Connect with us

Στοίχημα

Δεν σταματαέι πουθενά η Μπενφίκα. Με τα γκολ στην Γερμανία. «Τελειώνει» την Πάσος η Ζίλ Βισέντε!

Καλημέρα φίλοι μου, μέτρια η μέρα εχθές σε ότι έχει να κάνει με τις επιλογές μας. Βέβαια, ήμασταν άτυχοι πολύ. Κέρδισε η Γκιμαράες την Τσάβες (2-1) και μας πλήρωσε, αλλά δεν το έκανε ο Σαραγόσα απέναντι στην Πονφεραδίνα. Δεν το έκανε γιατί, αν και είχε φάσεις για γκολ, δεν το πέτυχε. Στο άλλο παιχνίδι τώρα, αυτό στην Ελλάδα, η Τρίπολη κέρδισε τον Παναθηναϊκό. Πάντως, για να λέμε την αλήθεια το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, καθώς καμία ομάδα δεν έκανε κάτι το αξιόλογο στον αγώνα. Η αποβολή του παίκτη του Παναθηναϊκού, ήταν καθοριστική όμως και χάσαμε το σημείο (ισοπαλία). Πάμε στα σημερινά τώρα, εκεί όπου έχουμε τρείς επιλογές.

21:00 Πάσος Φερεϊρα – Ζιλ Βισέντε

Αρχή θα κάνουμε με Πορτογαλία, όπου έχει δύο ματς σήμερα και θα ασχοληθούμε και με τα δύο. Τελευταία και…χειρότερη η Πάσος στην κατηγορία, που ύστερα από την πρόσφατη ήττα (0-2) εντός έδρας από την Μπενφίκα και δεν θα είναι υπερβολή, να πούμε ότι οι «βαλίτσες» για την δεύτερη κατηγορία είναι έτοιμες.

Με έξι βαθμούς και ένα πρόγραμμα «βουνό» από εδώ και πέρα, μάλλον δεν την σώνουν ούτε απανωτά «θαύματα».

Η Ζιλ Βισέντε πάντως και σε αντίθεση με την αποψινή της αντίπαλο, θέλει να μείνει στην κατηγορία και το δείχνει. Τεράστια νίκη την αγωνιστική που πέρασε στην έδρα της Κάσα Πία με 3-1 και μεγάλη βαθμολογική «ανάσα». Έτσι, αν καταφέρει και φύγει με την νίκη από το αποψινό ματς, θα αποκτήσει επτά βαθμούς διάφορα, από τις επικίνδυνες θέσεις και θα «τελειώσει» την Πάσος.

Την δεδομένη χρονική στιγμή και πάντα βάσει εικόνας των ομάδων, παιχνίδι με παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι είναι ένα «κλικ» πάνω. Έχουν και καλή ψυχολογία, ύστερα από το «διπλό» στην Κάσα Πία, όποτε έχουν ένα μικρό προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι, δεν είναι «καλά» και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Θα πάω προς τα δεξιά, με κάλυψη όμως. 2Χ με over 1,5.

21:45  Ουνιόν Βερολίνου – Βόλφσμπουργκ

Δεύτερη επιλογή μας για σήμερα, είναι από Γερμανία και από αγώνα νοκ-άουτ για το κύπελλο. Την Βόλφσμπουργκ υποδέχεται η Ουνίον, σε ένα ματς χωρίς «αύριο» και για τις δύο, αφού είναι ένας πιο «βατός» στόχος ο θεσμός αυτός. Με «φόρα» μπήκαν στο πρωτάθλημα, ύστερα από την διακοπή αμφότερες και δεν θα υπάρχει περίπτωση να «ψαχτώ» για σημείο σε αυτό το παιχνίδι, που είναι εντελώς αμφίρροπο. Γκολ-γκολ και τίποτα άλλο λοιπόν.

23:15 Αρούκα – Μπενφίκα

Τελευταία επιλογή είναι το εκτός έδρας παιχνίδι της Μπενφίκα, στην Αρούκα. Της πρώτης στον βαθμολογικό πίνακα, Μπενφίκα. Οι «αετοί» και για την αγωνιστική που πέρασε, κέρδισαν «σβηστά» την Πάσος Φερεϊρα με 2-0 εκτός έδρας, χάρις σε δύο πολύ γρήγορα γκολ (πριν το εικοσάλεπτο, είχε διαμορφωθεί το τελικό σκορ) και κράτησαν σημαντική απόσταση από τους «διώκτες» τους.

Οι γηπεδούχοι από την μεριά τους, κάνουν και αυτοί (για τα δικά τους δεδομένα) καταπληκτική χρονιά, είναι στην έβδομη θέση  και φυσικά σε «τροχιά» Ευρώπης. Πριν λίγες μέρες πάντως και για το Λιγκ-Καπ, έχασαν από την Σπόρτινγκ με 1-2. Στο πρωτάθλημα όμως, έκαναν «πλάκα» στην Πορτιμονένσε, αφού την κέρδισαν 4-0.

Παιχνίδι με φαβορί το συγκεκριμένο και αυτό δεν είναι άλλο, από την Μπενφίκα, που φέτος έχει πάρει πολύ σοβαρά την «υπόθεση» του πρωταθλήματος. Φαίνεται εξάλλου, από την πορεία που κάνει. Θα βρει «ζόρια» πάντως απόψε, μιας και η Αρούκα δεν είναι Πάσος. Αναμένω ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, τόσο σε ένταση όσο και σε ρυθμό, αφού οι γηπεδούχοι παίζουν ανοικτά και είναι καλό για το σημείο που έχουμε επιλέξει.

Αυτό είναι νίκη των φιλοξενουμένων με over 1,5, αφού με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια τους φέτος, δεν αφήνουν περιθώρια στις αντίπαλες ομάδες. Έτσι, εύκολα ή δύσκολα θα μας πληρώσουν!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα