Connect with us

Στοίχημα

Γιουρόπα Λιγκ, όπως λέμε Τσάμπιονς Λιγκ!

Καλησπέρα φίλοι μου και καλό τετραήμερο να έχουμε. Λέω τετραήμερο γιατί θα είναι «φουλ» το πρόγραμμα αυτές τις μέρες. Γιουρόπα, Κόνφερενς Λιγκ σήμερα και αύριο πρωταθλήματα. Από Δευτέρα βέβαια, θα φάμε μία «ξενέρα», καθώς υπάρχει διακοπή σχεδόν δύο εβδομάδων για τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Αγώνες που δεν μας «τραβάνε» και πολύ, είναι η αλήθεια. Τέλος πάντων, πάμε στα σημερινά, όπου το Γιουρόπα Λιγκ φέτος και με τις ομάδες που συμμετέχουν, τολμώ να πω, πως είναι πιο συναρπαστικό από το Τσάμπιονς Λιγκ.

19:45 Φέγενορντ – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Ανοικτούς «λογαριασμούς» άφησε το 1-1 του πρώτου αγώνα της Φέγενορντ με την Σαχτάρ και η πρόκριση μεταφέρθηκε για απόψε στο «Ντε Καϊπ». Το «κατάμεστο» όπως πάντα, «Ντε Καϊπ», όπου σε αγώνες για την Ευρώπη ειδικά δεν πέφτει «καρφίτσα».

Αν κάποιον αδικεί πάντως το 1-1 του πρώτου αγώνα είναι την Ολλανδική ομάδα, όπου ήταν καλύτερη από τους αντιπάλους της. Η Σαχτάρ πάντως και με τον πόλεμο να μην έχει τελειώσει στην Ουκρανία, «έχασε» σχεδόν όλους του καλούς παίκτες της, καθώς αναγκαστικά τους πούλησε (βλέπε Μούντριγκ στην Τσέλσι).

Έτσι, έχει αποδυναμωθεί και απόψε βάσει λογικής, λέει «αντίο» στην Ευρώπη. Λογική στο ποδόσφαιρο πάντως, δεν υπάρχει! Όσον αφορά το σημείο που έχω επιλέξει για το συγκεκριμένο παιχνίδι τώρα, 1,50 – 1,55 δεν το κοιτάω καν. Και ας είναι φαβορί Φέγενορντ.

Έχουμε να κάνουμε με αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ, όπου οι…εκπλήξεις πάνε και έρχονται, ενώ η Σαχτάρ που φέτος έπαιξε στους Ομίλους Του Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι ομάδα να την υποτιμήσει κανείς τόσο εύκολα. Μην ξεχνάτε πως πλέον το εκτός έδρας γκολ δεν ισχύει και παίζει τον ρόλο του και αυτό.

Πολύ ανοικτό ήταν το πρώτο παιχνίδι και περιμένω κάτι ανάλογο και απόψε. Ειδικά από μεριάς Φέγενορντ, όπου παίρνει «ορμή» από τον κόσμο της, όταν αγωνίζεται στο γήπεδο της. Αυτός ήταν και ο λόγος εξάλλου, που έφτασε στον τελικό του Κόνφερενς πέρσι. Πάμε στο over 2,5 που το βρίσκουμε από 1,80 μέχρι και 2,00.

19:45 Φράιμπουργκ – Γιουβέντους

Από «θαύμα» είναι «ζωντανή» και παίζει απόψε την πρόκριση η Φράιμπουργκ κόντρα στην Γιουβέντους. Η ομάδα του Στράιχ στο ματς του «Τορίνο» έχασε 0-1, αλλά βάσει εικόνας του αγώνα (είκοσι τελικές η Ιταλική ομάδα. Μόλις μία η Φράιμπουργκ) το σκορ θα έπρεπε να έχει πάρει άλλες διαστάσεις.

Δεν έγινε αυτό όμως και η Γερμανική ομάδα είναι στο «κόλπο» της πρόκρισης στην φάση των «οκτώ» σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Στην έδρα φέτος μετράει 15-5-0 σερί και αυτό είναι ένα πολύ καλό «όπλο», για τον στόχο της.

Για την «κυρία» τώρα, τα πράγματα είναι περίπλοκα φέτος. Η «βαριά» τιμωρία (μείον δεκαπέντε) την έχει αναγκάσει να «ψάχνει» την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, μέσο του πρωταθλήματος, αλλά θέλει να το κατακτήσει φέτος.

Θα είναι δύσκολα πάντως, αφού από τον επόμενο γύρο και αν περάσει φυσικά, τα πράγματα «αγριεύουν», σε ότι έχει να κάνει με τις ομάδες που απομένουν στον θεσμό. Απόψε πάντως, της αρκεί και η ισοπαλία, ώστε να πάρει το «εισιτήριο» για τον επόμενο γύρο. Αυτό δεν σημαίνει πως θα παίξει αποκλειστικά και μόνο για αυτήν.

Η πορεία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν τραγική με μόλις μία νίκη σε έξι ματς και αυτό ήταν μεγάλο «πλήγμα» για τον σύλλογο. Η κατάκτηση ενός Ευρωπαϊκού τροπαίου ύστερα από είκοσι τρία χρόνια πάντως, θα «χρυσώσει» για τα καλά το χάπι, αφού θα της δώσει και την συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου. Κάτι που μέσο πρωταθλήματος δεν προλαβαίνει.

Οι Γερμανοί πάντως, δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος απόψε στο γεμάτο γήπεδο τους. Οι αποδόσεις στο «σετ» βέβαια, είναι δίκαια μοιρασμένες. Αφού η Φράιμπουργκ και μετά την διακοπή για του Μουντιάλ είναι άλλη ομάδα και όχι προς το καλύτερο φυσικά. Θα το παλέψει όμως.

Σε τιμές «αουτσάιντερ» το over 2,5 (2,30 – 2,50) και θα στραφώ εκεί, αφού το ματς θα ανοίξει πολύ, από ένα σημείο και μετά και όσο δεν βρίσκει γκολ η Γερμανική ομάδα.

ΥΓ. Θα ρίξω και κάτι στο να σκοράρει ο Γκρίφο ( 5,00 μέχρι και 6,00 στο anytime) καθώς είναι ο ηγέτης της Φράιμπουργκ και αυτός που εκτελεί όλα τα στημένα.

22:00 Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρόμα

Τρίτη και τελευταία επιλογή μου για σήμερα, είναι από ένα «ζευγάρι», όπου η πρόκριση έχει σχεδόν κριθεί. Το 2-0 της Ρόμα πριν λίγες μέρες επί της Σοσιεδάδ δεν αφήνει και πολλές ελπίδες στην Ισπανική ομάδα που απόψε πάντως, στο «κατάμεστο» γήπεδο της, θα κάνει την προσπάθεια της.

Η ομάδα του Μουρίνιο κατάφερε να πάρει το ματς, με τον τρόπο του Πορτογάλου τεχνικού. Δύο «χτυπήματα» ένα στο 18ο λεπτό, ένα λίγο πριν το φινάλε και χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα. Έτσι, απόψε και η ισοπαλία δε θα «χαλάσει» τον Πορτογάλο τεχνικό που μετά την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ πέρσι, θέλει και το Γιουρόπα φέτος.

Στα του σημείου μας τώρα. Οι «Βάσκοι» που έχουν την θέληση να «ψάξουν» το «θαύμα», έχουν μόνο μία επιλογή. Να μπούνε από την αρχή με «φόρα» και να πάνε το ματς σε γρήγορο ρυθμό. Κάτι που σίγουρα δεν θα κάνει η Ρόμα. Εξάλλου αυτό είναι και το χαρακτηριστικό τους με τον Μουρίνιο στον πάγκο.

Δεν «πατάνε» καλά οι γηπεδούχοι τελευταία (μία μόλις νίκη στα εννιά τελευταία), ενώ η Ρόμα είναι και αυτή με «σκαμπανεβάσματα). Έχασε στην Κρεμονέζε (1-2), κέρδισε Σοσιεδάδ 2-0. Κέρδισε Γιουβέντους (1-0), έχασε από Σασουόλο 3-4.

Στην Ευρώπη πάντως, είναι σοβαρή. Έχει φτάσει εδώ με δυσκολία βεάβαια, αλλά δίκαια. Σαν ομάδα τώρα, είναι πιο έμπειρη από την Σοσιεδάδ που δεν έχει πάρει ποτέ πρόκριση σε παιχνίδια νοκ-άουτ παιχνίδια στην Ευρώπη. Πάμε στο 2Χ με over 1,5 λοιπόν, όπου το βρίσκουμε από 2,80 μέχρι και 3,10

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα