Connect with us

Παγκόσμιο Κύπελλο

Δια πυρός και σιδήρου η Αργεντινή με την Αυστραλία

Η Αργεντινή πέρασε δια πυρός και σιδήρου, νίκησε 2-1 την Αυστραλία με τον Μέσι να συμπληρώνει 1000 αγώνες στο ποιο λαοφιλές άθλημα του κόσμου.

Μπορεί η Αργεντινή να ήταν το φαβορί, αλλά, οι Αυστραλοί δεν ήταν εύκολος αντίπαλος, οι Αργεντίνοι όταν είχαν την μπάλα, ήταν αργοί και ποιο στρατηγικοί, όμως, όταν οι μπάλα πήγαινε στα “Καγκουρό” γινόντουσαν ποιο γρήγορη και επικίνδυνοι χωρίς όμως, να καταφέρνουν να απειλούν σημαντικά τον Μαρτίνες.

Στο πρώτο μέρος, η “Αλμπισελέστε” μπήκε ποιο δυνατά με σκοπό να βάλει κάποιο να καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς, η Αυστραλία έπαιζε αμυντικά με σκοπό να βγει σε κάποια αντεπίθεση και να πετύχει το πολυπόθητο γκολ. 

Ο Μέσι πέτυχε το γκολ στο 35ο λεπτό, όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 2ο μέρος, οι Αργεντίνοι υποχώρησαν δίχως λόγο και οι Αυστραλοί βρήκαν την ευκαιρία να απειλήσουν μετά από λάθη στην αμυνα των αντιπάλων, στο 57΄ το παιχνίδι άλλαξε τροπή όταν ο Άλβαρες έκανε το 2-0 για την “Αλμπισελέστε”.

Το παιχνίδι μετά το 2-0 έγινε ποιο ελεύθερο και τα “Καγκουρό” βρήκαν την ευκαιρία να παίξουν γύρω από την αντίπαλη εστία, στο 77’ το Γκούντγουιν χτύπησε τα σώματα των αντιπάλων του και μπήκε στα δίχτυα γράφοντας το 2-1.

Μέχρι το τέλος του αγώνα και οι δυο ομάδες είχαν την ευκαιρία για κάποιο γκολ, αλλά, το 2-1 παρέμεινε αφήνοντας μια πικρία στους Αυστραλούς και τα χαμόγελα στους Αργεντινούς.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα highlights του αγώνα.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Μαρτίνες, Μολίνα (80′ Μοντιέλ), Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια (72′ Ταγλιαφίκο), Ντε Πολ, Φερνάντες, Μακ Άλιστερ (80′ Παλάσιος), Γκόμες (50′ Λι. Μαρτίνες), Μέσι, Άλβαρες (72′ Λα. Μαρτίνες)

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Ράιαν, Ντέγκενεκ (72′ Κάρατσιτς), Σούταρ, Ρόουλς, Μπέχιτς, Λέκι (72′ Κουόλ), Μόουι, Ιρβάιν, Μπάκους (58′ Χρούστιτς), Μακγκρί (58′ Γκούντγουιν), Ντιουκ (72′ Μακλάρεν)

Advertisement

Must See

More in Παγκόσμιο Κύπελλο