Connect with us

Ποδόσφαιρο

Βόμβα με Παντίδο η ΑΕ Μοσχάτου

Η ΑΕ Μοσχάτου, έκανε την έκπληξη και απέκτησε τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και Άρη, Νίκο Παντίδο.

Ο 31 χρόνος έμπειρος αμυντικός πέρσι αγωνιζόταν με την φανέλα του Πανιώνιου.

Η ανακοίνωση:

“Σε μια σπουδαία μεταγραφή ,επιπέδου Σούπερ λιγκ,προχώρησε η ομάδα μας η οποία με μεγάλη υπερηφάνεια ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το Νίκο Παντίδο.

Ένας ποδοσφαιριστής με τεράστια εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο του Ελληνικού Πρωταθλήματος και μια μεταγραφή με τη σφραγίδα του διοικητικού μας ηγέτη, κου Στέφανου Φαναρίτη, ο οποίος με άκρα μυστικότητα  δούλεψε μια μεταγραφή που μόνο εύκολη δεν ήταν.

Ο 31 χρόνος στόπερ, γεννημένος στις 19-4-1991, έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού έχοντας συμμετοχές και με την πρώτη ομάδα.  Από τον Παναθηναϊκό έφυγε τρεις φορές δανεικός σε Ηλυσιακό Αιγάλεω  αλλά και τον Εθνικό Αστέρα.

Ακολούθησαν ο Άρης,ο Πανιώνιος ,στον οποίο στα 23 του διετέλεσε και αρχηγός,η Σλοβακική Μπάνσκα Μπιστριτσα,ο Άρης Λεμεσού,ο ΟΦΗ,ο Καραϊσκάκης,η Σαντορίνη,ξανά ο Πανιώνιος και τελευταίος ποδοσφαιρικός του σταθμός η Ρόδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παντίδος είναι και γνώριμος με τον προπονητή μας Κο Βενάκη όταν οι Κυανέρυθροι αγωνίζονταν στη Σούπερ λιγκ και ο προπονητής μας ήταν στο τεχνικό τιμ του Ιστορικού.

Νίκο σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία -δύναμη και επιτυχίες.”

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο