Connect with us

Στοίχημα

Για το «νταμπλ» η Α.Ε.Κ. Να «σώσει» την χρονιά ο ΠΑΟΚ. (Χ)αρούμενοι και οι δύο στο Μπράιτον!

Με 3/3 έκλεισε η μέρα για την στήλη εχθές και συνολική απόδοση λίγο πάνω από το 7,00. Σε αυτό βεβαία, βοήθησε και η νίκη της Βαγιαδολίδ απέναντι στην….αδιάφορη Μπαρτσελόνα, αφού το σημείο που περάσαμε (1Χ / under 4,5) πλήρωσε αρκετά καλά. Για την ιστορία, η Βαγιαδολίδ κέρδισε 3-1 την ομάδα του Τσάβι. Εύκολα πέρασαν  και οι άλλες δύο επιλογές μας πάντως. 1-1 η Θέλτα με την Χιχόν (1Χ / under 3,5), 1-0 κέρδισε η Σοσιεδάδ την Αλμέρια (1 / under 3,5). Πάμε στα σημερινά τώρα, όπου στόχος είναι το back to back και θα το ψάξουμε αυτό, μέσα από αποδόσεις με μεγάλο ρίσκο και αποδόσεις φυσικά!

20:30 Α.Ε.Κ. – ΠΑΟΚ

Με τον καλύτερο τρόπο θέλει να κλείσει η Α.Ε.Κ. μία «ονειρική» χρονιά και για να γίνει αυτό, η ομάδα του Αλμέιδα, θα πρέπει να πάρει το κύπελλο απόψε κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η «ένωση» πήρε το πρωτάθλημα στην πρώτη χρονιά στο νέο της γήπεδο και θέλει να «γράψει» ιστορία κατακτώντας το τρίτο «νταμπλ» της ιστορίας της και το πρώτο μετά από το 1978!

Για τον ΠΑΟΚ τώρα, η χρονιά δεν πήγε και τόσο καλά, αφού τερμάτισε τέταρτος στην βαθμολογία και για να «σώσει» την χρονιά θέλει να πάρει το κύπελλο. Ένα κύπελλο, που τα τελευταία χρόνια το έχει πάρει «σπίτι» του, αφού έχει τέσσερις κατακτήσεις. Οι τρεις ήταν σερί με την Α.Ε.Κ μάλιστα.

Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα φέτος και με διαφορά η Α.Ε.Κ. και απόψε θέλει να «σφραγίσει την ανωτερότητα της και με την «βούλα». Τόσο απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπου τον έχει κερδίσει τρείς φορές φέτος στο πρωτάθλημα και ευκολά μάλιστα, όσο και από του υπόλοιπους, καθώς αν κάνει το «νταμπλ» δεν θα υπάρχει αμφισβήτηση.

Αυτό βέβαια, δεν θα είναι εύκολο, αφού ο ΠΑΟΚ «καίγεται» να κλείσει την χρονιά με έναν τίτλο και να «κλέψει» το «εισιτήριο»  του Γιουρόπα Λιγκ από τον Ολυμπιακό. Όπως γράψαμε παραπάνω όμως, η ομάδα του Αλμέιδα είναι ανώτερη ως στιγμής και εδώ που έφτασε το πράγμα, θα τα δώσει όλα.

Με βάσει την εικόνα των ομάδων ως στιγμής λοιπόν, ο «άσσος» είναι εφικτός και σε καλή απόδοση. Επειδή οι δύο ομάδες όμως, ανέκαθεν στα μεταξύ τους, παρουσιάζουν και θέαμα θα βάλω και το over 2,5 σαν επιλογή.

22:00 Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι

«Όνειρο» ζούνε στο Μπράιτον Ντε Τζέρμπι, κόσμος και ομάδα. Το τελικό 3-1 επί της Σαουθάμπτον την αγωνιστική που πέρασε, «σφράγισε» την έξοδο στο Γιοπυρόπα Λιγκ για τον σύλλογο που και «βαθμό» να μην πάρει στα επόμενα ματς, έχει τις ισοβαθμίες με όλους.

«Ονειρική» χρονιά (ακόμα μία) κάνει και η ομάδα του Γκουαρδίολα. Οι «πολίτες» την αγωνιστική που πέρασε και πριν παίξουν με την Τσέλσι, ήξεραν ότι είναι πρωταθλητές (για Πέμπτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια), αφού η Άρσεναλ είχε χάσει στην Νότινγχαμ.

Έτσι ο Ισπανός τεχνικός, άλλαξε τα «πλάνα» του και με ένα «ροτέισον» με εννέα διαφορετικούς παίκτες στην ενδεκάδα, ξεκούρασε παίκτες, ενόψει του μεγάλου τελικού της Κωνσταντινούπολης.

Αυτό δεν στάθηκε και μεγάλο «εμπόδιο» πάντως, αφού κέρδισαν 1-0. Μία «ανάσα» από το ιστορικό «τρεμπλ» είναι η Σίτι και απόψε ο Γκουαρδιόλα, θα παρατάξει πάλι την ομάδα του με αρκετές αλλαγές. Ο Ντε Τζέρμπι πάντως, θα βάλει ότι καλύτερο έχει, μιας και είναι το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του μπροστά στο κοινό της, για να πάρει την αποθέωση.

Στα του σημείο μας τώρα. Και οι δύο ομάδες «γιορτάζουν» ακόμα από τις επιτυχίες τους και δεν βλέπω τον λόγο να μπουν σε μία διαδικασία, του να «χτυπήσουν» τον αγώνα. Ειδικά από πλευράς φιλοξενούμενων, όπου το μυαλό τους είναι «καρφωμένο» στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι, το παιχνίδι και βάσει λογικής θα είναι σχεδόν «σβηστό», ώστε να φύγουν από τον αγωνιστικό χώρο, αμφότερες οι δύο ομάδες (Χ)αρούμενες…

 22:00 Φιορεντίνα – Ίντερ

Πάμε στην Ιταλία τώρα, όπου και εκεί έχουμε τελικό κυπέλλου. Φιορεντίνα εναντίον Ίντερ σε μονό παιχνίδι και μάλιστα την δεδομένη χρονική στιγμή, δύσκολα μπορεί να κάνει κάποιος πρόβλεψη για σημείο.

Η χρονιά πάντως και για τις δύο ομάδες είναι πετυχημένη, αφού εκτός από το κύπελλο, έχουν να διεκδικήσουν αμφότερες ακόμα έναν τίτλο. Η Φιορεντίνα το Κόνφερενς Λιγκ και η Ίντερ το Τσάμπιονς Λιγκ! Αν βάλουμε στην «εξίσωση» και την Ρόμα που είναι στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, μιλάμε για «επανάσταση» του Ιταλικού ποδοσφαίρου.

Δεν έχω σκοπό να γράψω τίποτα περισσότερο για το συγκεκριμένο παιχνίδι και θα πάω σε σημείο κατευθείαν. Αμφίσκορο και τέλος!

23:00  Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Με Ισπανία θα κλείσουμε τις επιλογές μας και με ένα παιχνίδι, όπου υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον βαθμολογικό. Την «ύπαρξη» στην κατηγορία παίζει απόψε η Εσπανιόλ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Η ομάδα της Βαρκελώνης και την αγωνιστική που πέρασε, πήρε τεράστιο «διπλό» στην Βαγιεκάνο (2-1) και με ρεκόρ 8-10-17 και τέρματα 44-61 είναι στο μείον «τέσσερα» από την παραμονή.

Η Ατλέτικο τώρα και ύστερα από το εύκολο 3-0 επί της Οσασούνα «κλείδωσε» την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου και από εδώ και πέρα παίζει μόνο για το «γόητρό» της, αφού θέλει να τερματίσει πιο πάνω από την Ρεάλ Μαδρίτης.

22-6-7 με 63-27 για την Ατλέτικο που κάνει καταπληκτικό δεύτερο γύρο. Στο αποψινό ματς πάντως, ο Σιμεόνε έχει πολλές απουσίες και ίσως δούμε μια ενδεκάδα που δεν έχει ξανά χρησιμοποιηθεί. Αυτό είναι αρκετό για το σημείο μας. Θα πάμε με την ομάδα που έχει το μεγαλύτερο κίνητρο στο «ζευγάρι». 1Χ με under 4,5, αφού αν χάσουν οι γηπεδούχοι λένε «αντίο» στην κατηγορία.

Συνοπτικά προτείνω

Α.Ε.Κ. – ΠΑΟΚ : 1 / over 2,5 (3,55 – 3,70)

Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι : X (4,05 – 4,20)

Φιορεντίνα – Ίντερ : G – G (1,87 – 1,95)

Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μαδρίτης : 1X / under 4,5 (1,90 – 2,10)

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα