Connect with us

Στοίχημα

«Εξάποντο» στο «Έλαντ Ρόουντ». Ομάδα κυπέλλου η Μπιλμπάο!

Καλημέρα φίλοι μου, δεν ξέρω τι να πω για τα χθεσινά παιχνίδια και το πως δεν πήγαμε ταμείο. Το 1/3 είναι «πλασματικό» και για κάποιον που είδε τα ματς, καταλαβαίνει τι εννοώ. Η Τορίνο μας πλήρωσε με το 1-1 στην έδρα της Σασσουόλο, αλλά η Βαλένθια και το ματς στο «Γκούντισον Παρκ», όχι. Αυτό δεν έγινε από αστοχία όμως, αλλά καθαρά από θέμα ατυχίας.

Το σκορ στο ματς της Έβερτον με την Τότεναμ, μόνο 1-1 δεν έπρεπε να έρθει (γκολ και over 2,5 ήταν το σημείο μας), αφού και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, για τουλάχιστον ακόμα ένα τέρμα στο παιχνίδι, ώστε να πληρωθούμε. Η Βαλένθια τώρα, στο ματς με την Βαγιεκάνο ήρθε ισόπαλη (1-1) και «έβγαλε» τα μάτια της, από μόνη της. Δεκατέσσερις τελικές και πολύ καλύτερη, άλλα δεν κατάφερε να κερδίσει. Για την ιστορία, νίκης παίζαμε.

21:45 Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ

Ημέρα κυπέλλου σήμερα στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και το ίδιο ισχύει και στην Γερμανία. Με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι θα κάνουμε αρχή στις επιλογές μας, όπου έχει φαβορί, αλλά οι αποδόσεις δεν αξίζουν. Σε Νοκ-άουτ αγώνα στο Μόναχο θα κοντραριστούν απόψε λοιπόν, Μπάγερν και Φράιμπουργκ και για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι βέβαια, που στο «ντεμπούτο» του Τούχελ στον πάγκο τους το Σάββατο, διαλύσαν (4-2) την Ντόρτμουντ στο ντέρμπι και πέρασαν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Για μια ομάδα σαν την Μπάγερν όμως, ο κάλαθε τίτλος είναι στόχος και απόψε κόντρα στην επικίνδυνη Φράιμπουργκ, ο Τούχελ θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει στον αγωνιστικό χώρο.

Οι φιλοξενούμενοι που ήρθαν ισόπαλοι (1-1) με την Χέρτα το Σάββατο, θέλουν να κάνουν το «μπαμ» στο Μόναχο και πάνε αποφασισμένοι για αυτό. Εξάλλου φέτος κάνουν καλή σεζόν και έχουν τις πιθανότητες τους και αυτοί. Στα του σημείου μας τώρα. Οι αποδόσεις είναι τραγικές στην Μπάγερν και ειδικά όταν μιλάμε για νοκ-άουτ ματς. Μπορεί να είναι φαβορί (στα χαρτιά τουλάχιστον), αλλά θα μείνω μακριά από σημείο.

Σε τιμές του 1,90 και άνω το αμφίσκορο και θα στραφώ σε αυτό. Μπορεί οι γηπεδούχοι μπροστά να είναι «πολυβόλο», αλλά πίσω έχουν μερικά «θεματάκια».  Βέβαια, δεν πρέπει να αδικούμε και την Φράιμπουργκ, αφού μπροστά είναι πολύ καλή και έχει έναν ασταμάτητο Γκρίφο που σκοράρει συνεχώς και με κάθε τρόπο.

21:45 Λιντς – Νότιγχαμ Φόρεστ

Πάμε στην Αγγλία τώρα και σε ένα ματς, όπου είναι «τελικός». Δεν μπόρεσε να αποφεύγει την ήττα (1-4) στην Άρσεναλ η Λιντς και με το ρεκόρ της πλέον στο 6-8-14 με 36-48, είναι στο συν «τρία» από τον «πάτο» και στο μείον «ένα» από την παραμονή.

Όχι ότι η Νότιγχαμ πάει καλύτερά. Το εντός έδρας 1-1 με την Γουλβς το Σάββατο, έχει το συγκρότημα του Κούπερ συν «ένα» από τις επικίνδυνες θέσεις, αλλά με ήττα απόψε μπορεί να βρεθεί και στην προτελευταίας θέση της βαθμολογίας. 6-9-13 με 23-50 το ρεκόρ της που εκτός έδρας «πελαγοδρομεί» και με  1-3-9 και τέρματα 4-32, θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, ώστε να μείνει στην κατηγορία.

Ματς «εξάποντο» λοιπόν απόψε στο «Έλαντ Ρόουντ» και όποια ομάδα πάρει την νίκη θα έχει κάνει τεράστιο «βήμα» , για την παραμονή. Θα «πέσουν» κορμιά στον αγωνιστικό χώρο, όπως είναι λογικό, αλλά η Νότιγχαμ εκτός έδρας είναι «ανύπαρκτη» και σκοράρει με το «σταγονόμετρο».

Σαν ομάδα η Λιντς είναι καλύτερη και αδικείται από την βαθμολογική της θέση αφού υπήρχαν πολλά παιχνίδια, που δεν τα κέρδισε από καθαρά θέμα ατυχίας. Ποντάρει πολλά στην έδρα της και με ομάδες του «χεριού» της εκεί, μπορεί να πάρει αυτό που θέλει. Εφικτός ο «άσσος» λοιπόν και θα προσθέσω μαζί το over 1,5, που πάει την απόδοση πάνω από 2,15.

22:00 Αθλέτικ Μπιλμπάο – Οσασούνα

Με Ισπανία θα κλείσουμε τις επιλογές μας και ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Έτοιμη να κάνει την ανατροπή (είχε χάσει 0-1 στο πρώτο) είναι η Μπιλμπάο και να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Η ομάδα του Βαλβέρδε, αν και στο ματς της Παμπλόνας ήταν καλή, δεν κατάφερε να «σπάσει» την άμυνα της Οσασούνα στις ευκαιρίες που είχε.

Το Σάββατο για το πρωτάθλημα και με το μυαλό στο σημερινό ματς, ήρθε 0-0 με την Χετάφε εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι τώρα και αυτοί με το μυαλό στο αποψινό ματς, ήρθαν ισόπαλοι (0-0) με την Μαγιόρκα εκτός έδρας, έχοντας πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα τους.

Στα του σημείου ματς τώρα. Ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της ιστορίας της δίνει απόψε η Οσασούνα και θέλει να βρεθεί σε έναν τελικό, ύστερα από δεκαεννέα χρόνια. Για την Μπιλμπάο πάντως, μία συμμετοχή σε τελικό δεν είναι κάτι σπάνιο.

Είναι η ομάδα με τις περισσότερες συμμέτοχες σε τελικό του συγκεκριμένου θεσμού εξάλλου και μέχρι πριν λίγα χρόνια, ήταν η «πολυνίκης». Έτσι, μιλάμε ξεκάθαρα για ομάδα κυπέλλου που με την δυναμική της έδρας, μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση απόψε. Πάμε στον «άσσο» με over 1,5 λοιπόν, καθώς οι γηπεδούχοι θα μπουν με «φόρα» στον αγώνα από την αρχή και εκτιμώ, πως δεν θα αντέξει πολύ η Οσασούνα στην πίεση.

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα