Connect with us

Γαλλία

Ενός κακού μύρια έπονται στο Παρίσι

Οι πιθανότητες ενός «διαζυγίου», ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και στον Λιονέλ Μέσι, ειδικά μετά και το ξαφνικό ταξίδι στην Σαουδική Αραβία και την τιμωρία των 2 εβδομάδων από τον Κελαϊφί, αυξάνεται καθημερινά.

Η Αλ Χιλάλ επιθυμεί έτσι να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι, αλλά, ο ίδιος λογικά θα επιστρέψει στην Βαρκελώνη, σύμφωνα με την «El Pais», ο Αργεντίνος σταρ, επένδυσε στην ισπανική αλυσίδα γρήγορου φαγητού «Vicio», μια εταιρία που ο ετήσιος τζίρος της ξεπερνά τα 40 εκατομμμύρια ευρώ.

Οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν, είναι αρκετά δυσαρεστημένοι με όσα γίνονται στην ομάδα, οι οποίοι έφθασαν να συγκεντρωθούν εχθές 03/05, μπροστά από την έδρα του συλλόγου, αλλά και μπροστά από το σπίτι του Νεϊμάρ.

Η ομάδα με ανακοίνωση καταδίκασε αυτό το γεγονός. 

«Η Παρί Σεν Ζερμέν καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τις απαράδεκτες και προσβλητικές ενέργειες μιας μικρής ομάδας ατόμων, που έλαβαν χώρα αυτή την Τετάρτη. Όποιες κι εάν είναι οι διαφωνίες, τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει τέτοιες πράξεις. Ο σύλλογος παρέχει την πλήρη υποστήριξή του στους παίκτες του, στην διοίκησή του και σε όλους όσοι, επηρεάζονται από αυτήν την επαίσχυντη συμπεριφορά». Έγραφε η ανακοίνωση.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Αλ Κελαϊφί, είναι ο στόχος των οργανωμένων οπαδό της ομάδας. Και το σύνθημα τους είναι: «Βαρεθήκαμε με τους μισθοφόρους! Πρέπει να διώξουμε τον Μέσι! Πρέπει να απολύσουμε τον Νασέρ (σ.σ. Αλ Κελαϊφί). Η Παρί είμαστε εμείς». 

Η Παριζιάνοι έχουν 3 ήττες στους 4 τελευταίους αγώνες στην έδρα τους (0-2 από την Ρεν, 0-1 από την Λυόν και 1-3 από την Λοριέν), αλλά και ένας ακόμη αποκλεισμός από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ έφερε μεγάλη δυσαρέσκεια (η Μπάγερν νίκησε 1-0 στο Παρίσι και 2-0 στο Μόναχο).

Οι Collectif Ultras Paris, σε ανακοίνωση τους αναφέρουν ότι  «Ανησυχούμε ειλικρινά για το μέλλον και τη βιωσιμότητα του συλλόγου μας, δεν γνωρίζουμε εάν υπάρχει ακόμα πιλότος στο αεροπλάνο».

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στην 1η θέση με 75 βαθμούς, ενώ στην 2η είναι η Μαρσέιγ με 70 και στην 3η η Λανς με 69.

Advertisement

Must See

More in Γαλλία