Connect with us

Europa League

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο – Ηττήθηκε 2-1 από την Ρεν

Την πρώτη του ήττα γνώρισε ο Παναθηναϊκός στην «Λεωφόρο Αλεξάνδρας» από την Γαλλική Ρεν με τα γρήγορα γκολ των Γκουιρί (7’) και Καλιμουεντό (49’) στην αρχή ημιχρόνου. Ο Ιωαννίδης μείωσε σε 2-1 από την βούλα του πέναλτι στο 60’.

Στο πρώτο μέρος, το γρήγορο γκολ την Ρεν, έδωσε το άγχος στους Πράσινους να κυνηγάνε την ισοφάριση πριν το πρώτο μέρος, μετά το 20 ανέβασαν την απόδοση τους και θα μπορούσαν να έχουν βρει το γκολ της ισοφάρισης αλλά δεν τα κατάφεραν. Μόλις στο 7’ η σέντρα του Λε Φεε βρήκε τον Γκουιρί που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0. Στο 20’ ο Τσέριν εκτέλεσε εξαιρετικά το φάουλ, αλλά ο Μανταντά έδιωξε την μπάλα στο κόρνερ, στο 33’ ο Παλάσιος έδωσε στον Τζούριτσιτς που έκανε το σουτ με το δεξί αλλά έστειλε τη μπάλα έξω, στο 35’ οι Γάλλοι απάντησαν με τον Μάτιτς έκανε το σουτ εκτός περιοχής με τον Μπρινιόλι να διώχνει τη μπάλα, στο 41’ ο Μπερνάρ γύρισε στον Ιωαννίδη, αυτός πήρε ωραία τη μπάλα μπροστά του, έκανε το πλασέ η μπάλα βρήκε κάπου και ο Μανταντά μπλόκαρε τη μπάλα, στο επόμενο λεπτό, ο Τζούριτσιτς σούταρε με τον Μανταντά να μπλοκάρει ξανά.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε καλά για τους φιλοξενούμενους, με τον Καλιμουεντό, ο επιθετικός της Ρεν έπιασε το τακουνάκι μετά από εκτέλεση φάουλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπρινιόλι γράφοντας το 2-0. Στο 60’ ο διαιτητής μετά από έλεγχο του VAR, έδειξε την άσπρη βούλα στο μαρκάρισμα στον Παλάσιος μέσα στην περιοχή από τον Ασενιόν. Ο Ιωαννίδης βρήκε τα δίχτυα και έκανε το 2-1. Στο 81’ ο Μαντσίνι σούταρε μέσα στην περιοχή, αλλά, ο Μανταντά μπλόκαρε. Οι αλλαγές και από τις δυο ομάδες, άλλαξαν τον ρυθμό του αγώνα και έπρεπε να φθάσουμε στις καθυστερήσεις του αγών όταν στο 92’ ο Ιωαννίδης με το σουτ εκτός εστίας προσπάθησε να ισοφαρίσει, χωρίς επιτυχία, όπως και με το σουτ του Μλαντένοβιτς ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα. Το 2-1 ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. 

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Μπερνάρ (61’ Αϊτόρ), Τσέριν (62’Βιλένα), Τζούρισιτς (74’ Σπόραρ), Παλάσιος (62’ Μαντσίνι), Αράο, Ιωαννίδης
Ρεν: Μανταντά, Ασινιόν, Ομορί, Μπελοσιάν, Τριφέρ, Μπουριζό (30’ λ.τ. Σανταμαρία), Μάτιτς, Λε Φε (46’ Ρίντερ), Μπλας, Καλιμουεντό, Γκουιρί

Advertisement

Must See

More in Europa League