Connect with us

Εθνική Ελλάδος

Γαλλία-Ελλάδα 1-0-Άδικη ήττα στο Παρίσι

Η Εθνική προσπάθησε με την Γαλλία, όμως δεν μπόρεσε να φύγει με κάτι θετικό από το Παρίσι και το Σεντ Ντενί. Το πέναλτι που κέρδισε ο Γκριεζμάν έδωσε και τους 3 βαθμούς της νίκης στους γηπεδούχους.

Στο πρώτο μέρος η Εθνική ήταν συγκεντρωμένη και πήγε στα αποδυτήρια με το μηδέν. Η Γαλλία κρατούσε την μπάλα, έχασε κάποιες ευκαιρίες αλλά, δεν μπόρεσε να μετατρέψει κάποια από αυτές σε γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, οι ομάδες μπήκαν καλύτερα και στο 51’ ο Μαυροπάνος σήκωσε το πόδι του για να σταματήσει τον Γκριεζμάν και τον βρήκε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει ο παίκτης της Γαλλίας. Ο Λαόθ έδωσε πέναλτι, ενώ έγινε έλεγχος για κόκκινη μέσω το VAR. Ο Βλαχοδήμος απέκρουσε το πέναλτι του Εμπαπέ, όμως, ο Λαόθ έδωσε επανάληψη γιατί ο Έλληνας πορτιέρη πατούσε την γραμμή. Στην επανάληψη ο Εμπαπέ βρήκε δίχτυα και έκανε το 1-0 για την Γαλλία. Ο Μάνταλος στο 65’ εκτέλεσε από μακριά με τον Μενιάν να να μπλοκάρει. Στο 69’ μετά από έλεγχο του VAR, ο Μαυροπάνος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο μαρκάρισμα του στον Μουανί. Η Εθνική θα παίξει τα τελευταία 20 λεπτά με 10 παίχτες. Και οι δυο ομάδες είχαν από κάποιες καλές στιγμές στον χρόνο που απέμενε, αλλά, το 1-0 έμεινε.

Advertisement

Must See

More in Εθνική Ελλάδος