Connect with us

Στοίχημα

Για «διπλό» τίτλου στον Βόλο, η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας!

Καλημέρα κόσμε, τι να γράψω για την χθεσινή ατυχία μας;;; όποιος είδε το ματς της Μπιλμπάο με την Οσασούνα, καταλαβαίνει τι εννοώ. Μονόλογος ήταν το παιχνίδι, με τη ομάδα του Βαλβέρδε να χάνει την μία ευκαιρία μετά την άλλη, όχι μόνο για να πάρει την πρόκριση στον τελικό, αλλά να το κάνει και με εμφατικό τρόπο. Κέρδισαν οι «Βάσκοι», όπως είχαμε σωστά προβλέψει, αλλά δεν το έκαναν όπως θέλαμε. Με δύο γκολ τουλάχιστον.

Για την ιστορία, με το 1-1 στην παράταση έμειναν έξω από τον τελικό. Οι άλλες δύο επιλογές μας πέρασαν ευκολά πάντως. Πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Φράιμπουργκ, είχαμε πληρωθεί (αμφίσκορο), ενώ η Λίντς κέρδισε πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-1 την Νότιγχαμ. Νίκη της με over 1,5 το σημείο μας.

18:00 Βόλος – Α.Ε.Κ.

Με Ελλάδα θα κάνουμε αρχή στις επιλογές μας και με έναν αγώνα, όπου έχει φαβορί και μάλιστα μεγάλο. Αρκεί βέβαια, να παρουσιαστεί σοβαρό. Νίκη τίτλου πέτυχε η Α.Ε.Κ. πριν λίγες μέρες στην Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ, με το τελικό 1-0 να είναι απολύτως δίκαιο για το συγκρότημα του Αλμέιδα.

Στο ματς αυτό και παίζοντας έξυπνα η «ένωση» πήρε ένα πολύτομό «τρίποντο» που την βάζει «καβαλά» στο άλογο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πολύ κρίσιμα τα δύο ματς που ακολουθούν. Το σημερινό με τον Βόλο και αυτό με τον Άρη την Κυριακή. Αν τα πάρει και με συνδυασμό των άλλων αποτελεσμάτων, ίσως να κάνει Πάσχα στην κορυφή και με διαφορά σημαντική από τους υπόλοιπους.

Ο Βόλος πάντως, μόνο αδιάφορος δεν θα παρουσιαστεί σήμερα, όπως θέλουν πολλοί να πιστεύουν. Το έδειξε αυτό και λίγες μέρες πριν στην Αθήνα, όπου και «φρέναρε» τον Παναθηναϊκό με το 0-0 που πήρε. Η πέμπτη θέση οδηγεί στην Ευρώπη και είναι στο μείον «ένα» από τον Άρη. Οπότε σε κάθε ματς θα παίζει τα «ρέστα» του.

Με την Α.ΕΚ. (όπως και σε σχεδόν όλα τα ματς στα πλέι-οφ) όμως, είναι το αουτσάιντερ και θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, ώστε να πάρει κάτι από το ματς. Οι φιλοξενούμενοι και χωρίς αμφισβήτηση, είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και το «διπλό» στην «Τούμπα» τους έχει «φτιάξει» πολύ.

Έτσι, αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρουν αυτό που θέλουν σήμερα και να περιμέουν….Σε αποδόσεις άνω του 1,80 το «διπλό» με over 2,5 και με έναν Βόλο που παίζει ανοικτά όλα σχεδόν τα παιχνίδια του, θα πάμε σε αυτό.

21:00 Φέγενορντ – Άγιαξ

Πάμε στην Ολλανδία τώρα, εκεί όπου για τα ημιτελικά του κυπέλλου υπάρχει μία μεγάλη αναμέτρηση. Σε νοκ-άουτ αγώνα θα κοντραριστούν Φέγενορντ και Αγιαξ , στην έδρα της πρώτης και για την πρόκριση στον τελικό του θεσμού.

Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και για το πρωτάθλημα πριν λίγες ημέρες, με την Φέγενορντ να παίρνει την νίκη (2-1) εκτός έδρας. Στα του σημείου τώρα. Η γηπεδούχος φέτος ειδικά, είναι ανώτερη σε όλα από τον Άγιαξ και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Αήττητη για είκοσι δύο παιχνίδια σερί, έχει το «αβαντάζ» της έδρας, έχει ψυχολογία, παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είναι δηλαδή στην καλύτερη της «φάση» σε όλα τα επίπεδα.

Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους, φέτος κάνουν μία χρονιά σχεδόν τραγική και αυτό είναι κάτι που δεν μας είχαν συνηθίσει. Η αγωνιστική τους κατάσταση όμως και σε ένα τέτοιο ματς δεν έχει καμία σημασία. Μιλάμε για το απόλυτο ντέρμπι στην Ολλανδία. Ένα ντέρμπι «μίσους», όπου έχει τα πάντα. Από γκολ, ξύλο, κάρτες, ξύλο οπαδών και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο καθένας.

Οι αποδόσεις στο «σετ» πάντως, είναι πολύ σωστά μοιρασμένες (προβάδισμα δίνουν στης Φέγενορντ οι μπουκ) και αν όλα είναι με το μέρος των γηπεδούχων, εμείς θα πάμε «κόντρα» σε αυτό. 2Χ με over 2,5 το σημείο μας, όπου υπάρχει σε αποδόσεις άνω του 3,40! Ντέρμπι είναι και τίποτα δεν είναι απίθανο εξάλλου.

21:00 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Πάμε να κλείσουμε με ένα παιχνίδι, όπου δεν θα μπω σε διαδικασία να κάνω καμία σχεδόν ανάλυση. Από την Κυριακή το βράδυ και μετά τα αποτελέσματα που έφεραν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, είχα στο μυαλό τι θα παίξω σήμερα.

«Τελικός» και για τους δύο το αποψινό ματς, τόσο για τις όποιες ελπίδες έχουν για το πρωτάθλημα όσο και για την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σαν ομάδες το τελευταίο διάστημα, είχαν βρει τα «πατήματα» τους και έδειχναν, πως θα πάνε μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα (δεν εγκαταλείπουν φυσικά, τρείς και έξι βαθμούς απέχουν από την κορυφή, αλλά έχουν δύσκολο πρόγραμμα).

Τα αποτελέσματα που έφεραν όμως την Κυριακή και το ότι απόψε παίζουν μεταξύ τους, θα βγάλει εκτός τίτλου, τον έναν ή και τους δύο σε περίπτωση ισοπαλίας. Πιο πάνω έγραψα, ότι από Κυριακή βράδυ ήξερα τι θα παίξω σήμερα.

Σε αποδόσεις άνω του 10,50 να δεχθούνε από μία κόκκινη αμφότερες οι αμάδες και θα ποντάρω σε αυτό χωρίς δεύτερη σκέψη ! Το σκεπτικό ποιο είναι σε αυτό σημείο;;; όλος ο «χαμός»  που γίνεται με την διαιτησία αυτές τις μέρες φυσικά!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα