Connect with us

Στοίχημα

Για την ανατροπή στο «κατάμεστο» γήπεδο της η Ρόμα!

Με 2/3 έκλεισε εχθές η μέρα για την στήλη και αν ο Παναθηναϊκός Β΄ ήταν πιο «σοβαρός» επιθετικά θα κάναμε το απόλυτο. Εύκολα πολύ ήρθε το over στο ματς της Α.Ε.Κ. με την Καλλιθέα (1-3), όπως και το over 1,5 ημιχρόνου στο ματς της Κηφισιάς με την Προοδευτική (1-1 τελικό), αλλά στο Πανσερραϊκός – ΠΑΟ Β΄ το αμφίσκορο με over 2,5 δεν ήρθε. Έτσι, το τελικό 2-0 υπέρ των γηπεδούχων μας αφήνει με μία «πίκρα». Γιουρόπα Λιγκ σήμερα στο «μενού» και στις πολύ κρίσιμες «ρεβάνς» της φάσης των «οκτώ», υπάρχουν σημεία με καλές αποδόσεις. Το ίδιο ισχύει και στο Κόνφερενς όμως.

19:45 Άλκμααρ – Άντερλεχτ

Ήταν απρόσεκτη και την «πάτησε» η Άλκμααρ κόντρα στην Άντερλεχτ πριν λίγα βράδια. Η ομάδα της Ολλανδίας στο εκτός έδρας παιχνίδι στο Βέλγιο δεν ήταν κακή (στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα φυσικά, γιατί υπήρχαν στιγμές που ήταν σε άλλο γήπεδο), αλλά προδόθηκε από τα λάθη της άμυνας της, μιας και ήταν σε πολύ κακή ημέρα.

Και αν το πρώτο γκολ το δέχθηκε σε σημείο που δεν ήταν στο καλό «κομμάτι» της, το δεύτερο ήρθε κόντρα στην ροή του ματς, αφού προήλθε σε στιγμή που πίεζε για ισοφάριση, χάνοντας κάποιες σημαντικές ευκαιρίες.

Οι Βέλγοι τώρα και με το υπέρ τους 2-0 του πρώτου αγώνα, ταξίδευαν στην Ολλανδία, κάπως πιο άνετοι. Όχι ότι εφησυχάζουν, καθώς ξέρουν ότι θα έχουν δύσκολο «έργο» μπροστά τους, αλλά πάνε για δύο αποτελέσματα που θα τους δώσει μία θέση στα ημιτελικά του Κόνφερενς.

Το Σάββατο πάντως για το πρωτάθλημα, δέχθηκαν την συντριβή (5-2) από την Γκενκ, βγάζοντας πολλά προβλήματα στην άμυνα τους, που φέτος είναι πραγματικά μεγάλο «αγκάθι». Εύκολα κέρδισε η Άλκμααρ εκτός έδρα της Φορτούνα με 3-0.

Δεν θα έχει εύκολο βράδυ η Άντερλεχτ, όπως αναμένεται, μιας και η Ολλανδική ομάδα και ειδικά μέσα στην έδρα της, πάει τα ματς σε γρήγορο «τέμπο», όπως όλες οι Ολλανδικές ομάδες εξάλλου. Έτσι, είναι απολύτως λογικό να «ανοίξει» το παιχνίδι από πολύ νωρίς, αφού πρέπει να βρει γκολ νωρίς, αν θέλει να κάνει την ανατροπή. Σε αποδόσεις άνω του 1,90 το over 2,5 και θα πάμε σε αυτό.

22:00 Ρόμα – Φέγενορντ

Δεν άξιζε την ήττα η Ρόμα στην Ολλανδία πριν λίγα βράδια, αλλά δεν την απέφυγε. Η ομάδα του Μουρίνιο πήγε να παίξει σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα (Ντε Καϊπ) κόντρα σε μία από τις πιο «φορμαρισμένες» ομάδες της Ευρώπης (Φέγενορντ), σχεδόν όλη την χρονιά και με παιχνίδι…Μουρίνιο κατάφερε να «παγώσει» τον ρυθμό της αντίπαλης ομάδας.

Μάλιστα ήταν αυτή που είχε και τις κλασικότερες ευκαιρίες (έχασε και πέναλτι λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου), αλλά δέχθηκε ένα γκολ, όπου ήταν πολύ τυχερό για την αντίπαλη ομάδα.

Οι Ολλανδοί τώρα και με το 1-0 τού πρώτου ματς για «προίκα», ξέρουν πως και μια απλή ισοπαλία τους φτάνει, ώστε να πάνε στον ημιτελικό του θεσμού να πάρουν «εκδίκηση», για τον χαμένο τελικό του Κόνφερενς πέρσι από την Ιταλική ομάδα.

Δεν θα έχουν καθόλου εύκολό «έργο» όμως, καθώς η Ρόμα στην έδρα της που θα είναι «κατάμεστη» και απόψε, έχει πάντα τον πρώτό λόγο. Ειδικά φέτος που στην Ευρώπη είναι πολύ δυνατή.

Η Φέγενορντ πάντως και παρά το ότι κάνει απίστευτη χρονιά, τόσο στα «εγχώρια» όσο και στην Ευρώπη, εκτός έδρας και όσον αφορά το Γιουρόπα Λιγκ  έχει…. ξεχάσει την νίκη! Στη  Ιταλία μάλιστα μετράει 2-1-6  ρεκόρ, ενώ γενικά εκτός έδρας στο Γιουρόπα έχει σερί 0-4-6!

Στα του σημείου μας τώρα. Η Ιταλική ομάδα και με τον τρόπο που έπαιξε στην Ολλανδία «φρέναρε» την Φέγενορντ και το γρήγορο ρυθμό που έχει σε κάθε της ματς. Έτσι, θα παίξει και απόψε (μέχρι ενός σημείου) και θα περιμένει τις στιγμές της.

Διαθέτει περισσότερη εμπειρία σε τέτοιου είδος παιχνίδια, έχει παίκτες με μεγάλη ποιότητα, μπορεί να διαχειριστεί ακόμα και παιχνίδια που «στραβώνουν» κα φυσικάι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση. Άνω του 2,30 ο «άσσος» με over 1,5 και θα πάμε σε αυτό.

22:00 Ουνιόν Σεν Σιλουάζ – Μπάγερ Λεβερκούζεν

Τελευταίας επιλογή για σήμερα είναι πάλι από αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ και μάλιστα αμφίρροπο. Το 1-1 στην Γερμανία πριν λίγα βράδια άφησε «ανοικτούς» λογαριασμούς για Ουνιόν, Λεβερκούζεν και απόψε το βράδυ θα τους «κλείσουνε» θέλουνε δεν θέλουνε.

Για να λέμε την αλήθεια πάντως, η Γερμανική ομάδα ήταν καλύτερη (στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα), είχε κάποιες καλές ευκαιρίες (όπως και η Ουνιόν βέβαια), αλλά οι Βέλγοι άντεξαν.

Μπορεί να δέχθηκαν την ισοφάριση λίγο πριν το τέλος, αλλά η Μπάγερ αν είχε λίγο τύχη θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει νωρίτερα και να μιλάγαμε για άλλο ματς τώρα, άλλο αποτέλεσμα και άλλα δεδομένα, όσον αφορά το σημείο μας για απόψε.

Η ομάδα του Βελγίου και για να πάμε σε σημείο τώρα, φέτος μετράει ένα απίστευτο σερί στην έδρα της σε όλες τις διοργανώσεις. Εικοσιπέντε ματς στο «Λόττο Παρκ» έχει μόλις τρείς ήττες, ενώ σε αυτά  τα παιχνίδια δεν σκόραρε μόνο στο ένα! 1-2-1 το ρεκόρ της Λεβερκούζεν στο Βέλγιο, που «τρέχε» ένα σερί 5-2-0 σε εκτός έδρας παιχνίδια. Έτσι, αναμενόμενο το no-bet για το ματς αυτό.

Καλύτερη ποιοτικά η Γερμανική ομάδα, αλλά οι Βέλγοι είναι πραγματικά από «ατσάλι» φέτος και δεν λυγάνε εύκολα. Πάμε στο αμφίσκορο λοιπόν που υπάρχει από 1,70 μέχρι και 1,90 και αφήνουμε τα σημεία στην άκρη.

ΥΓ. Δεκαπέντε γκολ σε όλες τις διοργανώσεις έχει πετύχει φέτος ο Μπονιφάτσε, που δύσκολα θα τον κρατήσει του χρόνου η Ουνιόν, με τις εμφανίσεις του. Έτσι, το να σκοράρει απόψε σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα, υπάρχει σε αποδόσεις άνω του 4.00! Καθόλου άσχημο για μονό ποντάρισμα.        

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα