Connect with us

Στοίχημα

Για «τρελό» κέρδος σήμερα!

Καλησπέρα φίλοι μου και καλή Κυριακή να έχουμε. Ακόμα μία μέρα η χθεσινή που χάνουμε το απόλυτο στο γκολ και από ατυχία. Όχι αστοχία. Αν είδε κάποιος τον αγώνα της Μπάγερν με την Μπόχουμ, ας μας εξηγήσει, πως το ημίχρονο δεν ήταν 4-0, γιατί εμείς ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε. 1-0 για την ιστορία (3-0 τελικό) και εμείς θέλαμε δυο γκολ και πάνω της Μπάγερν. Οι άλλες δύο επιλογές πάντως και ως συνήθως, πέρασαν «αέρα». 1-1 η Ρόμα στην Λέτσε (2Χ over 1,5 το σημείο μας), ενώ το ματς της Σκωτίας ανάμεσα σε Ερντριόνιανς και Ντανφέρμλιν, οι ομάδες ακόμα βάζουν γκολ (4-3 για τους φιλοξενουμένους). Over 2,5 το σημείο μας.

16:00 Βόλος – Ατρόμητος Αθηνών

Πρώτη επιλογή για σήμερα από Ελλάδα και το «κομβικής» σημασίας παιχνίδι του Βόλου με τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι πέρασαν σαν «σίφουνας» από την έδρα του Λεβαδειακού πριν λίγες μέρες (σας το είχαμε δώσει) με το «εμφατικό» 3-0 και πλέον είναι με το «ενάμιση» πόδι στην «εξάδα».

Αν κερδίσουν σήμερα τον Ατρόμητο, ούτε με «θαύμα» δεν βγουν εκτός από τον στόχο τους. Η ομάδα της Αθήνας τώρα, την περασμένη αγωνιστική δεν έπαιξε με την Α.Ε.Κ. και το ματς θα πάει στα «δικαστήρια». Το 2023  να μην έχεις σωστές εστίες, είναι κωμικοτραγικό πάντως.

Όσον αφορά τον στόχο της τώρα, για να έχει ελπίδες «εξάδας» θα πρέπει να πάρει τη νίκη σήμερα, αλλά και πάλι ίσως δεν φτάνει. Επτά βαθμοί για Ελληνικό πρωτάθλημα και με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν, δεν «μαζεύονται». Και μιας και  μιλάμε για Ελληνικό πρωτάθλημα, πάμε στον «άσσο» με over 1,5!

19:00 Γιουβέντους – Φιορεντίνα

Πάμε Ιταλία τώρα και δεν έχω σκοπό να κάνω «τρελή» ανάλυση για το Γιουβέντους – Φιορεντίνα με αυτά που βλέπω και διαβάζω. Βλέπω πολλούς να έχουν πέσει με τα «μούτρα» στο «διπλό», λόγο των προβλημάτων που έχει η Γιουβέντους.

Το ίδιο κάνανε και με την Σαλερνιτάνα την προηγούμενη αγωνιστική οι …. Πονηροί. Κέρδισε η Γιουβέντους όμως (σας το είχαμε δώσει και αυτό) με 3-0. Το ίδιο θα κάνει και απόψε που με την Φιορεντίνα έχει «πελατειακές» σχέσεις, αλλά και…μίσος. 56-21-7 το ρεκόρ της «κυρίας».

Από ήττα (1-2 από Μπολόνια) πάνε στο αποψινό ματς οι φιλοξενούμενοι και με αρκετά προβλήματα. Δεν ξέρω για εσάς, εγώ θα πάω στον «άσσο».

20:00 Σπόρτινγκ Λισαβώνας – Πόρτο

Πάμε Πορτογαλία τώρα και στο ντέρμπι της Σπόρτινγκ με την Πόρτο. Δύσκολη, αλλά δίκαιη νίκη πήρε η Σπόρτινγκ πριν λίγες μέρες στην έδρα της Ρίο Άβε και έμεινε σε «τροχιά» Τσάμπιονς Λιγκ. Το τελικό 1-0 ήταν η Τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Αμορίμ, που ετοιμάζει το πλάνο του για απόψε, χωρίς απουσίες.

Οι «δράκοι» τώρα, είναι στα «πάνω» τους και το δείχνουν παιχνίδι με παιχνίδι. Με «επαγγελματικό» τρόπο απέκλεισαν την Βισέου στο κύπελλο (1-0 νίκη) και είναι μέσα και στους τρείς στόχους τους. Για το πρωτάθλημα κέρδισαν εύκολα και την Βιζέλα (2-0) και είναι στο μείον «οκτώ» από την Μπενφίκα, με αγώνα λιγότερο.

Στα του ντέρμπι τώρα και σε αυτά που μας ενδιαφέρουν. Η Πόρτο στον πρώτο γύρο κέρδισε εύκολα (3-0) την αποψινή της αντίπαλο, όπως και πριν λίγες βδομάδες, στον τελικό του Σούπερ-Καπ. 2-0 με καλό ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι δεν «πατάνε» καλά φέτος (είχαν και Ευρώπη φυσικά) και δίκαια είναι μακριά από την πρώτη θέση.

Σχεδόν είκοσι βαθμούς. Στο «σετ» πάντως οι αποδόσεις είναι ισορροπημένες, αλλά ακόμα και έτσι η Πόρτο και ειδικά φέτος είναι καλύτερη. Θα πάω στο «διπλό» λοιπόν που πληρώνει απίστευτα!

21:45 Λυών – Λανς

Για τέλος, άφησα το ματς της ημέρας στην Γαλλία. Την πολύ δυνατή, φέτος, Λανς υποδέχεται η Λυών και στην προσπάθεια που κάνει για ένα Ευρωπαϊκό «εισιτήριο», θέλει μόνο νίκη. Νίκη θέλουν και οι φιλοξενούμενοι που είναι σε πορεία τίτλου!

Αν πάρουν το «τρίποντο» πάνε δεύτεροι και στο μείον «πέντε» από την πρωτοπόρο «Παρί». Δεν θα ψάξω σημείο εδώ, αφού όλα είναι πιθανά. Πάω απλά στο γκολ-γκολ που έχω την εντύπωση, πως με τον τρόπο που θα παίξουν οι δύο ομάδες απόψε, θα έρθει και πολύ νωρίς μάλιστα.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα