5 δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς. Οι φιλοξενούμενοι τώρα και βάσει τα «κυβικά» τους, έχουν «τρελάνει» κόσμο. Όχι μόνο δεν «παλεύουν» για παραμονή στην κατηγορία (αυτό λέγανε όλοι), αλλά είναι σε «τροχιά» Ευρώπης κιόλας.

7-2-6 και 15-20 τέρματα μέχρι τώρα το ρεκόρ τους. Στα πολύ θετικά επίσης της Λίβινγκστον, είναι ότι παίζει ανοικτά στα παιχνίδια της και ανεξαρτήτου αντιπάλου και έδρας. Αυτό θα κάνει και απόψε, αφού είναι από τα ματς, όπου δεν έχει να χάσει κάτι. Αντιθέτως, μόνο κέρδη μπορεί να έχει και ειδικά αν κάνει και καμία «ζημιά». Over 1,5 ημίχρονο λοιπόν και από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε το παιχνίδι αυτό και στο live, αφού αν μπει νωρίς ένα γκολ θα «βρέξει».

21:45 Κόβεντρι – Γουεστ Μπρομ

Μένουμε σε….Αγγλικό  «έδαφος» και πιο συγκεκριμένα σε αγώνα για την «Τσάμπιονσιπ». Κόβεντρι και Γουεστ Μπρομ από την αρχή της χρονιάς σχεδόν, πάνε χέρι-χέρι. Αυτό δείχνει και η βαθμολογική τους θέση εξάλλου. Σταθερά στην μέση του πίνακα και χωρίς ρυθμό για μεγάλο διάστημα. Για να λέμε όλη την αλήθεια πάντως, οι φιλοξενούμενοι και από την στιγμή που ανέλαβε ο Κορμπεράν, έχουν κάνει ένα σερί με πέντε νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχθούν γκολ στις τέσσερις.

Δύσκολο και σπάνιο επίτευγμα για την συγκεκριμένη κατηγορία. Ένα παρόμοιο σερί είχε «χτίσει» και η Κόβεντρι πριν την διακοπή, έχοντας πάρει τέσσερις νίκες στην σειρά χωρίς να δεχθεί γκολ μάλιστα. Μετά την διακοπή βέβαια, δεν είχε ηρεμία, αφού στα δύο τελευταία της παιχνίδια είχε μια ήττα (0-1 από Ρέντινγκ) και μία ισοπαλία (3-3 με την Σουόνσι).

Στα του αποψινού αγώνα τώρα, αμφότερες οι δυο ομάδες και δεδομένου του εξοντωτικού προγράμματος ( boxing -day) που ακολουθεί με έξι παιχνίδια σε είκοσι μέρες, το πρώτο που θα κοιτάξουν είναι να μην χάσουν. Χωρίς να σημαίνει αυτό πως αν τους δοθεί η ευκαιρία να πάρουν το ματς, δεν θα το κάνουν. Λόγο για φαβορί δεν κάνουμε, αφού δεν υπάρχει κιόλας. Έτσι, το αμφίσκορο είναι μία πολύ καλή επιλογή  για ποντάρισμα και με λιγότερο ρίσκο.

22:15 Πόρτο – Ζιλ Βισέντε

Με αγώνα από το Λιγκ – Καπ της Πορτογαλίας θα κλείσουμε την σημερινή μας «τριάδα». Την Ζιλ Βισέντε υποδέχεται αργά το βράδυ η Πόρτο σε νοκ – άουτ αγώνα που θα δίνει το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του θεσμού. Όποια ομάδα πάρει την πρόκριση θα παίξει με την Βισέου. Την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Κονσεϊσάο πάντως και όσο ήταν σε εξέλιξη το Μουντιάλ (είχε αρκετούς διεθνείς), δεν έδειξε κανένα «ίχνος» υποτίμησης στον θεσμό και έπαιρνε την μία νίκη μετά την άλλη. Έτσι και αλλιώς η Πόρτο είναι «αχόρταγη» από το DNA της και ψάχνει κάθε χρόνο όσο περισσότερους τίτλους γίνεται.

Οι φιλοξενούμενοι τώρα, έφτασαν σχετικά εύκολα μέχρι τα προημιτελικά, αλλά τώρα αρχίζουν τα πολύ δύσκολα. Με τον Σοόυζα στον πάγκο είναι αήττητοι (2-1-0), αλλά η Πόρτο στο «Ντραγκάο» έχει τον πρώτο λόγο. «Άσσος» από ημίχρονο λοιπόν και για αν ανεβάσουμε την απόδοση θα «κολλήσουμε»  και το over 2,5 στο ποντάρισμα μας.

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα