Connect with us

Πολιτική

Γιατί ο Σούνακ ακύρωσε την συνάντηση με τον Μητσοτάκη – Ενόχληση από την κυβέρνηση, όλο το παρασκήνιο

Διπλωματικό επεισόδιο δημιουργήθηκε μετά την απόφαση του Βρετανού πρωθυπουργού, Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει την προγραμματισμένη αυριανή συνάντηση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στην Ντάουνινγκ Στριτ.

Η συνάντηση προγραμματιζόταν για το μεσημέρι της Τρίτης και αναμενόταν να έχει διάρκεια 45 λεπτών, σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο BBC.

H βρετανική κυβέρνηση επιβεβαίωσε την ακύρωση της συνάντησης και ανέφεραν στο βρετανικό δίκτυο λοτι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό

Ενοχλημένος και σαστισμένος ο Μητσοτάκης
Πηγές με γνώση της κατάστασης στην Ελληνική κυβέρνηση είπαν στο BBC ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι “σαστισμενος” και “ενοχλημένος” από την απόφαση του Βρεατνου πρωθυπουργού.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είναι λάθος και πολιτικά απρεπής η ακύρωση της συνάντησης με τον Βρετανό πρωθυπουργό. Ενώ προσθέτουν πως ήταν προγραμματισμένη και ο Σίσι Σούνακ ενοχλήθηκες με όσα είπα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο BBC σχετικά με την πειστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα. Ενώ ότι δεν αφορά την Βρεατνική κυβέρνηση, αλλά, το Βρετανικό μουσείο.

Advertisement

Must See

More in Πολιτική