Connect with us

Στοίχημα

Δεν «βλέπει» κανέναν η Α.Ε.Κ. Ημέρα της κρίσης για Σίτι και Άρσεναλ!

Με δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια συνεχίζεται το Αγγλικό πρωτάθλημα και μάλιστα ένα εξ αυτών, ίσως κρίνει και τον τίτλο. Σημαντικό ματς υπάρχει και στην Ελλάδα, αφού ο τίτλος έχει πάρει «φωτιά», με Παναθηναϊκό και Α.Ε.Κ, να πηγαίνουν χέρι-χέρι κάθε αγωνιστική.

21:00 Α.Ε.Κ. – ΠΑΟΚ

«Αέρας» ήταν η Α.Ε.Κ. στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πριν λίγα βράδια. Η ομάδα του Αλμέιδα στο εκτός έδρας ματς αυτό, έκανε ότι ήθελε την αντίπαλη ομάδα, έβαλε τρία γκολ και στο τέλος αν δεν υπήρχε η «βροχή» από…μπάλες στον αγωνιστικό χώρο και η πρόωρη λήξη του αγώνα, ίσως πετύχαινε και άλλο τέρμα.

Δίκαιο τελικό 3-1 για τον «δικέφαλο» που σήμερα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, με στόχο μόνο το «τρίποντο», ώστε να πάει την Κυριακή στην Λεωφόρο να παίξει τα «ρέστα» της για το πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι τώρα και όσον άφορά το πρωτάθλημα ήταν νοκ-άουτ πριν αρχίσουν τα πλέι-οφ και ρεαλιστικό στόχος ήταν μόνο η δεύτερή θέση και αυτή με προϋποθέσεις.

Η εντός έδρας ήττα (1-2) από τον ΠΑΟ όμως, την Κυρικαή το βράδυ έβαλε «ταφόπλακα» στην ομάδα του Λουτσέσκου, με το μόνο στόχο που απομένει για αυτήν, να είναι το κύπελλο. Αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι αδιάφορος ο ΠΑΟΚ στα πέντε παιχνίδια που μένουν (εξάλλου με τον ΠΑΟ, ήταν καλύτερος, αλλά άτυχος), καθώς θα ψάξει καλό finish στο πρωτάθλημα. «Πληρώνει» βέβαια, το ότι δεν έχει σέντερ-φορ.

Στα του σημείου μας τώρα. Οι γηπεδούχοι και ύστερα από τα δύο πολύ σημαντικά «διπλά», τόσο σε «Τούμπα» όσο και στο «Καραϊσκάκης» απέδειξαν πως δεν «βλέπουν» κανέναν και στη μέρα τους, μετατρέπουν τα ματς σε «παράσταση» για ένα ρόλο. Έτσι, απολύτως δίκαια είναι το φαβορί σήμερα

23-3-5 με 59-16 για την Α.Ε.Κ. φέτος και 17-9-5 με 51-24 για τον ΠΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι τα τελευταία είκοσι χρόνια και σε αγώνες για το πρωτάθλημα, μετράνε μόλις τρείς νίκες στην έδρα της Α.Ε.Κ και η παράδοση παίζει ρόλο. Σε αποδόσεις άνω του 2,60 ο «άσσος» με over 2,5 και είναι ένα εφικτό σημείο για ποντάρισμα.

22:00 Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ

Πάμε Αγγλία τώρα, εκεί που η Άρσεναλ τα έκανε «μαντάρα». Η ομάδα του Αρτέτα και ενώ είχε ένα σημαντικό προβάδισμα στην «μάχη» του τίτλου απέναντι στην Σίτι, μέσα σε λίγες εβδομάδες και με τις απανωτές «γκέλες», έφτασε στο συν «πέντε» από τους «πολίτες» που έχουν και δύο ματς λιγότερα.        

Το 2-2 με Λίβερπουλ, το 2-2 με Γουέστ Χαμ και το 3-3 προχθές με την Σαουθάπτον, έφεραν «σύννεφα»  πάνω από το Λονδινο και «ουράνια τόξα» στο Μάντσεστερ. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα το τελευταίο διάστημα είναι σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση και μέσα σε όλους τους στόχους της (πρωτάθλημα – κύπελλο, Τσάμπιονς Λιγκ).

13-3-0 το σερί της σε όλες τις διοργανώσεις, 11-0-0 τα τελευταία με Άρσεναλ, 22-4-4 με 78-28 στο πρωτάθλημα και στο μείον πέντε από την Άρσεναλ με δύο ματς λιγότερα. 23-6-3 με 77-34 για τους φιλοξενούμενους που αν χάσουν απόψε, θα πουν λογικά «αντίο» και στο πρωτάθλημα.

Η Σίτι και με την «φόρα» που έχει πάρει εξάλλου, δύσκολα θα «φρενάρει» κάπου. Μισός τίτλος και κάτι παραπάνω το παιχνίδι αυτό και οι γηπεδούχοι είναι ξεκάθαρα φαβορί. Εφικτό ένα ποντάρισμα στον «άσσο» με over 1,5, όπου υπάρχει στο 1,75 και πάνω.

21:45 Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ

Τελευταία επιλογή για σήμερα είναι το κομβικής σημασίας παιχνίδι της Γουέστ Χαμ με την Λίβερπουλ. 9-7-15 με 33-41 και στο συν «έξι» από τις επικίνδυνες θέσεις τα «σφυριά» και με νίκη απόψε, «καθαρίζουν» κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή στην κατηγορία και επικεντρώνονται στην κατάκτησης του Κόνφερενς Λιγκ, αφού είναι στον ημιτελικό.

4-1 την Γάνδη πριν λίγες μέρες και 4-0 νίκη στην Μπόρνμουθ. Από νίκες προέρχεται και η Λίβερπουλ για το αποψινό παιχνίδι. 6-1 την Λιντς εκτός έδρας και 3-2 την εντός την Νότιγχαμ για την ομάδα του Κλοπ, που πλέον έχει φτάσει το ρεκόρ της στο 14-8-9 με 59-28, είναι έβδομη και στο μείον «εννέα» από την «τετράδα».

Αυτός είναι και ο στόχος της φυσικά και θα τα παίξει όλα για όλα στις πέτα τελευταίες αγωνιστικές .Με ήττα πάντως σήμερα θα μπει σε κίνδυνο ακόμα και η συμμετοχή της στο Κόνφερενς Λιγκ. Για τόσο τραγική χρονιά μιλάμε. 6-1-3 με 22-14 στην έδρα της Γουέστ Χαμ τελευταία και σίγουρα παίζει σε ένα γήπεδο πολύ…. φιλόξενο για αυτήν.

Σε αποδόσεις άνω του 1,90 η νίκη της και θα ρισκάρω σε αυτήν, καθώς θα είναι «βαρύ» για την Λίβερπουλ να μην βγει Ευρώπη.

Συνοπτικά προτείνω

Α.Ε.Κ. – ΠΑΟΚ : 1 / over 2,5 (2,60 – 2,75)

Μαν. Σίτι – Άρσεναλ : 1 ημ. / 1 τελ. (1,75 -1,90)

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ : 2 (1,90 – 2,10)

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα