Connect with us

Στοίχημα

Δυνατή στην έδρα της η Ντόρτμουντ!

Καλημέρα φίλοι μου. Εχθές δεν μπορέσαμε να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες μας, καθώς από τις τρείς επιλογές πέρασε η μία. Εντάξει, δεν ήταν και μέρα, όπου το κουπόνι ήταν τεράστιο. Ψάξαμε κέρδος από πρωταθλήματα που δεν ασχολείται σχεδόν κανένας. Το ματς στο Μεξικό δεν είχε ούτε νικητή (σας είπαμε μακριά από το 1,40 -1,50 που έδιναν το φαβορί), ούτε γκολ (0-0).

Στην Σκωτία το φαβορί (Στέρλινγκ Άλμπιον) κέρδισε 2-1 και μας πλήρωσε (2Χ over 2,5 το είχαμε), ενώ στην Βόρεια Ιρλανδία η Κλίφτονβιλ κέρδισε 3-0 την Πόρταντάουν, σε ένα ματς, όπου το σκορ έπρεπε να ήταν «διπλάσιο», βάσει της εικόνας που είχε. Over 3,5 το θέλαμε εμείς. Τα αφήνουμε στην άκρη όμως αυτά και πάμε στο σήμερα.

19:45 Βίντερτουρ – Σερβέτ

Την «κάτω» βόλτα έχει πάρει η Βίντερτουρ στο πρωτάθλημα και όπως όλα δείχνουν, του χρόνου θα παίζει στην δεύτερη κατηγορία της χώρας. Το εκτός έδρας 1-1 στην Ζυρίχη, απλά την κράτησε ισόβαθμη με αυτήν, αλλά «ουραγό». 5-5-9 με 16-37 το ρεκόρ της.

Η Σερβέτ από την μεριά της, κάνει πολύ καλή χρονιά (για τα δεδομένα της) και με ρεκόρ 7-8-4 και 23-24, είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Λόγος για πρωτάθλημα δεν γίνεται, αφού η πρωτοπόρος Γιουνγκ Μποϊς κάνει «χαβαλέ» στο πρωτάθλημα και έχει δεκαέξι βαθμούς διαφορά από την Σερβέτ.

Έτσι, για τους φιλοξενουμένους ο μόνος «ρεαλιστικός» στόχος που έχουν, είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Η αλήθεια είναι πάντως, πως με την εικόνα που δείχνουν, πολύ δύσκολα δεν θα πετύχουν τον στόχο τους.

Στο αποψινό παιχνίδι με την Βίντερουρ μπορεί να είναι το φαβορί, αλλά θέλει μεγάλη προσοχή ο αγώνας, μιας και οι γηπεδούχοι παίζουν σε κάθε παιχνίδι την «επιβίωση» τους. Ασχέτως αν θα χρειαστούν πολλαπλά «θαύματα», ώστε να μείνουν στην κατηγορία.

Θα πάμε με το φαβορί βάσει εικόνας παιχνίδι με παιχνίδια των ομάδων ως τώρα, αλλά με κάλυψη. 2Χ με over 1,5 είναι ένα εφικτό σημείο και σε καλή απόδοση.

22:00 Ντόρτμουντ – Τσέλσι

Πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ τώρα και σε μία αναμέτρηση, όπου τα πάντα μπορούν να συμβούνε. Μπορεί η Τσέλσι να είναι σε ελεύθερη «πτώση» στην χώρα της (δυο νίκες στα τελευταία εννέα ματς) και να βρίσκεται σε κίνδυνο ακόμα και η Ευρωπαϊκή της συμμετοχή, για του χρόνου (στο μείον δέκα από τις θέσεις αυτές), αλλά το Τσάμπιονς Λιγκ είναι άλλη διοργάνωση και οι ομάδες «μεταμορφώνονται» σε αυτό.

Η γηπεδούχος Μπορούσια τώρα, τα πάει περίφημα στην χώρα της και είναι στο «κόλπο» του τίτλου. Έξι σερί νίκες μετράει ως τώρα και ορισμένες από αυτές, ήρθαν με εμφατικό τρόπο. Στον όμιλο της τώρα, δεν είχε πρόβλημα να περάσει, αφού είχε μόλις μία ήττα (από την Σίτυ εκτός). Εύκολα πέρασε και η Τσέλσι και τώρα θα τα «πούνε» οι δύο τους στα Νοκ-άουτ.

Βάσει της εικόνα των ομάδων ως στιγμής, δίκαια φαβορί δίνεται η Ντόρτμουντ, αφού είναι σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση και μέσα στην έδρα της μπορεί να κερδίσει τον καθένα. Ειδικά να βρεθεί στην μέρα της. Η Τσέλσι όμως, είναι ομάδα με τεράστια εμπειρία στην διοργάνωση και με «τρελά» ρεκόρ.

16-6-3 τα πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της στον θεσμό και 10-6-0 στην φάση των «δεκαέξι». Ασύλληπτο ρεκόρ. 6-5-5 στην έδρα της με Αγγλικές ομάδες η Μπορούσια και 8-6-14 στο σύνολο. Έτσι, θα μείνω μακριά από σημείο εδώ και θα πάω στα γκολ.

Πολλά προβλήματα έχουν οι φιλοξενούμενοι στην άμυνα και μέχρι στιγμής ο Πότερ δεν μπορεί να βρει λύση. «Κατηφορίζει» το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» με την ώθηση που παίρνει η ομάδα από τον κόσμο και το να σκοραρεί η Ντόρτμουντ και στα δυο ημίχρονα, το βρίσκουμε σε μία απόδοση που προσφέρεται ακόμα και ΜΟΝΟ ποντάρισμα!

22:00 Γούεστ Μπρομ – Μπλάκμπερν Ρόβερς

Με αγώνα από την «Τσάμπιονσιπ» θα κλείσουμε τις επιλογές μας. 12-8-10 με 39-32 και στην δέκατη θέση της βαθμολοιγίας η Γουέστ Μπρομ και υποδέχεται την Ρόβερς που με ρεκόρ 14-3-13 και 32-26, είναι ένα βαθμό πάνω της.

Δεν έχω σκοπό καν να κάνω ανάλυση στο ματς αυτό, όταν βλέπω το «διπλό» της Μπλάκμπερν σε αποδόσεις άνω του 5,00 και έναν «άσσο» που συνεχώς «πέφτει». Μιλάμε για Αγγλία, όπου όλα είναι πιθανά και φυσιολογικά. Χωρίς πολλά-πολλά, πάμε στο «διπλό»!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα