Connect with us

Ποδόσφαιρο

«Διπλή Ανάπλαση»: Εγκρίθηκε απ’ το Ελεγκτικό Συνέδριο η σύμβαση του Δήμου Αθηναίων με την κοινοπραξία για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού

Οι τυπικές -αλλά πολύ σημαντικές κι απαραίτητες- εγκρίσεις για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάθεσης του έργου κατασκευής του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού, προχωρούν με σταθερό ρυθμό.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (27/4) η δημοτική αρχή της Αθήνας πήρε και τυπικά την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τη σύμβαση του Δήμου με την κοινοπραξία των τριών εταιριών (ΑΚΤΩΡ, ΤΕΡΝΑ, Μυτιληναίος), που έχει λάβει το «χρίσμα» του «προσωρινού αναδόχου», μέσω του διαγωνισμού που ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο.

Πλέον μέτα κι απ’ αυτή την έγκριση, η σύμβαση θα «επιστρέψει» στο Δήμο Αθηναίων που θα την καθαρογράψει, ούτως ώστε μέσα στον Μάιο να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και να ξεκινήσουν και τυπικά τα έργα κατασκευής του νέου ποδοσφαιρικού «σπιτιού» του Παναθηναϊκού εντός του Ιουνίου. Βάσει της σύμβασης που θα υπογραφεί, το νέο γήπεδο θα πρέπει να είναι έτοιμο προς παράδοση εντός 36 μηνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο