Connect with us

Στοίχημα

Για νίκη-τίτλου η Ντόρτμουντ. «Σωσίβιο» πετάει η Ανκαραγκούτσου στην Ουμρανίγεσπορ!

Μόνο η Σοσιεδάδ μας πλήρωσε εχθές στις τρείς επιλογές μας, αλλά με λίγο τύχη θα μπορούσαμε το απόλυτο. Η νίκη (2-1) της Λιλ επί της Μαρσέιγ, δεν ήταν και τόσο δίκαια, μιας και οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Η ισοπαλία δεν ήρθε φυσικά. Στο άλλο παιχνίδι τώρα, αυτό της Λίβερπουλ με τη την Άστον Βίλα, θα μπορούσαμε να πληρωθούμε αν η ομάδα του Κλοπ ήταν πιο «σοβαρή». Το τελικό 1-1 την άφησε και εκτός  «τετράδας».

Ουμρανίγεσπορ – Ανκαραγκούτσου

Με Τουρκία θα κάνουμε αρχή και δεν έχω σκοπό να κουράσω. 6-9-17 με 43-57 το ρεκόρ της Ουμρανίγεσπορ, όπου είναι στον συν «δύο» από την παραμονή και με το 1-1 στην έδρα της Μπασάκσεχιρν πριν λίγες μέρες, την «κρατάει» στα χέρια της πλέον.

Η Ανκαραγκούτου τώρα και ύστερα από το 1-1 με την Αντάλιασπορ έφτασε στο 10-6-16 με 38-46 το ρεκόρ της, είναι εδώ και καιρό «σωσμένη» και σήμερα πάει στο ματς αυτό, για να πετάξει «σωσίβιο» στην αντίπαλο της, αφού δεν έχει στόχους, ούτε λόγο να μπει σε διαδικασία…κόντρας. Σε αποδόσεις άνω του 2,40 ο «άσσος» και θα πάμε σε αυτόν.

19:00 Αντάλιασπορ – Μπασάκσεχιρ

Από Τουρκία και η δεύτερή επιλογή μας και μάλιστα από ένα παιχνίδι εντελώς αδιάφορο. Χωρίς στόχους εδώ και καιρό, τόσο η Αντάλιασπορ όσο και η «Μπασάκ» και το μόνο που τους μένει πλέον, είναι να τελειώσουν την χρονιά «χαλαρά».

10-7-15 με 43-51 και δωδέκατη η γηπεδούχος ομάδα, πέμπτη με 15-7-10 και 45-34 η φιλοξενούμενη. Από ισοπαλία προέρχονται αμφότερες και με το ίδιο σκορ (1-1). Πάμε στο over 2,5 εδώ λοιπόν, όπου υπάρχει σε τιμές άνω του 1,90 και αξίζει το ποντάρισμα.

20:30 Άουγκσμπουργκ – Μπορόυσια Ντόρτμουντ

Με Γερμανία θα κλείσουμε τις επιλογές μας και ένα ματς, όπου ξεκινάει και τελειώνει σε ένα σημείο. Σε νίκη της Ντούρτμουντ. Η ομάδα του Τέρζιτς και ύστερα από το μεγάλο «δώρο» που της έκανε εχθές η Λειψία (κέρδισε 3-1 την Μπάγερν), θέλει μόνο το «τρίποντο» κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, ώστε να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και να πάει στην τελευταία αγωνιστική με «καβάλα» στο άλογο.

Την αγωνιστική που πέρασε, η Ντόρτμουντ με το εύκολο 6-0 επί της της Βόλφσμπουργκ έφτασε στο 21-4-7 με 78 – 42 το ρεκόρ της. Οι γηπεδούχοι τώρα, με την Μόχουμ εκτός έδρας, ήταν καλοί για ένα μικρό διάστημα του παιχνιδιού και  αυτό δεν τους έφτασε, ώστε να πάρουν αποτέλεσμα. Έτσι, έχασαν δίκαια 2-3 και με ρεκόρ 9-7-16 και 42-58 τέρματα είναι στον συν πέντε από τις επικίνδυνες θέσεις και στον συν «τρία» από τα «μπαράζ».

Δύσκολα πάντως θα βρεθούν εκεί, αφού μένει ακόμα μία αγωνιστική και έχουν από «κάτω»  τρείς ομάδες. Δώδεκα χρονιά έχουν να πάρουν πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι και απόψε, όπως έχουν έρθει τα πράγματα, είναι η μεγάλη τους στιγμή. Αν όχι τώρα, πότε;; «διπλό» από ημίχρονό και τίποτα άλλο!

Συνοπτικά προτείνω

Ουμρανίγεσπορ – Ανκαραγκούτσου : 1 (2,42 – 2,50)

Αντάλιασπορ – Μπασάκσεχιρ : Over 2,5 (1,90 – 2,05)

Άουγκσμπουργκ – Μπορόυσια Ντόρτμουντ : 2 ημ / 2 τελ (2,00 – 2,20)

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα