Connect with us

Στοίχημα

Για την συνήθεια που έγινε «λατρεία» η Ρεάλ. Για το «παρθενικό» της η Σίτι!

Με τον καλύτερο τόπο έκλεισε η εχθές η μέρα για την στήλη και με ένα 3/3 όπου έβγαζε απόδοση κοντά στο 18,00! Σε αυτό βοήθησε και το μεγάλο «διπλό» της Έβερτον στην Μπράιτον (2Χ over 1,5 το σημείο μας), όπου μας πλήρωσε  με απόδοση άνω του 4,00! Και οι άλλες δύο επιλογές βέβαια, πέρασαν εύκολα. Κέρδισε η Α.Ε.Κ. τον Άρη 2-1 (νίκη της με over 2,5 παίζαμε) και μα πλήρωσε, όπως και το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Είχαμε γράψει ότι πολύ δύσκολα θα δούμε ανοικτό μας και από τις δύο ομάδες και δικαιωθήκαμε. 1-0 κέρδισε ο Ολυμπιακός για τη ιστορία.

21:45 Αλόα Αθλέτικ – Χάμιλτον

Πρώτη επιλογή για σήμερα, έρχεται από την Σκωτία και από τα πλέι-οφ ανόδου. Την Χάμιλτον υποδέχεται η Αλόα, με μοναδικό στόχο την νίκη και με ένα σκορ «ασφαλείας», αν γίνεται. Στις «διπλές» αυτές αναμετρήσεις δεν μετράει το εκτός έδρας τέρμα. Ο νικητής του «ζευγαριού», θα αντιμετωπίσει τον νικητής του Ερντριόνιανς – Φόλκερκ.

Δεν υπάρχει λόγος να το «κουράζουμε», όταν έχουμε να κάνουμε παιχνίδια της Σκωτίας και ειδικότερα από τις «μικρές» κατηγορίες. Πάμε στο αμφίσκορο που υπάρχει σε αποδόσεις άνω του 1,70, χωρίς να «μπλέξουμε» σε σημεία.

21:45 Ερντριόνιανς – Φόλκερκ

Ότι ισχύει για το πιο πάνω «ζευγάρι», ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το παιχνίδι της Ερντριόνιανς με την Φόλκερκ. «Διπλές» αναμετρήσεις δηλαδή χωρίς να ισχύει το εκτός έδρας τέρμα και πάει λέγοντας. Ούτε εδώ έχω σκοπό να «ξεψειρίσω» ένα παιχνίδι no-bet και θα πάρω τον «δρόμο» του γκολ- γκολ και τίποτα άλλο. Σε αποδόσεις άνω του 1,70 και αυτό το σημείο.

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι

Πάμε και στα…δύσκολα τώρα. Το παιχνίδι της βραδιάς (όχι ότι υπάρχουν άλλα και να υπήρχαν όμως, αυτό θα γράφαμε πάλι) είναι αυτό της Ρέαλ με την Σίτι για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Αντσελότι που το Σάββατο κατέκτησε το κύπελλο στην χώρα (νίκησε 2-1 τη Οσασούνα στον τελικό), θα υποδεχθεί την Σίτι, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια αυτής της «φάσης».

Ο στόχος φυσικά για την «Βασίλισσα» είναι ένας. Η κατάκτηση του τροπαίου και ένα ακόμα back to back. Η συνήθεια που έγινε «λατρεία» δηλαδή για τους «μερένχες». Η Ομάδα του Γκουαρδίολα τώρα, ψάχνει απεγνωσμένα το «παρθενικό» της τρόπαιο στην διοργάνωση και φέτος το πιστεύει πιο πολύ από κάθε φορά.

Στα «πάνω» τους είναι οι «πολίτες» για το ματς αυτό, αφού εδώ και λίγες μέρες έχουν «κάτσει» στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και τρείς αγωνιστικές πριν το «φινάλε», μόνο με «αυτοκτονία» θα χάσουν τον τίτλο.

Στα του σημείου μας τώρα και χωρίς να σας «κουράσω» άλλο. Ρίχνοντας μια «ματιά» όλες αυτές τις μέρες στις αποδόσεις του «σετ», είναι το μοναδικό παιχνίδι, όπου δεν έχουν αλλάξει σχεδόν καθόλου. Φαβορί δινόταν από την κλήρωση κιόλας η Σίτι, το ίδιο ισχύει και ως αυτήν την στιγμή.

Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί και πέρση αντιμέτωπες, η Ρέαλ πήρε την πρόκριση και στην συνέχεια το τρόπαιο. Η ομάδα του Γκουαρδίολα φέτος είναι πολύ δυνατή και με τον Χάαλαντ μπροστά, «σκορπάει» τρόμο. Είναι και σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση και δίκαια δίνεται ως φαβορί αυτήν την στιγμή. Η Ρεάλ είναι Ρέαλ όμως και δεν ξέρω αν θα πάρει τη πρόκριση αυτήν την φορά, πάλι κόντρα στα προγνωστικά. Ξέρω όμως, ότι στην έδρα της και σε αποδόσεις άνω του 3,40! το παίζουμε και ας χάσουμε!

Συνοπτικά προτείνω

Αλόα  Αθλέτικ– Χάμιλτον : G – G (1,75 -1,90)

Ερντριόνιανς – Φόλκερκ : G – G (1,75 -1,90)

Ρέαλ Μαδρίτης – Μαν. Σίτι  : 1 (3,45 – 3,55)      

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα