Connect with us

Στοίχημα

Δεκατρία σερί χωρίς ήττα η Κάουντι!

Καλημέρα φίλου μου και καλό τριήμερο να έχουμε. Μία «ανάσα» πριν φύγει το 22 ήμαστε, αλλά στο «νησί» η ζωή «κυλάει» κανονικά. Κανονικά για αυτούς, είναι στις ημέρες των Χριστουγέννων να βρίσκονται στα γήπεδα. Τρείς επιλογές σήμερα λοιπόν και οι τρείς από Αγγλία. Στα χθεσινά πάντως, πάλι μείναμε με δύο στα τρία (τρίτη μέρα σερί), αφού στον αγώνα της Πλίμουθ με την Γουίκομ, αν και είχαν ευκαιρίες για γκολ οι δυο ομάδες, δεν το έπραξαν και με το «φτωχό» 1-0, πήγαμε «κουβά». Οι άλλες δύο επιλογές πάντως, πέρασαν σχετικά εύκολα.

21:45 Ντέρμπυ Κάουντι – Κεμπριτζ

Η πρώτη μας επιλογή είναι από Λιγκ 1 και το εντός έδρας παιχνίδι της Κάουντι με την Κεμπριτζ. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την χρονιά με στόχο την άνοδο, αλλά δεν το έδειχναν αυτό καθόλου στα πρώτα παιχνίδια τους, αφού δεν μπορούσαν να βρούνε ισορροπία και ρυθμό. Αποτέλεσμα ήταν να χάσουν νωρίς την επαφή με την κορυφή. Και εκεί που όλα έδειχναν πως η σεζόν θα πάει «στράφι», ήρθε ένα σερί από δεκατρία ματς χωρίς ήττα, που τους έχει φέρει στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και με «τρίποντο» απόψε, ανεβαίνουν στην πέμπτη.

Για την Κέμπριτζ τώρα, η χρονιά εξελίσσεται όπως ακριβώς περίμεναν οι άνθρωποι του συλλόγου. Δηλαδή σε «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού. 7-3-12 με 21-33 και στις πολύ χαμηλές θέσεις λοιπόν και για να καταφέρει να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία, θα χρειαστούν «καρύδια» από όλους. Βέβαια, το ρόστερ της είναι «φτωχό» για την κατηγορία, αλλά έχει ομάδες χειρότερες από αυτήν. Οπότε θα το πάει μέχρι τέλους.

Σήμερα πάντως και με την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η Κάουντι, θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από «θαύμα» για να πάρει αποτέλεσμα. Στο ματς αυτό πάει και με πολλά προβλήματα, στην έτσι και αλλιώς, προβληματική άμυνα που διαθέτει. Εφικτός ο «άσσος» λοιπόν και θα πάμε ασε αυτόν. Βέβαια, επειδή η απόδοση είναι πολύ χαμηλή, θα πάρουμε και το over 2,5 μαζί.

21:45 Σουόνσι – Γουότφορντ

Με αγώνα από την «Τσάμπιονσιπ» θα συνεχίσουμε και σε αυτόν ανάμεσα στις  Σουόνσι και Γουότφορντ, δεν χωράνε προγνωστικά. Ούτε φυσικά πέφτει λόγος για φαβορί. Εξάλλου, έχουμε να κάνουμε με την πιο δύσκολη και αμφίρροπη κατηγορία στον κόσμο. Οι γηπεδούχοι πάντως, έχουν ένα άσχημο σερί (0-5-3) από οκτώ ματς χωρίς νίκη και απόψε κόντρα στην Γουότφορντ, είναι μονόδρομος το «τρίποντο».

Οι φιλοξενούμενοι τώρα, είναι μέσα στον στόχο τους (άνοδος), αλλά έχουν ακόμα πολύ δουλειά. Με νίκη απόψε πάντως, πάνε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και κοιτάνε πιο…ψηλά. 10-7-7- με 30-24 ως στιγμής η ομάδα του Μπίλιτς, που εκτός έδρας και για την δυσκολία της κατηγορίας, δεν τα πάει άσχημα. 4-5-3 με 13-12 το ρεκόρ.

Ματς ιδιαιτέρων συνθηκών το συγκεκριμένο λοιπόν, που αν πήγαινα σε κάποιο σημείο με μία γρήγορη ματιά, θα ήταν το «διπλό». Οι πολλές απουσίες της φιλοξενούμενης ομάδας όμως, κάνουν το σημείο τεράστιο ρίσκο. «Καίγονται» και οι γηπεδούχοι για την νίκη, οπότε το αμφίσκορο αποτελεί την πρώτη και τελευταία μας επιλογή εδώ πέρα.

21:45 Στίβενεϊτζ – Κρόουλι

Με Λίγκ 2 θα κλείσουμε τις επιλογές μας και από παιχνίδι, που υπάρχει φαβορί. Τρομερή η πορεία προς την άνοδο κάνει η Στιβενεϊτζ, που με ρεκόρ 13-6-3 και τέρματα 31-16 βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολόγια και πολύ δίκαια μάλιστα. Αυτή, η πρωτοπόρος Λεϊτον Όριεντ και η Νορθάμπτον, είναι οι ομάδες που ξεχωρίζουν  και είναι δύο «επίπεδα» πάνω από τις υπόλοιπές ομάδες της κατηγορίας.

Η Κρόουλι τώρα, βρίσκεται στο «γκρουπ» των ομάδων που ψάχνουν την παραμονή και πολύ δύσκολα θα «ξεκολλήσει» από εκεί. Μικρό και σχετικά «φτωχό» για το επίπεδο αυτό το ρόστερ της και δίκαιη η βαθμολογική της θέση. Φαβορί οι γηπεδούχοι λοιπόν και ξεκάθαρο μάλιστα, που στην έδρα τους μετράνε 9-1-1 με 20-5 τέρματα. Πάμε σε νίκη τους με over 2,5 και τα λέμε αύριο!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα