Connect with us

Στοίχημα

Εννέα στα εννέα σε τρείς μέρες και προχωράμε……

Καλημέρα φίλοι μου και πως να μην είναι καλή δηλαδή, όταν πέρασαν ΚΑΙ εχθές όλες οι επιλογές μας;;; Ναι φίλοι μου, τρία στα τρία εντελώς «σβηστά» και χωρίς κόπο. Τρόπο θέλει βασικά. Θα βρείτε και αλλού τρείς μέρες σερί το απόλυτο;;;; ΌΧΙ ρε δεν θα βρείτε!! Σας το υπογράφω! Εννέα στα εννέα τρείς μέρες και πάμε παρακάτω…..

19:00 Ρίζεσπορ – Γκοτζέπε

Μόνο την νίκη θέλει σήμερα η Ρίζεσπορ υποδεχόμενη την Γκοτζέπε. Αν καταφέρει να πάρει το «τρίποντο» η γηπεδούχος ομάδα, «πιάνει» την δεύτερη θέση στην βαθμολογία, μειώνει στους «πέντε» την διαφορά από την κορυφή και περιμένει. Οι φιλοξενούμενοι τώρα, άρχισαν την χρονιά με στόχο την άνοδο (έπεσαν πέρσι) στην μεγάλη κατηγορία, αλλά δεν μπορούν μέχρι στιγμής να βρούνε ισορροπία, τόσο σε απόδοση όσο και στα αποτελέσματα. 6-3-6 το ρεκόρ ως στιγμής, με τέρματα 15-14 και στην δωδέκατη θέση οκτώ βαθμούς πίσω από τις θέσεις ανόδου.

Με νίκη πάντως απόψε βάζουν «φωτιά» στις προνομιούχες θέσεις, αφού θα μειώσουν στους «πέντε» και θα μπούνε γερά στην «μάχη». Δύσκολο το «έργο» τους όμως, μιας και η Ρίζεσπορ είναι πολύ δυνατή φέτος και ειδικά στην έδρα της, όπου «γράφει» 3-4-0 και τέρματα 23-11. Έτσι και με την Γκοτζέπε να «παραπατάει» δύσκολα θα ξεφύγει το ματς από τα «χέρια» της Ρίζεσπορ. Μιλάμε για Τουρκία όμως, όπου τίποτα δεν είναι απίθανο. 1Χ με over 1,5 και πάμε στα επόμενα.

20:00  Βαλουντάρι -Φάρουλ

Συνέχεια με Ρουμανία τώρα και στο ματς της Βαλουντάρι με την Φάρουλ, υπάρχει φαβορί. Αυτό φυσικά είναι οι φιλοξενούμενοι που με ρεκόρ 13-5-2 και τέρματα 41-18, είναι πρώτοι στην βαθμολογία και μαζί με την Κλουζ (ισόβαθμες), είναι τα φαβορί για το πρωτάθλημα. Η Βαλουντάρι από την μεριά της είναι μία ομάδα, όπου λογικά θα τερματίσει (βάση της εικόνας που βγάζει ως τώρα μιλάμε πάντα) κάπου στην μέση της βαθμολογίας.

6-7-7 και 18-19 τέρματα. Έτσι, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να βάλει «φρένο» στην Φάρουλ. Μία Φάρουλ που εκτός έδρας πάντως, έχει κάνει μερικά «δωράκια» και σε παιχνίδια που δεν περίμενε κανείς. Θα πάμε με το φαβορί πάντως, αλλά με κάλυψη. 2Χ με over 1,5 είναι ένα πιο ασφαλές ποντάρισμα, που πληρώνει και αρκετά καλά.

22:00 Σατορού – Σεντάν

Με Γαλλία θα κλείσουμε τις επιλογές μας  και στην αμφίρροπη αναμέτρηση της Σατορού με την Σεντάν, δεν θα ψάξουμε σημείο. Χέρι-χέρι πάνε από την αρχή της χρονιάς αμφότερες οι δυο ομάδες, που έχουν σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα ως τώρα και βρίσκονται «κολλημένες» σταθερά λίγο πιο κάτω από την μέση της βαθμολογίας.

Δύσκολα θα κινδυνέψουν πάντως, μιας και υπάρχου δύο-τρείς ομάδες (Μπριοσέν, Μπαστία , Λε Πυϊ και Γκομπελέν), που είναι τραγικές αγωνιστικά. Πάμε στο αμφίσκορο εδώ λοιπόν μια τα λέμε άυριο!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα