Connect with us

Στοίχημα

Για «ξέσπασμα» η Ολλανδία, ύστερα από την κακή εκκίνηση. Μία από τα ίδια και για την Πολωνία!

Καλημέρα φίλοι μου και καλή εβδομάδα να έχουμε. Πολύ κοντά στο απόλυτο φτάσαμε το Σάββατο στις επιλογές μας, αλλά η Φόλκερκ, αν και καλύτερη κόντρα στην Κέλτι Χαρτς, «κόλλησε» στο 0-0 και μας στέρησε το ταμείο. Οι άλλες δύο επιλογές πέρασαν πολύ εύκολα πάντως. Συνεχίζονται οι αγώνες των Εθνικών ομάδων απόψε, αλλά με παιχνίδια που δεν έχουν να προσφέρουν πολλά, σε ότι έχει να κάνει από θέμα αποδόσεων και θα ψάξουμε κέρδος στα γκολ.

21:45  Ολλανδία – Γιβραλτάρ

Με τον χειρότερο τρόπο μπήκαν οι «οράνιε» στα προκριματικά για το Γιούρο του 2024. Αν και είχαν κάποιες απουσίες, δέχθηκαν τέσσερα τέρματα από την Γαλλία και λίγα ήταν. Η ομάδα του Φαν Χάαλ, δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή του αγώνα, να φανεί και απόψε θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Ιδανικός αντίπαλος την δεδομένη χρονική στιγμή το Γιβραλτάρ και είναι ότι πρέπει, για ένα καλό «ξέσπασμα».

0-3 από την Ελλάδα έχασε πριν λίγες μέρες στην «πρεμιέρα» του. Τραγικές οι αποδόσεις σε όλα σχεδόν τα σημεία και θα πάμε σε ένα ποντάρισμα, που δεν συνηθίζουμε στην στήλη. Σε τιμές άνω του 6,50 το 6-0 ακριβές σκορ και θα πάμε σε αυτό. ΥΓ. Πριν λίγους μήνες και για το Nations League, οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντίπαλοι στον ίδιο όμιλο και πάλι, με την Ολλανδία να επικρατεί 6-0 και 7-0 αντίστοιχα.

21:45  Πολωνία – Αλβανία

Με το «αριστερό» μπήκε στην «εποχή» Σάντος η Πολωνία. Ήττα (1-3) από την Τσεχία εκτός έδρας, με άσχημη εμφάνιση μάλιστα για τους Πολωνούς και απόψε κόντρα στην Αλβανία θέλουν νίκη κατά κύριο λόγο και αν καταφέρουν να την συνδυάσουν με θέαμα, θα είναι ιδανικό.

Οι δύο ομάδες έχουν προϊστορία μεταξύ τους και μάλιστα πρόσφατη. Τέσσερα στα τέσσερα μετράνε οι Πολωνοί (δύο νίκες στην χώρα τους, με 1-0 και 4-1 και δύο εκτός με 1-0), που απόψε είναι το φαβορί στην αναμέτρηση.  Ακόμα ένα ματς όμως, όπου οι αποδόσεις είναι «χαμηλές» στο φαβορί και αν θέλουμε κέρδος, θα πρέπει να πάμε σε σημείο με ρίσκο.

Το ματς θα είναι δεδομένα «κλειστό», τουλάχιστον στην αρχή του και φυσιολογικό είναι να κινηθεί σε «χαμηλά» επίπεδα. Ένα γκολ νωρίς όμως, μπορεί να αλλάξει τα πάντα στον αγώνα. Για να αφήσουν πίσω την ήττα στην Τσεχία οι γηπεδούχοι, θα πρέπει να μπούνε από την αρχή με «γκάζια» στον αγώνα. Κάτι που δεν θα κάνουν οι Αλβανοί. Η ποιότητά των γηπεδούχων είναι αδιαμφησβήτητή όμως και θα πάιξει το ρόλο της στον αγώνα. Ειδικά στην επίθεση. Σε τιμές άνω του 4.00 το over 3,5 και θα ρισκάρω σε αυτό!

21:45 Μολδαβία – Τσεχία

Θα κλείσουμε τις επιλογές μας, με αγώνα από τον όμιλο των πιο πάνω αμάδων. Δεν θα γράψουμε πολλά, αφού για την Τσεχία τα διαβάσετε πριν. Εύκολη νίκη επί της Πολωνίας με 3-1 στην «πρεμιέρα» της και από νωρίς έδειξε, πως θέλει να γίνει το «αφεντικό» στον όμιλο. Κακά τα ψέματα, με Φερόε, Αλβανία, Μολδαβία και ύστερα από την νίκη επί των Πολωνών, μπορεί να το πετύχει.

Οι Μολδαβοί από την μεριά τους θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την τελευταία θέση στον όμιλο (είναι η πιο αδύναμη ομάδα εξάλλου), αλλά από την «πρεμιέρα» κιόλας, όπου και ήρθαν ισόπαλοι (1-1) με τα Φερόε, έδειξαν, πως δύσκολα θα πετύχουν τον στόχο τους.

Στα του σημείου μας τώρα. Σε τιμές ξεφτίλας το «διπλό» και κάτω από το 1,10 πλέον. Πέφτει συνεχώς και το over 2,5 όμως και λιγοστεύουν οι επιλογές μας, καθώς εγώ σημείο κάτω από 1,70 δεν ακουμπάω! Με την Πολωνία οι Τσέχοι έβγαλαν καλά πράγματα στην επίθεση και το τελικό σκορ τους αδικεί μάλιστα. Αν παίξουν και σήμερα έτσι λοιπόν, θα μας πληρώσουν. Σε τιμές άνω του 2,30 το over 1,5 ημιχρόνου και είναι το μοναδικό σημείο που αξίζει για ποντάρισμα.

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα